gvour Δημοσιευμένο 26 Μαΐου 2015 Share Δημοσιευμένο 26 Μαΐου 2015 Η αχρηστη ειδηση της ημερας, μια και σας βρηκα ολους εδω να πινετε και να ακουτε και ειπα να ενημερωσω την παρεα. Μολις παραγγειλα στο "Θρακη" μια χοιρινη, πατατες με σως και δυο πιτες γυρο μονο με μουσταρδα-κετσαπ. Σε κανα 10λεπτο ερχονται. Oμορφα δηλ. Αφιερωμένο George.......και σεμνά με τις μπύρες, μεγάλος άνθρωπος.... Δικιο εχεις Φωτη αλλα...... ;D ;D ;D Θενκς αδερφε,ξες οτι μ'αρεσουν τα σοουλ,τα ντισκα επισης. ;D ;D Στακατε,δεν προλαβαινω να τα ακουσω ολα. Φωτη,ανταποδι: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
magna Δημοσιευμένο 26 Μαΐου 2015 Share Δημοσιευμένο 26 Μαΐου 2015 Magna, ευτυχώς είναι "σβησμένο" το βίντεο που πόσταρε..... :D Έκανα το λάθος και ο άκουσα γιατί τα ανοίγω στο τιούμπι (3 δεύτερα άντεξα ;D) Βαράτε ό,τι θέλετε να δω τι θα βγει.Τα ακούω όλα(όσα προλαβαίνω) εκτός του Σάμυ.βρκεκέκθ κουάκθ κουάκθ ;D ;D ;D Ποιός σκότωσε τον Tesla? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
magna Δημοσιευμένο 26 Μαΐου 2015 Share Δημοσιευμένο 26 Μαΐου 2015 Και συνεχίζω... ;D Ποιός σκότωσε τον Tesla? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
samy paraga Δημοσιευμένο 26 Μαΐου 2015 Share Δημοσιευμένο 26 Μαΐου 2015 Magna, ευτυχώς είναι "σβησμένο" το βίντεο που πόσταρε..... :D Αφού σε χαλάει, τι το πίνεις άνθρωπά μου? ;D ;D ;D No one wants an alien Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Marvin+ Δημοσιευμένο 26 Μαΐου 2015 Share Δημοσιευμένο 26 Μαΐου 2015 καλά το πάμε... που είσαι ρε Ντίνο.... Γεια σου ρε Φώτη... Επαέ ειναι και αυτός... Δίπλα... Ακουω τα κομματια σου... Η προσέγγιση σου στα σόλα μοιάζει με αυτη του young... Lots of phrases ending on the root... επιρροες ;D ... Ωραίος!! "Just for the variety, you understand" Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
magna Δημοσιευμένο 26 Μαΐου 2015 Share Δημοσιευμένο 26 Μαΐου 2015 Αφού σε χαλάει, τι το πίνεις άνθρωπά μου? ;D ;D ;D Waterfall,στείλτου κανά σουβλάκι γιατί λύσσαξε... ;D Ποιός σκότωσε τον Tesla? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Επισκέπτης Δημοσιευμένο 26 Μαΐου 2015 Share Δημοσιευμένο 26 Μαΐου 2015 Δεν ξερω για εσας, αλλα εγω εχω μια ταση προς πεινα. Κι επειδη νηστικό αρκουδι δεν ποσταρει, παω να τσιμπησω κατι πχιοτικο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
magna Δημοσιευμένο 26 Μαΐου 2015 Share Δημοσιευμένο 26 Μαΐου 2015 cigaret κι εγώ το κατέβασα το without purpose... ;D Τι κομμάτι...... Ποιός σκότωσε τον Tesla? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cigaret13 Δημοσιευμένο 26 Μαΐου 2015 Share Δημοσιευμένο 26 Μαΐου 2015 Για κάποιο λόγο αυτό το τραγούδι όποτε το ακούω δεν την παλεύω..... Γεια σου ρε Magna και Marvin+ με το ωραίο σας γούστο..... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
magna Δημοσιευμένο 26 Μαΐου 2015 Share Δημοσιευμένο 26 Μαΐου 2015 Για κάποιο λόγο αυτό το τραγούδι όποτε το ακούω δεν την παλεύω..... Γεια σου ρε Magna και Marvin+ με το ωραίο σας γούστο..... Τι σόλο κάνει ο κερατάς.....!!!! Ποιός σκότωσε τον Tesla? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις