Επισκέπτης Δημοσιευμένο 26 Ιουνίου 2015 Share Δημοσιευμένο 26 Ιουνίου 2015 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Επισκέπτης Δημοσιευμένο 26 Ιουνίου 2015 Share Δημοσιευμένο 26 Ιουνίου 2015 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
magna Δημοσιευμένο 26 Ιουνίου 2015 Share Δημοσιευμένο 26 Ιουνίου 2015 ;D ;D ;D Ποιός σκότωσε τον Tesla? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gvour Δημοσιευμένο 26 Ιουνίου 2015 Share Δημοσιευμένο 26 Ιουνίου 2015 Μπολινικος αρρωστος,το παραδεχομαι. ;D Τι εβαλες ρε WFK,οσες φορες και να το εχω ακουσει παλι δε μου φτανει. Κομματαρα!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Επισκέπτης Δημοσιευμένο 26 Ιουνίου 2015 Share Δημοσιευμένο 26 Ιουνίου 2015 Μπολινικος αρρωστος,το παραδεχομαι. ;DΠοσο νωρις εφυγε.... :( Τεσπα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
magna Δημοσιευμένο 26 Ιουνίου 2015 Share Δημοσιευμένο 26 Ιουνίου 2015 Ποιός σκότωσε τον Tesla? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
magna Δημοσιευμένο 26 Ιουνίου 2015 Share Δημοσιευμένο 26 Ιουνίου 2015 Ποιός σκότωσε τον Tesla? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Επισκέπτης Δημοσιευμένο 26 Ιουνίου 2015 Share Δημοσιευμένο 26 Ιουνίου 2015 Ευγε Magna, εισαι σε καλο δρομο. 8) Μια και αναφεραμε πιο πανω τον Bolin, να βαλουμε ακομα δυο κομματια. Το ενα ειναι το "Dealer" με τους Deep Purple (οι οποιοι διελυσαν την μπαντα μετα τον θανατο του το 1976) και το δευτερο το αριστουργηματικο "Stratus" του Billy Cobham. Ο Bolin εδω ειναι 22 χρονων, αλλα θεριζει. Προσπεραστε την 3λεπτη περιττη/βαρετη εισαγωγη του Cobham. https://youtu.be/36UdYPGlMuE https://youtu.be/5aw2rM0w-pc Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gvour Δημοσιευμένο 26 Ιουνίου 2015 Share Δημοσιευμένο 26 Ιουνίου 2015 Αν ενα κομματι ξεπερναει το 5λεπτο αρχιζω,συνηθως,να το βαριεμαι. Με εξαιρεσεις βεβαιως. Ενα απο αυτα ειναι το Bed Ain't.... που εβαλες Magna. Φοβερο. Θα ειμαι απολυτος,η αποκατω ειναι η καλυτερη βερσ του κομματιου. Ο Cray σκοτωνει,το ιδιο κι ο Κλαπτον στη φωνη. Wk,το αγαπημενο μου Purple ειναι το Come taste...,λογω Bolin. Τα ρυθμικα που παιζει εκει ειναι για σεμιναριο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
magna Δημοσιευμένο 26 Ιουνίου 2015 Share Δημοσιευμένο 26 Ιουνίου 2015 Μερσί! ;D Μιας και πιάσαμε τον Bolin ... Ποιός σκότωσε τον Tesla? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις