cigaret13 Δημοσιευμένο 14 Μαΐου 2015 Share Δημοσιευμένο 14 Μαΐου 2015 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
magna Δημοσιευμένο 14 Μαΐου 2015 Share Δημοσιευμένο 14 Μαΐου 2015 ναι ναι.. να προλάβουμε πριν σκάσει μύτη ο πανκ νεανίας... ;D εύγε και τρισεύγε!!!μπαντάρα!!! Ποιός σκότωσε τον Tesla? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
magna Δημοσιευμένο 14 Μαΐου 2015 Share Δημοσιευμένο 14 Μαΐου 2015 Ποιός σκότωσε τον Tesla? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru npap Δημοσιευμένο 14 Μαΐου 2015 Guru Share Δημοσιευμένο 14 Μαΐου 2015 κι ένα αγαπημένο ακόμα... δεν μιλάω αν δεν ξέρω... η σιωπή (μου) είναι χρυσός (στην τσέπη του άλλου)... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
magna Δημοσιευμένο 14 Μαΐου 2015 Share Δημοσιευμένο 14 Μαΐου 2015 κι ένα λατρεμένο από μένα ;D Ποιός σκότωσε τον Tesla? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru npap Δημοσιευμένο 14 Μαΐου 2015 Guru Share Δημοσιευμένο 14 Μαΐου 2015 και μια και μνημονεύτηκαν οι Love από τον cigaret, ένα ακόμα κομμάτι από αυτό το αριστουργηματικό άλμπουμ τους... https://youtu.be/PkbVosJFkpg δεν μιλάω αν δεν ξέρω... η σιωπή (μου) είναι χρυσός (στην τσέπη του άλλου)... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
magna Δημοσιευμένο 14 Μαΐου 2015 Share Δημοσιευμένο 14 Μαΐου 2015 και μια και μνημονεύτηκαν οι Love από τον cigaret, ένα ακόμα κομμάτι από αυτό το αριστουργηματικό άλμπουμ τους... αγαπάω Love (Μαρία Αλιφέρη) και ειδικά Αrthur Lee και ακόμη πιο ειδικά το κάτοθι άσμα Ποιός σκότωσε τον Tesla? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cigaret13 Δημοσιευμένο 14 Μαΐου 2015 Share Δημοσιευμένο 14 Μαΐου 2015 αγαπάω Love (Μαρία Αλιφέρη) και ειδικά Αrthur Lee Νωρίς (σχετικά) έφυγε κι αυτός.... Εδώ 3 χρόνια πριν πεθάνει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
magna Δημοσιευμένο 14 Μαΐου 2015 Share Δημοσιευμένο 14 Μαΐου 2015 Νωρίς (σχετικά) έφυγε κι αυτός.... Εδώ 3 χρόνια πριν πεθάνει Μην ξύνεις πληγές cigaret!Όταν φεύγει μουσικός κάτι παθαίνω.Ένας φεύγει για 10 πονάω.Για τους φουρνάρηδες πάλι τέτοιο καημό δεν τον έχω... ;D Με τούτον βαλάντωσα........... https://www.youtube.com/watch?v=uVPYR9UFsTU Ποιός σκότωσε τον Tesla? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cigaret13 Δημοσιευμένο 14 Μαΐου 2015 Share Δημοσιευμένο 14 Μαΐου 2015 Μην ξύνεις πληγές cigaret!Όταν φεύγει μουσικός κάτι παθαίνω.Ένας φεύγει για 10 πονάω.Για τους φουρνάρηδες πάλι τέτοιο καημό δεν τον έχω... ;D Με τούτον βαλάντωσα........... off topic: Εντάξει δεν ήταν μουσικός, αλλά εγώ με αυτόν βαλάντωσα... Τέλος πάντων βραδιάτικα.....γαμώ τον μπελά μου... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις