Moderator BillTrantos Δημοσιευμένο 13 Μαΐου 2015 Moderator Share Δημοσιευμένο 13 Μαΐου 2015 Καλό βράδυ σε όλους!! More is more. Yngwie Malmsteen Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Johnny.T Δημοσιευμένο 13 Μαΐου 2015 Share Δημοσιευμένο 13 Μαΐου 2015 Τοσα ξες. If I don't doit somebody else will Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Επισκέπτης Δημοσιευμένο 13 Μαΐου 2015 Share Δημοσιευμένο 13 Μαΐου 2015 Θέλω εκείνη τη φατσούλα που ξεκαρδίζεται στα γέλια να τη χρησιμοποιώ για τους R.S. ;) Διαλεξε, υπαρχει μεγαλη γκαμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru npap Δημοσιευμένο 14 Μαΐου 2015 Guru Share Δημοσιευμένο 14 Μαΐου 2015 ο(ς) παλιός είναι αλλιώς, αλλά και ο(ς) νέος ήτο ωραίος... ;D δεν μιλάω αν δεν ξέρω... η σιωπή (μου) είναι χρυσός (στην τσέπη του άλλου)... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nestoras Δημοσιευμένο 14 Μαΐου 2015 Share Δημοσιευμένο 14 Μαΐου 2015 Me too. Εχω μια φιλη που της μοιαζει πολυ στο προσωπο, οποτε βλεπω την Ελενα μου την θυμιζει. :-* Mόνο που απεδήμησεν το '06. Και είχε γίνει και τροφαντούλα. http://el.wikipedia.org/wiki/%CE%9C%CE%B1%CF%81%CE%AF%CF%83%CE%BA%CE%B1_%CE%92%CE%AD%CF%81%CE%B5%CF%82 InfluenSir! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Επισκέπτης Δημοσιευμένο 14 Μαΐου 2015 Share Δημοσιευμένο 14 Μαΐου 2015 Ναι, το ειχα διαβασει πριν κατι μηνες. Κριμα... :( Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Επισκέπτης Δημοσιευμένο 14 Μαΐου 2015 Share Δημοσιευμένο 14 Μαΐου 2015 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Επισκέπτης Δημοσιευμένο 14 Μαΐου 2015 Share Δημοσιευμένο 14 Μαΐου 2015 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
magna Δημοσιευμένο 14 Μαΐου 2015 Share Δημοσιευμένο 14 Μαΐου 2015 Πάλι chicago γίνεται στο άλλο θρεντ...τι το'θελα το blog για αρχάριους? :-X ;D Ποιός σκότωσε τον Tesla? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις