Προς το περιεχόμενο

Τι μουσικη ακουτε τωρα? III

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Bασικά το progressive το κατέχει καλύτερα ο panosprog από ό,τι έχω καταλάβει.Eγώ είμαι πεταλουδίτσα(ή αλεξιπωτστής) όλων των σκηνών της rock.Βζουμ βζουμ λίγο από δω,βζουμ βζουμ λίγο από κει με αδυναμια το blues rock Πάντως το συγκεκριμένο είναι μεγαλειώδης διασκευή σε κομμάτι των Please. ;D

Ποιός σκότωσε τον Tesla?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντήσεις 2.8k
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Εικόνες

Έχω πρόβλημα ρε γμτ. Δεν είναι μόνο πως είμαι σφιχτομούτιας με τα ψηλοτάκουνα, είναι και πως όπου και να πάω με φωνάζουν διάφοροι τυχαίοι να ανέβω στη σκηνή να παίξω μαζί τους.

Βλέπεις δεν είμαι Ίαν γκίλαν να με φωνάζει ο τιτάνας της ρουόκ Παπακωνσταντίνου......ο Βασίλς ε?  ;D ;D ;D ;D

Έγώ άντε με κανά Παρ-Τέρη και πουλί μου είναι  ;D

No one wants an alien

Τι κανει ο μεγας Waters με αυτους τους τυχαρπαστους πανω στη σκηνη? :-X Καλα, πορτιερη δεν ειχε το club? Πως περασαν μεσα? ;D

Καλα, πορτιερη δεν ειχε το club? Πως περασαν μεσα? ;D

Επαέ πλησιάζουμε στην αποκάλυψη του πραγματικού Καταρράκτη.

Κιουρίες, κιούριοι και μικρά μου παίδια, ου Καταρράκτης , είναι ιδιοκτήτης πωπάδικου. Αυτή είναι η αιτία που κάθε βράδυ βγαίνει αργά για ''ποτό'' και γνωρίζει ποιοί επιτρέπεται να μπουν στο μαγαζί. Είναι φανερό πως ξέρει από φουσκωτούς πορτιέριδες

ΥΓ εκτός αν είναι κανάς σφιχρομπούτιας ψιλοτάκουνος ηνίοχος-μπαριγούμανος, που μας παριστάνει τον αλαλάζοντα τα νερά του Ευρίπου  ;D

No one wants an alien

Είναι φανερό πως ξέρει από φουσκωτούς πορτιέριδες

Κατι ξερω ειναι η αληθεια. Εκει στα μεσα των 90s δουλευα πορτα σε ενα rock bar. 8)

Αλλα αυτα ειναι παρελθον, τωρα ειμαι καλο παιδι. shy.gif

Παρε τον Αρχοντα τωρα να δεις πως παιζονται τα synths. image.gif

Κατι ξερω ειναι η αληθεια. Εκει στα μεσα των 90s δουλευα πορτα σε ενα rock bar.

Πόρτα και ροκ μπαρ και Μωβέ και Τσίου και Ε-Νίκος..................κελ καταστρόφ λαίμαι όμως αφού ε?  ;D ;D ;D

Αντιλαβού και σχωρνάω, είμαι λαρζ εξάλλου σφιχτομπούτιας  ;D ;D ;D

No one wants an alien

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου