gvour Δημοσιευμένο 24 Μαΐου 2015 Share Δημοσιευμένο 24 Μαΐου 2015 Για ακου αυτο τωρα Αν και καποιες φορες εχω ενα θεμα με τετοιου τυπου "βρωμικες" φωνες οταν λενε μπλουζ,ο συγκεκριμενος ειναι καλος. Στο αποκατω του παιζει ο Nico Wayne Toussaint φυσαρμονικα που μ'αρεσει πολυ και το κομματι πολυ ωραιο επισης. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Επισκέπτης Δημοσιευμένο 24 Μαΐου 2015 Share Δημοσιευμένο 24 Μαΐου 2015 Ωραιος ο Neal... Παμε να ακουσουμε τους παρακατω κυριους στο_imho_καλυτερο κομματι των LZ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
magna Δημοσιευμένο 24 Μαΐου 2015 Share Δημοσιευμένο 24 Μαΐου 2015 Εξοχη μπλουζα Magna. Αδιαμφισβητητα ξερεις να ντυνεσαι με φινετσα. Mερσί μποκού Waterfall!Υποχρέωσίς μου ::) Ποιός σκότωσε τον Tesla? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Επισκέπτης Δημοσιευμένο 24 Μαΐου 2015 Share Δημοσιευμένο 24 Μαΐου 2015 Eχω κι εγω μια απο ενα live τους στην Αθηνα πριν καμια δεκαρια χρονια, στο πισω μερος γραφει ολα τα μερη που θα επαιζαν στην tour, εκ των οποιων δυο ηταν στην Ελλαδα, Αθηνα και Θεσσαλονικη. 8) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
magna Δημοσιευμένο 24 Μαΐου 2015 Share Δημοσιευμένο 24 Μαΐου 2015 Είναι η μοναδική μπλούζα από συγκρότημα που έχω φορέσει και στις 5 Ιουλίου θα πατήσει Μύτικα! 8) ;D ;D ;D Ποιός σκότωσε τον Tesla? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Επισκέπτης Δημοσιευμένο 24 Μαΐου 2015 Share Δημοσιευμένο 24 Μαΐου 2015 Ευγε! ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
magna Δημοσιευμένο 24 Μαΐου 2015 Share Δημοσιευμένο 24 Μαΐου 2015 μην ανησυχείς βρε... κανένας άνεργος γνωστός-άγνωστος που κάνει στροφή καριέρας και ψάχνει απασχόληση ως επιδειξίας θα είναι... απλά μην τον κοιτάς και θα εξαϋλωθεί... ;D Πες το ντε και είχα αρχίσει να ανησυχώ...να τον στηρίξω τον άνεργο συνάνθρωπο :P ;D Btw έχετε ανεβάσει κομματάρες 8) Σπανίως μου αρέσουν οι καθαρές κιθάρες... Ποιός σκότωσε τον Tesla? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cigaret13 Δημοσιευμένο 24 Μαΐου 2015 Share Δημοσιευμένο 24 Μαΐου 2015 Είναι η μοναδική μπλούζα από συγκρότημα που έχω φορέσει και στις 5 Ιουλίου θα πατήσει Μύτικα! 8) ;D ;D ;D Καλησπέρες! Εάν την φοράς εσύ, Magna, χαιρετίσματα στον Δία..... 8) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
magna Δημοσιευμένο 24 Μαΐου 2015 Share Δημοσιευμένο 24 Μαΐου 2015 Καλησπέρες! Εάν την φοράς εσύ, Magna, χαιρετίσματα στον Δία..... 8) Φυσικά κι εγώ τη φοράω Cigaret!Θα ασπρίσει απ'τον ιδρώτα αλλά θα δροσιστεί στα 2918μ.Θα δώσω χαιρετισμούς σε όλα τα παιδιά εκεί πάνω ;D ;D ;D Είναι πατρινός το παληκάρι που παίζει κιθάρα.Αυτοδίδακτος,23χρ. και απ'τους καλύτερους παίχτες που έχω δει! 8) Ποιός σκότωσε τον Tesla? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
samy paraga Δημοσιευμένο 24 Μαΐου 2015 Share Δημοσιευμένο 24 Μαΐου 2015 Είναι η μοναδική μπλούζα από συγκρότημα που έχω φορέσει και στις 5 Ιουλίου θα πατήσει Μύτικα! 8) ;D ;D ;D Καημένε Μύτικα τι σου μελε να πάθεις. Αν είναι δυναμόν δλδ να περπατάει στο βουνό άνθρωπας με τέτοια αμφίεση και στυλ. Ημαρτόνε δλδ, που πας σε συναυλία? Με ελικόφτερο θα σας πάνε Μύτικα? Άσε δε το στυλιστικό μέρος της ιστορίας. Μα μπλουζάκι βαθύ μωβέ? Την έπόμενη βάλε του Β. Παπακωνσταντίνου λαίμαι ;D ;D ;D Καλά Χρηστούγεννα και Χρήστος ασβέστη λαίμαι. Πατήσαν τα φρικιά τις κορφές :'( ;D ;D ;D No one wants an alien Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις