Προς το περιεχόμενο

Τι μουσικη ακουτε τωρα? III

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντήσεις 2.8k
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Εικόνες

(βλέπω εγώ Βουλή, αν θες τη γνώμη μου πες μου) :)

Το λοιπόν, εκεί που άκουγα Cheap Trick, το YouTube μου έβγαλε και το παρακάτω άσμα. Μα πόσο καλά με ξέρει;

Mea Culpa

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

(βλέπω εγώ Βουλή, αν θες τη γνώμη μου πες μου) :)

Πως βλεπεις? Με τον ηχο στο Off? Γιατι ή Kansas θα ακους ή Benny. :P Anyway, ακουω και τον Benny και θα κοπει ο ηχος να βαλω καμια μουσικη γιατι αρχιζουν και με νταουνιαζουν παλι οι εθνοπατερες... :-X

Πως βλεπεις? Με τον ηχο στο Off? Γιατι ή Kansas θα ακους ή Benny. :P Anyway, ακουω και τον Benny και θα κοπει ο ηχος να βαλω καμια μουσικη γιατι αρχιζουν και με νταουνιαζουν παλι οι εθνοπατερες... :-X

Surrender, surrender λαίμαι.

:)

Mea Culpa

Και μια και ποσταρες την κομματαρα των Kansas, ακου το παρακατω απο την δευτερη συνθεση της μπαντας, που ομως ποτε δεν εβγαλαν αλμπουμ. Ή για να ειμαι ακριβης, εβγαλαν αλμπουμ μολις το...2004 (Proto~Kaw - Before Became After). Καλλιο αργα...Οι Kansas που ξερουμε ειναι η τριτη συνθεση της μπαντας, οι Kansas Mk I δεν εβγαλαν ποτε αλμπουμ, με την Mk II να βγαζει μια δισκαρα το 2004 οπως ειπα με το ονομα Proto~Kaw.

Το παρακατω κομματι λοιπον κακως γραφει Kansas. Σαν Proto~Kaw κυκλοφορησαν 3 αλμπουμ. Το μονο κοινο που εχουν οι Proto~Kaw/Kansas II με τους Kansas που ξερουμε ειναι ο κιθαριστας, βασικος συνθετης και ιδρυτικο μελος της μπαντας, Kerry Livgren.

Το παρακατω κομματι λοιπον κακως γραφει Kansas. Σαν Proto~Kaw κυκλοφορησαν 3 αλμπουμ. Το μονο κοινο που εχουν οι Proto~Kaw/Kansas II με τους Kansas που ξερουμε ειναι ο κιθαριστας, βασικος συνθετης και ιδρυτικο μελος της μπαντας, Kerry Livgren.

Δεν τα ήξερα αυτά, πέσανε στην περίοδο που είχα σταματήσει να παρακολουθώ την όλη φάση. Πολύ ενδιαφέρον πάντως, ευχαριστώ για τη σύσταση (το κομμάτι είναι άψογο).

Mea Culpa

Το "Words Of Honor" ειναι οντως κομματαρα. Το κουφο ειναι οτι οι περισσοτεροι απο την Mk II συνθεση ειχαν σταματησει πολλα χρονια να παιζουν μουσικη. Τρελο reunion. Εχουν τρια αλμπουμ οπως σου ειπα, τα δυο τα εχω, το τριτο_Forth (2011)_δεν το εχω ακουσει, αλλα υπαρχει ολοκληρο απ'οτι βλεπω στο Youtube. Θα του ριξω ενα ακουσμα αυριο. Το παρακατω κομματι ειναι απο το δευτερο αλμπουμ τους The Wait Of Glory του 2006.

Surrender, surrender λαίμαι.

:)

Το μόνο που μένει, είναι λίγος Πλιάτσικας. 'Ημαρτόνε δηλαδίς λαίμαι, άκου Κάνσας  ;D ;D ;D

Ωρέ που πάμε λαίμαι μ' αυτά τα φρίκουλα, σε λίγο θα μας βάνουνε και Β. Παπακωσταντίνου-Νδιπ Πούρπλε  

No one wants an alien

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου