samy paraga Δημοσιευμένο 23 Ιουνίου 2015 Share Δημοσιευμένο 23 Ιουνίου 2015 Ψιλομπέυ σε κόβω σύντροφε ;D ;D ;D άκου Θωμά Ρομβισονίδη και πάουερ του δε πίοπλε ;D ;D ;D Τι είναι αυτά τα κομμουνιστικά, σε λίγο θα μας ζητάς και γάμους αλλοφύλωνε λαίμαι No one wants an alien Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Επισκέπτης Δημοσιευμένο 23 Ιουνίου 2015 Share Δημοσιευμένο 23 Ιουνίου 2015 Τους είχα δει Σαλονίκη όταν είχαν πρωτοέρθει.Τους ειχα δει κι εγω το 1996 Αθηνα. Εσπερναν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
samy paraga Δημοσιευμένο 23 Ιουνίου 2015 Share Δημοσιευμένο 23 Ιουνίου 2015 .........να σουρωσουμε σαν αντρες.Ειμαι με το Σαμυ ουτως η αλλεως απλα εγω δεν σας αντεχω και τα χωνω στα γραδα μου. Πιπέρι σύντροφε συναγωνιάρη, δεν ομιλούμε εις την γαλλικήν σε μία κιουρία λαίμαι, όμως αφού. Την προσκαλούμε να πιεί μαζί μας, αρκεί να μη βάζει τπτ φρίκουλες στο τζουκ μποξ ;D ;D ;D Εκ μέρους σου ζητώ σεγνώμη απ τη μανδάμ και ΠΑΜΕ παρακάτ λαίμαι φίλοους και φύλη ;D ;D ;D https://www.youtube.com/watch?v=3UtuLTV8Bak No one wants an alien Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
samy paraga Δημοσιευμένο 23 Ιουνίου 2015 Share Δημοσιευμένο 23 Ιουνίου 2015 Και στράνγλερς έχω λαίμαι No one wants an alien Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
atreu73 Δημοσιευμένο 23 Ιουνίου 2015 Share Δημοσιευμένο 23 Ιουνίου 2015 Μόνο ένα τελευταίο από το Μπομπ και μετά για ύπνο http://www.dailymotion.com/video/x2z34_girl-from-the-north-country-1962_news ο χρόνος αρκετός Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Dinosp Δημοσιευμένο 23 Ιουνίου 2015 Share Δημοσιευμένο 23 Ιουνίου 2015 Πίσω πανκιά - Πίσω (δις*) * ρε ομοδενδρε (συγγενές με το αλλόφυλε) σύντροφε τι έγινε και όλοι κάνουν πράξεις σε διΣ. Πως ειναι αυτο το διΣ - τοχεις? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
samy paraga Δημοσιευμένο 23 Ιουνίου 2015 Share Δημοσιευμένο 23 Ιουνίου 2015 Πίσω πσιλομπέι λαίμαι ;D ;D ;D Διστιχώς λαίμαι τόχω ;D ;D No one wants an alien Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Dinosp Δημοσιευμένο 23 Ιουνίου 2015 Share Δημοσιευμένο 23 Ιουνίου 2015 Όταν βλέπω Ντιαγκο ξυπνάει ο Φαζιος μέσα μου Ωραίες οι φωτό του Νάσου BTW το παρακάτω, του Johnny A, δεν αρχίζει ακριβώς όπως αρχίζει και το παραπάνω? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
samy paraga Δημοσιευμένο 23 Ιουνίου 2015 Share Δημοσιευμένο 23 Ιουνίου 2015 Όταν βλέπω Ντιαγκο ξυπνάει ο Φαζιος μέσα μου Ωραίες οι φωτό του Νάσου Αν νομίζουν αι υπαλλήλοι μου πως με τοιούτες φωτογραφίες που βγάνουνε, θα τους αγοράσω μπουθάρες καινουργείς, είναι μακριά νυχτωμένοι και το απολυτήριον είναι ήδη πογεγραμμένο λαίμαι ;D ;D ;D No one wants an alien Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Johnny.T Δημοσιευμένο 23 Ιουνίου 2015 Share Δημοσιευμένο 23 Ιουνίου 2015 Ι κεντ σταντ δεμ ενιμορ λεμε... If I don't doit somebody else will Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις