magna Δημοσιευμένο 14 Μαΐου 2015 Share Δημοσιευμένο 14 Μαΐου 2015 off topic: Εντάξει δεν ήταν μουσικός, αλλά εγώ με αυτόν βαλάντωσα... Τέλος πάντων βραδιάτικα.....γαμώ τον μπελά μου... Α!Εγώ είμαι Niki Lauda kid ;D ;D ;D Δεν πέφτουμε Lemmy.... Ποιός σκότωσε τον Tesla? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gvour Δημοσιευμένο 14 Μαΐου 2015 Share Δημοσιευμένο 14 Μαΐου 2015 Καλησπερουδια σε ολους και ολες. Νεκροπραματα πιασατε ρε γμτ. :-\ Δε γαμεις,κι αυτο μεσ'τη ζωη ειναι. Λατρευω JJ.Cale! Ειμαστε οικογενειακως σε Πηλιο μερια πριν ενα δυο καλοκαιρια. Μιλαμε με Φουζιο(ενας ειναι ο Φουζιος,αδαμας)γενικως και αοριστως στο τηλ και μου λεει: "Εμαθες ποιος πεθανε?" "Οχι" "JJ Cale". "Οχι!!!!" Τρωω μεγαλη πικρα! Θα πεις και τι μας νοιαζει εμας ρε μαλακα? Ελα ντε. Λατρεια: Και αριστουργηματικο σολο. Καθε νοτα παιρνει την απολυτη αξια. Συμπαθατε με,ως μη μουσικος δεν ξερω πως αναλυονται ολα αυτα,αλλα αμα σε βαρανε στην ψυχη,τι τα θες? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
magna Δημοσιευμένο 14 Μαΐου 2015 Share Δημοσιευμένο 14 Μαΐου 2015 Καλησπερουδια σε ολους και ολες. Νεκροπραματα πιασατε ρε γμτ. :-\ Δε γαμεις,κι αυτο μεσ'τη ζωη ειναι. Λατρευω JJ.Cale! Ειμαστε οικογενειακως σε Πηλιο μερια πριν ενα δυο καλοκαιρια. Μιλαμε με Φουζιο(ενας ειναι ο Φουζιος,αδαμας)γενικως και αοριστως στο τηλ και μου λεει: "Εμαθες ποιος πεθανε?" "Οχι" "JJ Cale". "Οχι!!!!" Τρωω μεγαλη πικρα! Θα πεις και τι μας νοιαζει εμας ρε μαλακα? Ελα ντε. Λατρεια: Πώς τι μας νοιάζει?Δεν είναι τοσο απλό...Όταν τον έχεις soundtrack σε χίλιες δυο καταστάσεις σε νοιάζει και σε παρανοιάζει.Το τάδε μπαράκι με τους κολλητούς να λες μαμακίες,το χάλασμα που έφαγες και να το κομμάτι που ταίριαζε στην περίπτωση,να περπατάς στο δρόμο καλοκαίρι και απ'την ανοιχτή πόρτα της καφετέριας να ακούγεται το don't cry sister....Δεν είναι τόσο απλό δυστυχώς(ή ευτυχώς).Κάποιοι φοριούνται εφ'όρου ζωής.Μπα παναθεμά σας απόψε,συγκινήθηκα πάλι ::) Ποιός σκότωσε τον Tesla? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru npap Δημοσιευμένο 14 Μαΐου 2015 Guru Share Δημοσιευμένο 14 Μαΐου 2015 αχ αχ... πόσα νεανικά μου "αναπουπουλιάσματα" (έως και τρίο ;D) μου συνόδευσε ο μακαρίτης (είχα πάντα ολόκληρη πλευρά αβάντα να φτιάξω κατάσταση)... 8) δεν μιλάω αν δεν ξέρω... η σιωπή (μου) είναι χρυσός (στην τσέπη του άλλου)... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
magna Δημοσιευμένο 14 Μαΐου 2015 Share Δημοσιευμένο 14 Μαΐου 2015 αχ αχ... πόσα νεανικά μου "αναπουπουλιάσματα" (έως και τρίο ;D) μου συνόδευσε ο μακαρίτης (είχα πάντα ολόκληρη πλευρά αβάντα να φτιάξω κατάσταση)... 8) Όλα τα άπλυτα στη φόρα!Θα κλείσουν σπίτια ;D ;D ;D ;D ;D Με τον Leon Russel!Πόσο μα πόσο θα'θελα να τον δω live,μα πόσο!!! Ποιός σκότωσε τον Tesla? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
magna Δημοσιευμένο 14 Μαΐου 2015 Share Δημοσιευμένο 14 Μαΐου 2015 Με την καληνύχτα μου! Ποιός σκότωσε τον Tesla? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru npap Δημοσιευμένο 14 Μαΐου 2015 Guru Share Δημοσιευμένο 14 Μαΐου 2015 Όλα τα άπλυτα στη φόρα!Θα κλείσουν σπίτια ;D ;D ;D ;D ;D συνήθως με τον JJ "άνοιγαν" σπίτια (ή επεκτείνονταν)... ;D ;D ;D δεν μιλάω αν δεν ξέρω... η σιωπή (μου) είναι χρυσός (στην τσέπη του άλλου)... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gvour Δημοσιευμένο 14 Μαΐου 2015 Share Δημοσιευμένο 14 Μαΐου 2015 Μια και πιασαμε τον Leon Russell.δεν το λεω για κακο αλλα επαθα μια ψυχολογια(που λεει μια ψυχη) μ'αυτα που βαζετε. Του Russell το αποκατω κομματι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
magna Δημοσιευμένο 14 Μαΐου 2015 Share Δημοσιευμένο 14 Μαΐου 2015 συνήθως με τον JJ "άνοιγαν" σπίτια (ή επεκτείνονταν)... ;D ;D ;D χμου χμου χμου... ::) ::) ::) Ποιός σκότωσε τον Tesla? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
samy paraga Δημοσιευμένο 14 Μαΐου 2015 Share Δημοσιευμένο 14 Μαΐου 2015 Οι νεκροί με τουςνεκρούς και οι ζωντανοί συντροφιά μας λαίμαι ;D ;D ;D No one wants an alien Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις