samy paraga Δημοσιευμένο 11 Μαΐου 2015 Share Δημοσιευμένο 11 Μαΐου 2015 Ου Καταρράκτης θα μας πει με τι μπλιμπλίκι παίζουν τα παιδιά επαέ No one wants an alien Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Jazzjoker Δημοσιευμένο 11 Μαΐου 2015 Share Δημοσιευμένο 11 Μαΐου 2015 Ενωμοτάρχης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
samy paraga Δημοσιευμένο 11 Μαΐου 2015 Share Δημοσιευμένο 11 Μαΐου 2015 Μην τους ακούς βρε Ακούστε ρε παιδιά θέμα για σεμινάριο! και ντοκουμέντα λαίμαι No one wants an alien Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
magna Δημοσιευμένο 11 Μαΐου 2015 Share Δημοσιευμένο 11 Μαΐου 2015 Μην τους ακούς βρε magna, ότι θένε λένε! :D Ακούστε ρε παιδιά θέμα για σεμινάριο! Μιας και μπήκε θέμα σεμιναρίου,έπεσε και πιάνο να ένα καλό σεμινάριο απ'τον Μάρκο Αλεξίου.Όποτε έχετε χρόνο αξίζει να το δείτε.(Άστα τα μικρά πολύχρωμα πλασματάκια να λένε fusiongtr ;D ;D ;D) Ποιός σκότωσε τον Tesla? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
samy paraga Δημοσιευμένο 11 Μαΐου 2015 Share Δημοσιευμένο 11 Μαΐου 2015 Αφτό κι αν είναι θέμα σεμιναρίου που μόνο ο Φούζιος και ο Πίπης-τυρί μπορούν να μας λύσουν για το πως γράφεις ένα τέτοιο άσθμα No one wants an alien Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 11 Μαΐου 2015 Share Δημοσιευμένο 11 Μαΐου 2015 Άστα τα μικρά πολύχρωμα πλασματάκια να λένε Έτσι μ' αρέσεις κοπέλα μου! 8) Αδιαφορία λέμε! ;) Και για να τα κάνω ρημαδιό, πάρτε και μετρήστε ρε αλιήτες (και αλιήτισσες ;D ;D). :D Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
magna Δημοσιευμένο 11 Μαΐου 2015 Share Δημοσιευμένο 11 Μαΐου 2015 Όταν βρίσκομαι μπροστά σε juke box... blues για σεμινάριο.Με την καληνύχτα μου! :) Ποιός σκότωσε τον Tesla? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Επισκέπτης Δημοσιευμένο 11 Μαΐου 2015 Share Δημοσιευμένο 11 Μαΐου 2015 Ου Καταρράκτης θα μας πει με τι μπλιμπλίκι παίζουν τα παιδιά επαέΚαποιο φτηνο transistor organ στην εισαγωγη, σαν Vox Continental ακουγεται, και μετα παιζουν με ενα Clavinet. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 11 Μαΐου 2015 Share Δημοσιευμένο 11 Μαΐου 2015 Ένα (κατά την ταπεινή μου άποψη) ΑΡΙΣΤΟΥΡΓΗΜΑ! Το αφιερώνω στον JJ (δεν ξέρω γιατί, αλλά πιστεύω ότι θα του αρέσει). https://www.youtube.com/watch?v=ec5N4Rp5dRg Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gutter Δημοσιευμένο 12 Μαΐου 2015 Share Δημοσιευμένο 12 Μαΐου 2015 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις