cigaret13 Δημοσιευμένο 5 Ιουνίου 2015 Share Δημοσιευμένο 5 Ιουνίου 2015 Και ένα welcome..... ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Επισκέπτης Δημοσιευμένο 5 Ιουνίου 2015 Share Δημοσιευμένο 5 Ιουνίου 2015 Ρε αληται, κανεις δεν βλεπει Βουλη? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
trolley Δημοσιευμένο 5 Ιουνίου 2015 Share Δημοσιευμένο 5 Ιουνίου 2015 (βλέπω εγώ Βουλή, αν θες τη γνώμη μου πες μου) :) Το λοιπόν, εκεί που άκουγα Cheap Trick, το YouTube μου έβγαλε και το παρακάτω άσμα. Μα πόσο καλά με ξέρει; Mea Culpa Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cigaret13 Δημοσιευμένο 5 Ιουνίου 2015 Share Δημοσιευμένο 5 Ιουνίου 2015 Ρε αληται, κανεις δεν βλεπει Βουλη? Κάτσε ρε waterfall-k, τώρα ήρθαμε με τον Atreu από το (προ)συνέδριο.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Επισκέπτης Δημοσιευμένο 5 Ιουνίου 2015 Share Δημοσιευμένο 5 Ιουνίου 2015 (βλέπω εγώ Βουλή, αν θες τη γνώμη μου πες μου) :) Πως βλεπεις? Με τον ηχο στο Off? Γιατι ή Kansas θα ακους ή Benny. :P Anyway, ακουω και τον Benny και θα κοπει ο ηχος να βαλω καμια μουσικη γιατι αρχιζουν και με νταουνιαζουν παλι οι εθνοπατερες... :-X Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
trolley Δημοσιευμένο 5 Ιουνίου 2015 Share Δημοσιευμένο 5 Ιουνίου 2015 Πως βλεπεις? Με τον ηχο στο Off? Γιατι ή Kansas θα ακους ή Benny. :P Anyway, ακουω και τον Benny και θα κοπει ο ηχος να βαλω καμια μουσικη γιατι αρχιζουν και με νταουνιαζουν παλι οι εθνοπατερες... :-X Surrender, surrender λαίμαι. :) Mea Culpa Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Επισκέπτης Δημοσιευμένο 5 Ιουνίου 2015 Share Δημοσιευμένο 5 Ιουνίου 2015 Και μια και ποσταρες την κομματαρα των Kansas, ακου το παρακατω απο την δευτερη συνθεση της μπαντας, που ομως ποτε δεν εβγαλαν αλμπουμ. Ή για να ειμαι ακριβης, εβγαλαν αλμπουμ μολις το...2004 (Proto~Kaw - Before Became After). Καλλιο αργα...Οι Kansas που ξερουμε ειναι η τριτη συνθεση της μπαντας, οι Kansas Mk I δεν εβγαλαν ποτε αλμπουμ, με την Mk II να βγαζει μια δισκαρα το 2004 οπως ειπα με το ονομα Proto~Kaw. Το παρακατω κομματι λοιπον κακως γραφει Kansas. Σαν Proto~Kaw κυκλοφορησαν 3 αλμπουμ. Το μονο κοινο που εχουν οι Proto~Kaw/Kansas II με τους Kansas που ξερουμε ειναι ο κιθαριστας, βασικος συνθετης και ιδρυτικο μελος της μπαντας, Kerry Livgren. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
trolley Δημοσιευμένο 5 Ιουνίου 2015 Share Δημοσιευμένο 5 Ιουνίου 2015 Το παρακατω κομματι λοιπον κακως γραφει Kansas. Σαν Proto~Kaw κυκλοφορησαν 3 αλμπουμ. Το μονο κοινο που εχουν οι Proto~Kaw/Kansas II με τους Kansas που ξερουμε ειναι ο κιθαριστας, βασικος συνθετης και ιδρυτικο μελος της μπαντας, Kerry Livgren. Δεν τα ήξερα αυτά, πέσανε στην περίοδο που είχα σταματήσει να παρακολουθώ την όλη φάση. Πολύ ενδιαφέρον πάντως, ευχαριστώ για τη σύσταση (το κομμάτι είναι άψογο). Mea Culpa Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Επισκέπτης Δημοσιευμένο 5 Ιουνίου 2015 Share Δημοσιευμένο 5 Ιουνίου 2015 Το "Words Of Honor" ειναι οντως κομματαρα. Το κουφο ειναι οτι οι περισσοτεροι απο την Mk II συνθεση ειχαν σταματησει πολλα χρονια να παιζουν μουσικη. Τρελο reunion. Εχουν τρια αλμπουμ οπως σου ειπα, τα δυο τα εχω, το τριτο_Forth (2011)_δεν το εχω ακουσει, αλλα υπαρχει ολοκληρο απ'οτι βλεπω στο Youtube. Θα του ριξω ενα ακουσμα αυριο. Το παρακατω κομματι ειναι απο το δευτερο αλμπουμ τους The Wait Of Glory του 2006. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
samy paraga Δημοσιευμένο 5 Ιουνίου 2015 Share Δημοσιευμένο 5 Ιουνίου 2015 Surrender, surrender λαίμαι. :) Το μόνο που μένει, είναι λίγος Πλιάτσικας. 'Ημαρτόνε δηλαδίς λαίμαι, άκου Κάνσας ;D ;D ;D Ωρέ που πάμε λαίμαι μ' αυτά τα φρίκουλα, σε λίγο θα μας βάνουνε και Β. Παπακωσταντίνου-Νδιπ Πούρπλε No one wants an alien Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις