samy paraga Δημοσιευμένο 19 Ιουνίου 2015 Share Δημοσιευμένο 19 Ιουνίου 2015 O Al Kooper πήρε τον Mike Bloomfield,φόρτωσαν το αμάξι και πήγαν αστραλία! ;D Πες τους να μείνουν εκεί, μη κάνουν πως έρθουν κατά δω και αρχίσουν πάλι να μας ζαλίζουν πάλι ;D ;D ;D https://www.youtube.com/watch?v=IYolxiu1wxQ No one wants an alien Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
magna Δημοσιευμένο 19 Ιουνίου 2015 Share Δημοσιευμένο 19 Ιουνίου 2015 Πες τους να μείνουν εκεί, μη κάνουν πως έρθουν κατά δω και αρχίσουν πάλι να μας ζαλίζουν πάλι ;D ;D ;D Εγώ θα το πω αλλά ο Mike χλωμό να το ακούσει....+1981 you know.... ;D Ποιός σκότωσε τον Tesla? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Dinosp Δημοσιευμένο 19 Ιουνίου 2015 Share Δημοσιευμένο 19 Ιουνίου 2015 Magna εισαι Γκουρού* - κοματάρες ο green και το summertime... ty (* η Κουρού κατα Σαμι) Καλησπέρα Φώτη... Α, ναι Και αν ειναι να ακουσω Ντύλαν, βάζω και μόνος μου Μην πολυβάζετε γιατι τον βαριέμαι, λαιμαι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru npap Δημοσιευμένο 19 Ιουνίου 2015 Guru Share Δημοσιευμένο 19 Ιουνίου 2015 δεν μπορεί μακρυά σου λαιμαι.... :P δεν μιλάω αν δεν ξέρω... η σιωπή (μου) είναι χρυσός (στην τσέπη του άλλου)... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru npap Δημοσιευμένο 19 Ιουνίου 2015 Guru Share Δημοσιευμένο 19 Ιουνίου 2015 και σου φέρνει κι άλλον φίλο σου... :) https://youtu.be/7Me-CrOVdnA δεν μιλάω αν δεν ξέρω... η σιωπή (μου) είναι χρυσός (στην τσέπη του άλλου)... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
magna Δημοσιευμένο 19 Ιουνίου 2015 Share Δημοσιευμένο 19 Ιουνίου 2015 και σου φέρνει κι άλλον φίλο σου... :) Τρεις φίλοι μαζί!Mike,Johhny και Roy(Buchanan).Αν δεν κάνω λάθος σ'αυτόν το αφιέρωσε.Thank you npap! ;D ;D ;D @Dinosp και gourouνα αν χρειαστεί..... ;D 8) Ποιός σκότωσε τον Tesla? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Dinosp Δημοσιευμένο 19 Ιουνίου 2015 Share Δημοσιευμένο 19 Ιουνίου 2015 Ενδιαφέρον δωμάτιο εχει ο τύπος στο ποστ του Φώτη... Παλ αποχρώσεις στους τοίχους Καναπεδάκι τσίλικο Ολα στην πένα Ο τυπάκος... Αν δεν είχε αυτήν την τουβλια... Φαντάσου ρε φιλε, να χεις γιο κλώνο του Ντύλαν... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
magna Δημοσιευμένο 19 Ιουνίου 2015 Share Δημοσιευμένο 19 Ιουνίου 2015 Ποιός σκότωσε τον Tesla? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
magna Δημοσιευμένο 19 Ιουνίου 2015 Share Δημοσιευμένο 19 Ιουνίου 2015 Λέω να ξεκουράσω τα πλεμόνια για να χαζέψω κανένα ψαράκι στο βυθό αύριο...μπον νουίτ :) Ποιός σκότωσε τον Tesla? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Επισκέπτης Δημοσιευμένο 19 Ιουνίου 2015 Share Δημοσιευμένο 19 Ιουνίου 2015 Frank Gambale και Allan Holdsworth. Enough said.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις