Προς το περιεχόμενο

Τι μουσικη ακουτε τωρα? III

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντήσεις 2.8k
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Εικόνες

Μπαίνουν κι άλλες αλλά φεύγουν κλαπς κλαπς κλαπς...

με την καληνύχτα μου!

Γαμω το ασμα ,ευγε κοπελια!!!

If I don't doit somebody else will

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Καλημερα παιδι μου Johnny.T.

Επετρεψε μου να σου μιλησω στη γλωσσα σου (την οποια μιλαω πριν καν γεννηθεις)

Παρε το Ρουβακο  σου λοιπον Καταρακτη...

Εσυ να παρεις τον Ρουβακο (?) και να τον βαλεις εκει που ξερεις. For the record, o Ρουβας ειναι κατι ετη φωτος καλυτερος (μουσικα/φωνητικα κλπ) απο τον καραγκιοζη που μας ποσταρες.

ασε μας εμας να ακουσουμε λιγο αγνο, προστυχο, ανατρεπτικο, γαμημενο ροκ εν ρολ.

Απο το "αγνο ,προστυχο ,ανατρεπτικο ,γαμημενο ροκ εν ρολ" ισχυει μονο το "γαμημενο". Ολα τα αλλα ειναι απλα για να γελαμε. Αν θες να ακουσεις "ανατρεπτικο" Rock, σταματα να ακους μαλακιες τυπου Cramps. Εχεις μπερδεψει το τσιρκο με την μουσικη.

Και επειδη μας εχεις πρηξει τα μέζεα με παιδιαστικες μαλακιες τυπου "Sex, Drugs & Rock n' Roll" και "Μαγκια, Κλανια & Κωτσο Βασιλια", θα σε συμβουλευα να αραξεις στα κυβικα σου και να μην τρελαινεσαι. Σταματα να πινεις (οτι σκατα πινεις) και μαθε να γραφεις σαν ανθρωπος, στις 10 λεξεις που γραφεις οι 7 ειναι "μ@λ@κ@ς". Εχω δει μελη του φορουμ να τρωνε Ban με το 1/20 της συμπεριφορας σου.

Αντε καλημερα καρνταση.

Μην μου απαντησεις, κριμα ειναι να κλειδωθει κι αυτο το θρεντ και να παμε στο "Τι μουσικη ακουτε τωρα? IV".

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου