magna Δημοσιευμένο 22 Μαΐου 2015 Share Δημοσιευμένο 22 Μαΐου 2015 Το τι ώρα κοιμάται η magna? 12-12.30 την πέφτω συνήθως. ;D ;D ;D Ποιός σκότωσε τον Tesla? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
magna Δημοσιευμένο 22 Μαΐου 2015 Share Δημοσιευμένο 22 Μαΐου 2015 Πού πήγατε ορέ?Θα το ακούσω μόνη μου 8). Ο ορισμός της λέξης "ερμηνεία" Ποιός σκότωσε τον Tesla? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Dinosp Δημοσιευμένο 22 Μαΐου 2015 Share Δημοσιευμένο 22 Μαΐου 2015 Αυτη η γυνή είναι η μετενσάρκωση του Πετριδη... Όλο ωραια, αλλα άγνωστα τραγουδια βάζει... Αλλα δεν μασαμαι... Η μικρη δισκοθήκη μας εχει τα βασικά... Με αυτα, εξάλλου συμφωνεί και ο Αλεξανδριος Φώτιος.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 22 Μαΐου 2015 Share Δημοσιευμένο 22 Μαΐου 2015 Πού πήγατε ορέ?Θα το ακούσω μόνη μου 8). Ο ορισμός της λέξης "ερμηνεία" Εδώ είμαστε Magna. :D Αυτός είναι για μένα ο ορισμός της λέξης "ερμηνεία", κάθε ανάσα σαν να είναι η τελευταία. Απαντώ και στον φίλτατο Ντίνο ότι .... https://www.youtube.com/watch?v=Xs9P-pfqF6Y και το ίδιο κομμάτι από τον τεράστιο Kenny Burrell. Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
magna Δημοσιευμένο 22 Μαΐου 2015 Share Δημοσιευμένο 22 Μαΐου 2015 Ωραία!Έτσι,ανεβάστε κομμάτια με πάνω από 3 ακόρντα να μπερδευτεί ο βατραχοφαγος ;D Ερμηνεία και πόνος!Δώσε! 8) Ποιός σκότωσε τον Tesla? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 22 Μαΐου 2015 Share Δημοσιευμένο 22 Μαΐου 2015 να μπερδευτεί ο βατραχοφαγος ;D Ερμηνεία και πόνος!Δώσε! 8) Ποιός είναι αυτός? Δεν πιστεύω να εννοείς τον manager. ::) Και Η θεά! 8) Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Dinosp Δημοσιευμένο 22 Μαΐου 2015 Share Δημοσιευμένο 22 Μαΐου 2015 Ρε ΦΑζιε, αφού έχουμε καταλήξει στο οτι οι γυναίκες δεν έχουν τον κατάλληλο καρπο... Γιατί μας βάζεις σε δεύτερες σκέψεις?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
magna Δημοσιευμένο 22 Μαΐου 2015 Share Δημοσιευμένο 22 Μαΐου 2015 Ποιός είναι αυτός? Δεν πιστεύω να εννοείς τον manager. ::) ] ::) ::) ::) Ήρθε η ώρα του Γιώργου Βαλαώρα... ;D ;D ;D Καληνύχτες! Ποιός σκότωσε τον Tesla? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
magna Δημοσιευμένο 22 Μαΐου 2015 Share Δημοσιευμένο 22 Μαΐου 2015 Ρε ΦΑζιει, αφού έχουμε καταλήξει στο οτι οι γυναίκες δεν έχουν τον κατάλληλο καρπο... Γιατί μας βάζεις σε δεύτερες σκέψεις?? χμμμμμ Καρπός!Μεγάλο πράγμα και σε μερικούς (ακούς chimp)απαραίτητος lemmy.... ;D ;D ;D Ποιός σκότωσε τον Tesla? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Dinosp Δημοσιευμένο 22 Μαΐου 2015 Share Δημοσιευμένο 22 Μαΐου 2015 Λοιπόν ΦΑζιε, Μ' έβαλες σε μουντ Τζαζε Επειδή δεν το κατέχω το άθλημα, θα ακούσω ενα απο τα λίγα γνωστά μου Έχω έναν νέο Καμιλιερη αδιάβαστο, και θέλω να δω τι τρώει και με τι ασχολείται ο επιθεωρητής Μονταλμπανο, εκεί στη Σικελια Είμαι πτώμα, έχουν τελειώσει τα παγάκια, αλλά δεν έχω όρεξη για ύπνο... Τα λέμε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις