Προς το περιεχόμενο

Τι μουσικη ακουτε τωρα? III

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντήσεις 2.8k
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Εικόνες

@ npap

Εισαι καλος ανθρωπος τελικα και αρχικα βεβαιως. ;D ;D ;D

Τωρα ξερω οτι το καλο αφεντικο μου θα με απολυσει παλι αλλα τωρα πια....συνηθισα. ;D

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δειτε και κανα μ...ι Μονο κιθαρες κιαθαρες δεν βαρεθηακατε τοσα χρονια

Γιατι,μια χαρα πανε παρεα και τα δυο Τζορτζ.

Και το'να ωραιο και το αλλο ωραιοτερο.

Τωρα θα πεις "αμα ειχες να διαλεξεις τι θα διαλεγες"?

Ευκολα,"γυναικες γιατι ειναι ωραιοτερες". ;D ;D

• Guru

Τωρα ξερω οτι το καλο αφεντικο μου θα με απολυσει παλι αλλα τωρα πια....συνηθισα. ;D

μην ανησυχείς φίλτατε Γεώργιε... θα χεις πάντα δουλειά... όταν δεν κλωτσάνε κακά φρικιά, τα καλά αφεντικά φέροντες "wicked tongue", πάντα χρειάζονται κάποιον να τους προσφέρει το σωστό αντίδοτο την αποφράδα στιγμή που θα ξεχαστούν και θα την δαγκώσουν... ;D ;D ;D

δεν μιλάω αν δεν ξέρω... η σιωπή (μου) είναι χρυσός (στην τσέπη του άλλου)...

μην ανησυχείς φίλτατε Γεώργιε... θα χεις πάντα δουλειά... όταν δεν κλωτσάνε κακά φρικιά, τα καλά αφεντικά φέροντες "wicked tongue", πάντα χρειάζονται κάποιον να τους προσφέρει το σωστό αντίδοτο την αποφράδα στιγμή που θα ξεχαστούν και θα την δαγκώσουν... ;D ;D ;D

Εσύ φίλοους πρέπει να είσαι απ αυτούνους που λένε τα ζούδια, στο μυαλό μου είσαι μέσα.

ΑΠΟΛΥΕΤΑΙ οριστικά και αμετακλήτως, να πάς στην εκκλησία Τζιμπούρ στα συσσίτια  ;D ;D ;D

No one wants an alien

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου