magna Δημοσιευμένο 25 Μαρτίου 2015 Share Δημοσιευμένο 25 Μαρτίου 2015 Bασικά το progressive το κατέχει καλύτερα ο panosprog από ό,τι έχω καταλάβει.Eγώ είμαι πεταλουδίτσα(ή αλεξιπωτστής) όλων των σκηνών της rock.Βζουμ βζουμ λίγο από δω,βζουμ βζουμ λίγο από κει με αδυναμια το blues rock Πάντως το συγκεκριμένο είναι μεγαλειώδης διασκευή σε κομμάτι των Please. ;D Ποιός σκότωσε τον Tesla? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
magna Δημοσιευμένο 25 Μαρτίου 2015 Share Δημοσιευμένο 25 Μαρτίου 2015 με την καληνύχτα μου Ποιός σκότωσε τον Tesla? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
johnps Δημοσιευμένο 25 Μαρτίου 2015 Share Δημοσιευμένο 25 Μαρτίου 2015 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
johnps Δημοσιευμένο 25 Μαρτίου 2015 Share Δημοσιευμένο 25 Μαρτίου 2015 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
samy paraga Δημοσιευμένο 25 Μαρτίου 2015 Share Δημοσιευμένο 25 Μαρτίου 2015 Έχω πρόβλημα ρε γμτ. Δεν είναι μόνο πως είμαι σφιχτομούτιας με τα ψηλοτάκουνα, είναι και πως όπου και να πάω με φωνάζουν διάφοροι τυχαίοι να ανέβω στη σκηνή να παίξω μαζί τους. Βλέπεις δεν είμαι Ίαν γκίλαν να με φωνάζει ο τιτάνας της ρουόκ Παπακωνσταντίνου......ο Βασίλς ε? ;D ;D ;D ;D Έγώ άντε με κανά Παρ-Τέρη και πουλί μου είναι ;D No one wants an alien Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Επισκέπτης Δημοσιευμένο 25 Μαρτίου 2015 Share Δημοσιευμένο 25 Μαρτίου 2015 Τι κανει ο μεγας Waters με αυτους τους τυχαρπαστους πανω στη σκηνη? :-X Καλα, πορτιερη δεν ειχε το club? Πως περασαν μεσα? ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
samy paraga Δημοσιευμένο 25 Μαρτίου 2015 Share Δημοσιευμένο 25 Μαρτίου 2015 Καλα, πορτιερη δεν ειχε το club? Πως περασαν μεσα? ;D Επαέ πλησιάζουμε στην αποκάλυψη του πραγματικού Καταρράκτη. Κιουρίες, κιούριοι και μικρά μου παίδια, ου Καταρράκτης , είναι ιδιοκτήτης πωπάδικου. Αυτή είναι η αιτία που κάθε βράδυ βγαίνει αργά για ''ποτό'' και γνωρίζει ποιοί επιτρέπεται να μπουν στο μαγαζί. Είναι φανερό πως ξέρει από φουσκωτούς πορτιέριδες ΥΓ εκτός αν είναι κανάς σφιχρομπούτιας ψιλοτάκουνος ηνίοχος-μπαριγούμανος, που μας παριστάνει τον αλαλάζοντα τα νερά του Ευρίπου ;D No one wants an alien Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Επισκέπτης Δημοσιευμένο 25 Μαρτίου 2015 Share Δημοσιευμένο 25 Μαρτίου 2015 Είναι φανερό πως ξέρει από φουσκωτούς πορτιέριδες Κατι ξερω ειναι η αληθεια. Εκει στα μεσα των 90s δουλευα πορτα σε ενα rock bar. 8) Αλλα αυτα ειναι παρελθον, τωρα ειμαι καλο παιδι. Παρε τον Αρχοντα τωρα να δεις πως παιζονται τα synths. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
samy paraga Δημοσιευμένο 25 Μαρτίου 2015 Share Δημοσιευμένο 25 Μαρτίου 2015 Κατι ξερω ειναι η αληθεια. Εκει στα μεσα των 90s δουλευα πορτα σε ενα rock bar. Πόρτα και ροκ μπαρ και Μωβέ και Τσίου και Ε-Νίκος..................κελ καταστρόφ λαίμαι όμως αφού ε? ;D ;D ;D Αντιλαβού και σχωρνάω, είμαι λαρζ εξάλλου σφιχτομπούτιας ;D ;D ;D No one wants an alien Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις