Guru npap Δημοσιευμένο 8 Ιουνίου 2015 Guru Share Δημοσιευμένο 8 Ιουνίου 2015 δεν μιλάω αν δεν ξέρω... η σιωπή (μου) είναι χρυσός (στην τσέπη του άλλου)... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gvour Δημοσιευμένο 8 Ιουνίου 2015 Share Δημοσιευμένο 8 Ιουνίου 2015 @ npap Εισαι καλος ανθρωπος τελικα και αρχικα βεβαιως. ;D ;D ;D Τωρα ξερω οτι το καλο αφεντικο μου θα με απολυσει παλι αλλα τωρα πια....συνηθισα. ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Johnny.T Δημοσιευμένο 8 Ιουνίου 2015 Share Δημοσιευμένο 8 Ιουνίου 2015 Δειτε και κανα μ...ι Μονο κιθαρες κιαθαρες δεν βαρεθηακατε τοσα χρονια If I don't doit somebody else will Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gvour Δημοσιευμένο 8 Ιουνίου 2015 Share Δημοσιευμένο 8 Ιουνίου 2015 Δειτε και κανα μ...ι Μονο κιθαρες κιαθαρες δεν βαρεθηακατε τοσα χρονια Γιατι,μια χαρα πανε παρεα και τα δυο Τζορτζ. Και το'να ωραιο και το αλλο ωραιοτερο. Τωρα θα πεις "αμα ειχες να διαλεξεις τι θα διαλεγες"? Ευκολα,"γυναικες γιατι ειναι ωραιοτερες". ;D ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru npap Δημοσιευμένο 8 Ιουνίου 2015 Guru Share Δημοσιευμένο 8 Ιουνίου 2015 Τωρα ξερω οτι το καλο αφεντικο μου θα με απολυσει παλι αλλα τωρα πια....συνηθισα. ;D μην ανησυχείς φίλτατε Γεώργιε... θα χεις πάντα δουλειά... όταν δεν κλωτσάνε κακά φρικιά, τα καλά αφεντικά φέροντες "wicked tongue", πάντα χρειάζονται κάποιον να τους προσφέρει το σωστό αντίδοτο την αποφράδα στιγμή που θα ξεχαστούν και θα την δαγκώσουν... ;D ;D ;D δεν μιλάω αν δεν ξέρω... η σιωπή (μου) είναι χρυσός (στην τσέπη του άλλου)... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nestoras Δημοσιευμένο 8 Ιουνίου 2015 Share Δημοσιευμένο 8 Ιουνίου 2015 https://www.youtube.com/watch?v=Ydw-5FvQ6D0 InfluenSir! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
samy paraga Δημοσιευμένο 8 Ιουνίου 2015 Share Δημοσιευμένο 8 Ιουνίου 2015 μην ανησυχείς φίλτατε Γεώργιε... θα χεις πάντα δουλειά... όταν δεν κλωτσάνε κακά φρικιά, τα καλά αφεντικά φέροντες "wicked tongue", πάντα χρειάζονται κάποιον να τους προσφέρει το σωστό αντίδοτο την αποφράδα στιγμή που θα ξεχαστούν και θα την δαγκώσουν... ;D ;D ;D Εσύ φίλοους πρέπει να είσαι απ αυτούνους που λένε τα ζούδια, στο μυαλό μου είσαι μέσα. ΑΠΟΛΥΕΤΑΙ οριστικά και αμετακλήτως, να πάς στην εκκλησία Τζιμπούρ στα συσσίτια ;D ;D ;D No one wants an alien Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Επισκέπτης Δημοσιευμένο 8 Ιουνίου 2015 Share Δημοσιευμένο 8 Ιουνίου 2015 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru npap Δημοσιευμένο 8 Ιουνίου 2015 Guru Share Δημοσιευμένο 8 Ιουνίου 2015 ωραία πάσα μπάνκιε... :P δεν μιλάω αν δεν ξέρω... η σιωπή (μου) είναι χρυσός (στην τσέπη του άλλου)... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Επισκέπτης Δημοσιευμένο 8 Ιουνίου 2015 Share Δημοσιευμένο 8 Ιουνίου 2015 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις