fusiongtr Δημοσιευμένο 24 Μαΐου 2015 Share Δημοσιευμένο 24 Μαΐου 2015 Για πάρτη σου Τέρρυ. :) Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 24 Μαΐου 2015 Share Δημοσιευμένο 24 Μαΐου 2015 Αυτό για τον npap, πιστεύω να του αρέσει! Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 24 Μαΐου 2015 Moderator Share Δημοσιευμένο 24 Μαΐου 2015 Απλά Love it F 8) Αυτό και νάνι ;D ΥΓ: και το Broken γαζώνει ;) all this has happened before and will happen again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gvour Δημοσιευμένο 24 Μαΐου 2015 Share Δημοσιευμένο 24 Μαΐου 2015 Κουμπάρια, δικό σας 8) Από τα υπέροχα τότε... Το ακουγα πριν λιγο,ηταν φλιπσαιντ σε μαξι του Over the hills πριν το βαλουν σε cd ως μπονους. Το γουσταρω του θανατου!! Δε μπορω να γραψω αλλο,με θερισατε γαμωτο. To αλλο που εβαλε ο ψηλος....αστο καλυτερα. Για την παρτη σας αδερφια μου: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru npap Δημοσιευμένο 24 Μαΐου 2015 Guru Share Δημοσιευμένο 24 Μαΐου 2015 γκαGaryάσαμε, αλλά ας ακούσομεν ένα ακόμα πολύ ενδιαφέρον άσμα, από την πρώτη του μπάντα... 8) δεν μιλάω αν δεν ξέρω... η σιωπή (μου) είναι χρυσός (στην τσέπη του άλλου)... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru npap Δημοσιευμένο 24 Μαΐου 2015 Guru Share Δημοσιευμένο 24 Μαΐου 2015 Αυτό για τον npap, πιστεύω να του αρέσει! πως με πιάνεις... thanx... ;) :) δεν μιλάω αν δεν ξέρω... η σιωπή (μου) είναι χρυσός (στην τσέπη του άλλου)... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 24 Μαΐου 2015 Share Δημοσιευμένο 24 Μαΐου 2015 Αφτώ για των Σάμη! ;D ;D ;D ;D ;D Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 24 Μαΐου 2015 Share Δημοσιευμένο 24 Μαΐου 2015 Κυρ gvour για πάρτη σου λαίμαι. Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gvour Δημοσιευμένο 24 Μαΐου 2015 Share Δημοσιευμένο 24 Μαΐου 2015 γκαGaryάσαμε, αλλά ας ακούσομεν ένα ακόμα πολύ ενδιαφέρον άσμα, από την πρώτη του μπάντα... 8) Eσυ εισαι σπουδαιο παλικαρι,ειπαμε και λαιμαι,τελος!! Τι ωραια που επαιζε ο Moore,17χρονο παλικαρακι τοτες(το εξωφυλλο του πρωτου των Skid τον εχει χωρις την μετεπειτα ουλη στο προσωπο): Μετα το old love(το ακουω ηδη)που εβαλες ψηλουλη :-* δε δυναμαι,φευγω. Καλο σας βραδυ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gutter Δημοσιευμένο 25 Μαΐου 2015 Share Δημοσιευμένο 25 Μαΐου 2015 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις