magna Δημοσιευμένο 28 Ιουνίου 2015 Share Δημοσιευμένο 28 Ιουνίου 2015 8 miles high μωρή μπουρούχα! ;D ;D ;D Θα ανοίξω δικό μου καφενείο λέει?Κάτι υποννοούμενα έπεσαν περί κοινού........ 8) Ποιός σκότωσε τον Tesla? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
trolley Δημοσιευμένο 28 Ιουνίου 2015 Share Δημοσιευμένο 28 Ιουνίου 2015 Mea Culpa Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Επισκέπτης Δημοσιευμένο 28 Ιουνίου 2015 Share Δημοσιευμένο 28 Ιουνίου 2015 Λιγο YES επιβαλλεται σημερα. Ο Chris Squire σε μεγαλα κεφια. https://youtu.be/FHFox6wyXfw Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
magna Δημοσιευμένο 28 Ιουνίου 2015 Share Δημοσιευμένο 28 Ιουνίου 2015 καλοτάξιδος να είναι ο Chris Squier αλλά ειμαι σε άλλο mood :) Ποιός σκότωσε τον Tesla? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
samy paraga Δημοσιευμένο 28 Ιουνίου 2015 Share Δημοσιευμένο 28 Ιουνίου 2015 Πενθούν τα φρικιά απόψενες No one wants an alien Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
magna Δημοσιευμένο 28 Ιουνίου 2015 Share Δημοσιευμένο 28 Ιουνίου 2015 Πενθούν τα φρικιά απόψενες v=o_DHCL2Q2d0&index=4&list=FLWV0yepHwHCbu54j74D2PhA το datsun με τετρακίνηση είναι?να ξέρω να αλλάξω το suzuki ;D ;D ;D Ποιός σκότωσε τον Tesla? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
samy paraga Δημοσιευμένο 28 Ιουνίου 2015 Share Δημοσιευμένο 28 Ιουνίου 2015 το datsun με τετρακίνηση είναι?να ξέρω να αλλάξω το suzuki ;D ;D ;D Τα Σουζούκια δεν τα αλλάζουμε ΠΟΤΕ, ΠΟΤΕ όμως λαίμαι No one wants an alien Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
magna Δημοσιευμένο 28 Ιουνίου 2015 Share Δημοσιευμένο 28 Ιουνίου 2015 Τα Σουζούκια δεν τα αλλάζουμε ΠΟΤΕ, ΠΟΤΕ όμως λαίμαι Να και σε κάτι που συμφωνούμε!Έρωτας μεγάλος το τζουτζουκάκι μου από την πρωτη ματιά!Και πού δεν έχουμε πάει και τι δεν έχουμε τραβήξει.Σ'αγαπάω ρε τζουτζούκ!!! ;D ;D ;D Ποιός σκότωσε τον Tesla? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
samy paraga Δημοσιευμένο 28 Ιουνίου 2015 Share Δημοσιευμένο 28 Ιουνίου 2015 Να και σε κάτι που συμφωνούμε Δεν έχουμε το ίδιο Σουζούκι, εσύ έχεις τζουτζουκάκι, υπάρχει διαφορά ορειβάτρα του Παναχαικού 8) Διάσελο Κυνηγού, εκεί στα μέρη σου No one wants an alien Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
samy paraga Δημοσιευμένο 28 Ιουνίου 2015 Share Δημοσιευμένο 28 Ιουνίου 2015 No one wants an alien Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις