samy paraga Δημοσιευμένο 19 Ιουνίου 2015 Share Δημοσιευμένο 19 Ιουνίου 2015 Frank Gambale και Allan Holdsworth. Enough said.... Σύρε ν' αλλάξεις κανά νερό ρε No one wants an alien Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Επισκέπτης Δημοσιευμένο 19 Ιουνίου 2015 Share Δημοσιευμένο 19 Ιουνίου 2015 Μολις εκλεισε η γεφυρα. Περασαν μερικα καραβια και κατι νεοπλουτοι με τα κοτερα τους. Ωρα για μπανακι λοιπον και βουρ για παραλια να πιουμε κανα ποτακι. Samy: Στο θεμα μας τωρα. Oι Tangerine Dream σπανια εγραφαν τραγουδια. Οταν ομως το εκαναν, το εκαναν καλα. Στα φωνητικα η Jocelyn B. Smith. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cigaret13 Δημοσιευμένο 19 Ιουνίου 2015 Share Δημοσιευμένο 19 Ιουνίου 2015 Έφτιαξα ένα μπάσο, που είχα από παλιά, τώρα τελευταία και ψιλοκόλλησα......βρε λές....; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Johnny.T Δημοσιευμένο 19 Ιουνίου 2015 Share Δημοσιευμένο 19 Ιουνίου 2015 Σαντανα,γκαραζ ,bad seeds,Cramps. If I don't doit somebody else will Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cigaret13 Δημοσιευμένο 19 Ιουνίου 2015 Share Δημοσιευμένο 19 Ιουνίου 2015 Κι αυτός καλός είναι..... :o ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Επισκέπτης Δημοσιευμένο 19 Ιουνίου 2015 Share Δημοσιευμένο 19 Ιουνίου 2015 Κι αυτός καλός είναι..... :o ;D "Καλο γκρουπακι", που θα'λεγε κι ενας φιλος μπασιστας... ;D ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 19 Ιουνίου 2015 Share Δημοσιευμένο 19 Ιουνίου 2015 Frank Gambale και Allan Holdsworth. Enough said.... Κομματάρα!!!! 8) Εύγε σου νέε μου. Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Επισκέπτης Δημοσιευμένο 19 Ιουνίου 2015 Share Δημοσιευμένο 19 Ιουνίου 2015 Κομματάρα!!!! 8) Εύγε σου νέε μου. Thanks γεροντα... ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 19 Ιουνίου 2015 Share Δημοσιευμένο 19 Ιουνίου 2015 Thanks γεροντα... ;D Την ευχή μου, και..... για άκουσε εδώ κάτι από το νέο cd του great Scott (είναι μισό δυστυχώς)! 8) https://www.youtube.com/watch?v=tTOZyRCV_xg Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Επισκέπτης Δημοσιευμένο 19 Ιουνίου 2015 Share Δημοσιευμένο 19 Ιουνίου 2015 Την ευχή μου, και..... για άκουσε εδώ κάτι από το νέο cd του great Scott (είναι μισό δυστυχώς)! 8)To εχω ηδη. 8) Βουταω... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις