samy paraga Δημοσιευμένο 23 Ιουνίου 2015 Share Δημοσιευμένο 23 Ιουνίου 2015 >:( Έλα ρε γκρινιάρη σε έβαλε ο άνθρωπας ένα άσθμα της προκοπής και αμέσως θύμωσες, σαβουρατζή, ε σαβουρατζή ;D ;D ;D Να πάρε άλλο ένα υπέροχο άσθμα No one wants an alien Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Επισκέπτης Δημοσιευμένο 23 Ιουνίου 2015 Share Δημοσιευμένο 23 Ιουνίου 2015 Συνεχιζω στο στυλ του Samy, αλλα με ενα αρκετα πιο σοβαρο κομματι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
jimaras97 Δημοσιευμένο 23 Ιουνίου 2015 Share Δημοσιευμένο 23 Ιουνίου 2015 @Waterfall Δεν ηθελα να σε στεναχωρησω, με συγχωρεις :P I'm not bored. I've just got an incredibly boring face. -Charlie Watts Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Επισκέπτης Δημοσιευμένο 23 Ιουνίου 2015 Share Δημοσιευμένο 23 Ιουνίου 2015 Δεν πειραζει Jim, αρκει που καταλαβες το λαθος σου. Δες το παρακατω τωρα. Αθανατε Chiranjeevi...(ως περσι ηταν υπουργος τουρισμου στην Ινδια) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
magna Δημοσιευμένο 23 Ιουνίου 2015 Share Δημοσιευμένο 23 Ιουνίου 2015 Με είπε κάποια στιγμή ένας νεκροθάφτης, αχρείαστος νάμαι, αλλά πάρε μια κάρτα μου. Άσπρισε όταν του είπα πως όταν πεθάνω, δεν έχω κανέναν να νοιαστεί για το τομάρι μου, μια και τους έθαψα όλους ;D ;D ;D Άσπρισε γιατί κατάλαβε ότι δε θα βγάλει φράγκο απ'την περίπτωσή σου! ;D ;D ;DΕκτός κι αν νομίζεις ότι είσαι η μόνη περίπτωση στον κόσμο που τους έχει θάψει όλους.... Ας ακούσω τη φωνάρα της Sam 8) Ποιός σκότωσε τον Tesla? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Επισκέπτης Δημοσιευμένο 23 Ιουνίου 2015 Share Δημοσιευμένο 23 Ιουνίου 2015 Pink Floy?? WTF? Που πηγε το D? :P Καλα που το εβαλες Magna, μου θυμισες να αλλαξω μπαταρια στο λαμπακι του Pulse. 8) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
magna Δημοσιευμένο 23 Ιουνίου 2015 Share Δημοσιευμένο 23 Ιουνίου 2015 Pink Floy?? WTF? Που πηγε το D? :P Καλα που το εβαλες Magna, μου θυμισες να αλλαξω μπαταρια στο λαμπακι του Pulse. 8) Αυτό δεν είναι τίποτα...πού να έβλεπες τι γινόταν με τους Linard Skynerd :P Τα διόρθωσαν όμως μετά τα κραξίματα. ;D Ποιός σκότωσε τον Tesla? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
magna Δημοσιευμένο 23 Ιουνίου 2015 Share Δημοσιευμένο 23 Ιουνίου 2015 Τους είχα δει Σαλονίκη όταν είχαν πρωτοέρθει.Απίστευτο trip live!Λες και πήγα ταξίδι στα '70ς.Σ'αυτό φύγαμε στο διάστημα όσοι ημασταν στο μύλο.Πάω να φύγω τώρα γιατί τα επιθετικά σχόλια ποτέ δεν ήταν της αρεσκείας μου.Πολύ βαρετά βρε παιδί μου...και ως γνωστόν (ή δεν είναι?) οι ανασφάλειες ανήκουν σ'αυτόν που τις κουβαλάει ;D ;D ;D μπον νουί! Ποιός σκότωσε τον Tesla? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Dinosp Δημοσιευμένο 23 Ιουνίου 2015 Share Δημοσιευμένο 23 Ιουνίου 2015 Καλησπέρα Johnny.T - ευχαριστώ (ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΝΤΥΛΑΝ ρε σεις - έλεος) Λευτεριά στον κύριο Στέφανο, λαιμαι - Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
samy paraga Δημοσιευμένο 23 Ιουνίου 2015 Share Δημοσιευμένο 23 Ιουνίου 2015 No one wants an alien Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις