Προς το περιεχόμενο

Τι μουσικη ακουτε τωρα? III

Προτεινόμενες αναρτήσεις

επειδή δεν το ανεβάζει ποτέ,κανείς,πουθενά  ;)

Ποιος να το ανεβασει βρε Magna? Δεν βλεπεις οτι εν ετει 2015 ακουνε ακομα το...Satisfaction? ;D

Samy, για σενα. Σε 50 χρονια (τοτε θα παρεις χαμπαρι ;D) θα με ευχαριστεις...image.gif

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντήσεις 2.8k
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Εικόνες

Ποιος να το ανεβασει βρε Magna? Δεν βλεπεις οτι εν ετει 2015 ακουνε ακομα το...Satisfaction? ;D

Samy, για σενα. Σε 50 χρονια (τοτε θα παρεις χαμπαρι ;D) θα με ευχαριστεις...image.gif

Θα μεγαλώσουν Waterfall,υπομονή  :)

Φοβερός ο οργανοπαίχτης,δεν τον ήξερα...

Ποιός σκότωσε τον Tesla?

Για τον νερουλά του Ευρίπου λες ε? Ναι είναι χειριστής της βάνας μοναδικός, έξι ώρες πάνω, έξι κάτω

No one wants an alien

Για τον νερουλά του Ευρίπου λες ε? Ναι είναι χειριστής της βάνας μοναδικός, έξι ώρες πάνω, έξι κάτω

χμμμμ ναι...

Παρεπιμπτόντως ωραίο βίντεο και η συντρόφισσα αξούριστη κι αυτή!Κοπάνα κοπέλα μου!!!

Ποιός σκότωσε τον Tesla?

χμμμμ ναι...

Παρεπιμπτόντως ωραίο βίντεο και η συντρόφισσα αξούριστη κι αυτή!Κοπάνα κοπέλα μου!!!

Μια τέτοια μονδέλα σούπερ σταρ κοπανίστρα έχει και ο ΕΖ if you know who he izzzzz

Περί του άσθματος κορυφαία εκτέλεσις πλην του άλμπουμε είναι ταύτη και το λέω εγώ λαίμαι και Τελος Γουλιέλμος.

No one wants an alien

Τη Maruska θα την ήθελα για γυναίκα  πάντως.  ;)

Me too. Εχω μια φιλη που της μοιαζει πολυ στο προσωπο, οποτε βλεπω την Ελενα μου την θυμιζει. :-*

Δεν τον ηξερες ισως με το ονομα του, γιατι κατα τα αλλα τον εχεις ακουσει απειρες φορες στη ζωη σου. Πληκτρας στους Rainbow, Ozzy, Gary Moore, Colosseum II, απειρες guest/live ηχογραφησεις με τους Andrew Lloyd Webber, Black Sabbath, Whitesnake, Judas Priest, Brian May και και... 

Και φυσικα τα τελευταια 12 χρονια ειναι πληκτρας σε μια μπαντουλα, να δεις πως την λενε..........Α ναι, Deep Purple. ;D Πληκτρας-τερας ο Airey. Αξιος αντικαταστατης του μεγαλου Jon Lord.

Να ακουσουμε μια κομματαρα τωρα απο μια Σουηδικη Prog μπανταρα. image.gif

Μια τέτοια μονδέλα σούπερ σταρ κοπανίστρα έχει και ο ΕΖ if you know who he izzzzz

Περί του άσθματος κορυφαία εκτέλεσις πλην του άλμπουμε είναι ταύτη και το λέω εγώ λαίμαι και Τελος Γουλιέλμος.

of course i know....τη χειροκρότησα μάλιστα πριν κανά 2μηνο. ;)

Πάλι αυτός?Τι θα γίνει?'Εχεις βαλθεί να με καταστρέψεις?Τόσα σερνικά κυκλοφοράνε γαμώ την καταδίκη μου!Γιατι κουνιέται έτσι?Δε γυρνάω στα δέντρα που να σκάσει! ;D ;D ;D

Ποιός σκότωσε τον Tesla?

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου