Επισκέπτης Δημοσιευμένο 13 Μαΐου 2015 Share Δημοσιευμένο 13 Μαΐου 2015 επειδή δεν το ανεβάζει ποτέ,κανείς,πουθενά ;)Ποιος να το ανεβασει βρε Magna? Δεν βλεπεις οτι εν ετει 2015 ακουνε ακομα το...Satisfaction? ;D Samy, για σενα. Σε 50 χρονια (τοτε θα παρεις χαμπαρι ;D) θα με ευχαριστεις... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nestoras Δημοσιευμένο 13 Μαΐου 2015 Share Δημοσιευμένο 13 Μαΐου 2015 Εξω απ'την paraga λεμε... Το αγαπημένο μου κομμάτι τους (αν και flip). Τη Maruska θα την ήθελα για γυναίκα πάντως. ;) InfluenSir! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
magna Δημοσιευμένο 13 Μαΐου 2015 Share Δημοσιευμένο 13 Μαΐου 2015 Ποιος να το ανεβασει βρε Magna? Δεν βλεπεις οτι εν ετει 2015 ακουνε ακομα το...Satisfaction? ;D Samy, για σενα. Σε 50 χρονια (τοτε θα παρεις χαμπαρι ;D) θα με ευχαριστεις... Θα μεγαλώσουν Waterfall,υπομονή :) Φοβερός ο οργανοπαίχτης,δεν τον ήξερα... Ποιός σκότωσε τον Tesla? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
magna Δημοσιευμένο 13 Μαΐου 2015 Share Δημοσιευμένο 13 Μαΐου 2015 για να μην στενοχωριούνται μερικοί ;D https://www.youtube.com/watch?v=l8F-4uiR274 Ποιός σκότωσε τον Tesla? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
samy paraga Δημοσιευμένο 13 Μαΐου 2015 Share Δημοσιευμένο 13 Μαΐου 2015 Φοβερός ο οργανοπαίχτης,δεν τον ήξερα... Για τον νερουλά του Ευρίπου λες ε? Ναι είναι χειριστής της βάνας μοναδικός, έξι ώρες πάνω, έξι κάτω No one wants an alien Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
magna Δημοσιευμένο 13 Μαΐου 2015 Share Δημοσιευμένο 13 Μαΐου 2015 Για τον νερουλά του Ευρίπου λες ε? Ναι είναι χειριστής της βάνας μοναδικός, έξι ώρες πάνω, έξι κάτω χμμμμ ναι... Παρεπιμπτόντως ωραίο βίντεο και η συντρόφισσα αξούριστη κι αυτή!Κοπάνα κοπέλα μου!!! Ποιός σκότωσε τον Tesla? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
magna Δημοσιευμένο 13 Μαΐου 2015 Share Δημοσιευμένο 13 Μαΐου 2015 αυτό το ανεβάζω για να μην το ξανατραγουδάω στις 7 το πρωί στα ασανσέρ ;D Ποιός σκότωσε τον Tesla? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
samy paraga Δημοσιευμένο 13 Μαΐου 2015 Share Δημοσιευμένο 13 Μαΐου 2015 χμμμμ ναι... Παρεπιμπτόντως ωραίο βίντεο και η συντρόφισσα αξούριστη κι αυτή!Κοπάνα κοπέλα μου!!! Μια τέτοια μονδέλα σούπερ σταρ κοπανίστρα έχει και ο ΕΖ if you know who he izzzzz Περί του άσθματος κορυφαία εκτέλεσις πλην του άλμπουμε είναι ταύτη και το λέω εγώ λαίμαι και Τελος Γουλιέλμος. No one wants an alien Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Επισκέπτης Δημοσιευμένο 13 Μαΐου 2015 Share Δημοσιευμένο 13 Μαΐου 2015 Τη Maruska θα την ήθελα για γυναίκα πάντως. ;)Me too. Εχω μια φιλη που της μοιαζει πολυ στο προσωπο, οποτε βλεπω την Ελενα μου την θυμιζει. :-* Φοβερός ο οργανοπαίχτης,δεν τον ήξερα...Δεν τον ηξερες ισως με το ονομα του, γιατι κατα τα αλλα τον εχεις ακουσει απειρες φορες στη ζωη σου. Πληκτρας στους Rainbow, Ozzy, Gary Moore, Colosseum II, απειρες guest/live ηχογραφησεις με τους Andrew Lloyd Webber, Black Sabbath, Whitesnake, Judas Priest, Brian May και και... Και φυσικα τα τελευταια 12 χρονια ειναι πληκτρας σε μια μπαντουλα, να δεις πως την λενε..........Α ναι, Deep Purple. ;D Πληκτρας-τερας ο Airey. Αξιος αντικαταστατης του μεγαλου Jon Lord. Να ακουσουμε μια κομματαρα τωρα απο μια Σουηδικη Prog μπανταρα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
magna Δημοσιευμένο 13 Μαΐου 2015 Share Δημοσιευμένο 13 Μαΐου 2015 Μια τέτοια μονδέλα σούπερ σταρ κοπανίστρα έχει και ο ΕΖ if you know who he izzzzz Περί του άσθματος κορυφαία εκτέλεσις πλην του άλμπουμε είναι ταύτη και το λέω εγώ λαίμαι και Τελος Γουλιέλμος. of course i know....τη χειροκρότησα μάλιστα πριν κανά 2μηνο. ;) Πάλι αυτός?Τι θα γίνει?'Εχεις βαλθεί να με καταστρέψεις?Τόσα σερνικά κυκλοφοράνε γαμώ την καταδίκη μου!Γιατι κουνιέται έτσι?Δε γυρνάω στα δέντρα που να σκάσει! ;D ;D ;D Ποιός σκότωσε τον Tesla? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις