cigaret13 Δημοσιευμένο 6 Μαΐου 2015 Share Δημοσιευμένο 6 Μαΐου 2015 Ένα jam τότε που το noiz ήταν πιο ενεργό σε αυτά τα... παράγματα. Μεγάλε επιτυχίε λαίμαι... ;D Ό σκοτεινός :o πίσω απ'τα τύμπανα ποιός είναι; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
longshadow Δημοσιευμένο 6 Μαΐου 2015 Share Δημοσιευμένο 6 Μαΐου 2015 Τώρα και του έφεξε και του ξημέρωσε λαίμαι ;D Παράγκα κοίτα να δεις πως γίνεται... ;D ;D ;D ;D ΥΓ: Ένα jam τότε που το noiz ήταν πιο ενεργό σε αυτά τα... παράγματα. Μεγάλε επιτυχίε λαίμαι... ;D Από κάτω ήμουν... ....I think. ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Marugen Δημοσιευμένο 6 Μαΐου 2015 Share Δημοσιευμένο 6 Μαΐου 2015 "That crazy bastard may be the only sane one left" Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
samy paraga Δημοσιευμένο 7 Μαΐου 2015 Share Δημοσιευμένο 7 Μαΐου 2015 Παρακάμπτω μια απ τις πιο ατυχείς στιγμές λίβε μελών του πόρδουμ, ο Καταρράκτης με το Γκίλαν θα το έλεγαν καλύτερα και πάμε παρακάτ λαίμαι No one wants an alien Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Marvin+ Δημοσιευμένο 7 Μαΐου 2015 Share Δημοσιευμένο 7 Μαΐου 2015 Με ρώτησε: "Αν αλλάξω ζωή, το ισόβιο μπαν που μου εχω επιβάλει αίρεται αυτοδικαιως?" Του απάντησα: "Oχι βεβαια..." Κατσουφιασε ο ηλίθιος... "Βρε άσε τα νάζια και τράβα να παίξεις με τους φιλους σου" του ειπα... Δίστασε για λιγο, αλλα πήρε παλι αυτο το ψευτοαποφασιστικο του ύφος."ΟΧΙ" είπε "Πρώτα θα αλλάξω ζωή... Θα κόψω τα καπνά και τα τσιπουρα, θα πουλήσω όλον τον εξοπλισμο, θα σταματήσω να ακουω Ατρεου, και μετα βλέπουμε..." Τι μ*******, Θεέ μου "Just for the variety, you understand" Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
samy paraga Δημοσιευμένο 7 Μαΐου 2015 Share Δημοσιευμένο 7 Μαΐου 2015 Τι μ*******, Θεέ μου Είν αυτός, αλλά είσαι κι εσύ μωρ αδελφάκιμ........μα Ζεθρο τουλς?Ημαρτόνε δλδ ;D ;D ;D No one wants an alien Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Marvin+ Δημοσιευμένο 7 Μαΐου 2015 Share Δημοσιευμένο 7 Μαΐου 2015 Είν αυτός, αλλά είσαι κι εσύ μωρ αδελφάκιμ........μα Ζεθρο τουλς?Ημαρτόνε δλδ ;D ;D ;D Διακρίνω ελαφραν ειρωνιαν απο παλαιμαχον συμφορουμιτην? Η μήπως σφάλλω? Να βάλω ένα βερμουτακι και να το σκεφτώ πάλι πιο ήρεμος... "Just for the variety, you understand" Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
atreu73 Δημοσιευμένο 7 Μαΐου 2015 Share Δημοσιευμένο 7 Μαΐου 2015 Όλα καλά αλλά γιατί να σταματήσει να ακούει ατρεου; Έναν ακροατή τον είχαμε, θα τον χάσουμε κι αυτόν; Αλί και τρισαλί. Ας αφήσω εδώ κάτι που με βαραίνει γιατί καλοκαίριασε. ο χρόνος αρκετός Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Επισκέπτης Δημοσιευμένο 7 Μαΐου 2015 Share Δημοσιευμένο 7 Μαΐου 2015 Μια και μιλαγαμε για κασετες πριν.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Dinosp Δημοσιευμένο 7 Μαΐου 2015 Share Δημοσιευμένο 7 Μαΐου 2015 Μιας και μιλάγαμε για καλοκαίρι πριν... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις