Επισκέπτης Δημοσιευμένο 2 Μαΐου 2015 Share Δημοσιευμένο 2 Μαΐου 2015 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Επισκέπτης Δημοσιευμένο 2 Μαΐου 2015 Share Δημοσιευμένο 2 Μαΐου 2015 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
samy paraga Δημοσιευμένο 2 Μαΐου 2015 Share Δημοσιευμένο 2 Μαΐου 2015 Έφυγε για βατράχια ο Σάμυ Να ξέρεις όμως πως ο στίχος ''Δεν ξέρω τι με ήρθε απόψε αγάπη μου, θέλω να μπω σε οδοντωτό'' με συγκλονίζει, αλήθεια όμως και πέρα από κάθε πλάκα που συνήθως κάνω. Είναι απίστευτο άσθμα, με απίστευτους στίχοι......για τα γούστα μου που ελέγχονται ως ανακριβή για κάτι φρίκουλα λαίμαι Ή το άλλο''Πηνελόπη, την απλίκα που σου πήρα απ το Ήλιον Κρυστάλλ '' No one wants an alien Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
magna Δημοσιευμένο 2 Μαΐου 2015 Share Δημοσιευμένο 2 Μαΐου 2015 Να ξέρεις όμως πως ο στίχος ''Δεν ξέρω τι με ήρθε απόψε αγάπη μου, θέλω να μπω σε οδοντωτό'' με συγκλονίζει, αλήθεια όμως και πέρα από κάθε πλάκα που συνήθως κάνω. Είναι απίστευτο άσθμα, με απίστευτους στίχοι......για τα γούστα μου που ελέγχονται ως ανακριβή για κάτι φρίκουλα λαίμαι Ή το άλλο''Πηνελόπη, την απλίκα που σου πήρα απ το Ήλιον Κρυστάλλ '' Το ανέβασα ακριβώς για το στίχο.Δεν μπορώ να περιγράψω πόσο εύστοχα περιγράφει χίλια μύρια πράγματα ο κερατάς στο κομμάτι... Ποιός σκότωσε τον Tesla? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
magna Δημοσιευμένο 2 Μαΐου 2015 Share Δημοσιευμένο 2 Μαΐου 2015 γιούριαααααααααααα Ποιός σκότωσε τον Tesla? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
magna Δημοσιευμένο 2 Μαΐου 2015 Share Δημοσιευμένο 2 Μαΐου 2015 Ποιός σκότωσε τον Tesla? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru npap Δημοσιευμένο 2 Μαΐου 2015 Guru Share Δημοσιευμένο 2 Μαΐου 2015 τσκ τσκ...γατάκια... ;D μία ήταν η φράση... "Με την πρώτη ευκαιρία θα σου πάρω λαμπατέρ... Για να μην κλαις που 'χουν οι φίλες σου κι εσύ δεν έχεις..." ΥΓ. ελπίζω να βρω που έχω καταχωνιασμένη την πρώτη τους (και ΑΝΕΠΑΝΑΛΗΠΤΗ αν την θυμάται κανείς) παράνομη κασέτα, για να την ψηφιοποιήσω και να την ανεβάσω (αν δεν με κράξει ο Τζίμης)... δεν μιλάω αν δεν ξέρω... η σιωπή (μου) είναι χρυσός (στην τσέπη του άλλου)... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
samy paraga Δημοσιευμένο 2 Μαΐου 2015 Share Δημοσιευμένο 2 Μαΐου 2015 τσκ τσκ...γατάκια... μία ήταν η φράση... "Με την πρώτη ευκαιρία θα σου πάρω λαμπατέρ... Για να μην κλαις που 'χουν οι φίλες σου κι εσύ δεν έχεις..." ΥΓ. ελπίζω να βρω που έχω καταχωνιασμένη την πρώτη τους (και ΑΝΕΠΑΝΑΛΗΠΤΗ αν την θυμάται κανείς) παράνομη κασέτα για να την ψηφιοποιήσω και να την ανεβάσω αν δεν με κράξει ο Τζίμης... Ε να τη βάλεις πασάκ μ λαίμαι, βλέπεις εγώ τότενες είμανε ανήλικος, απλά ο μπαμπάς μου με πήγαινε στις ταξιαρχίες στου Σκάιλαμπ και τη Λύδρα και δεν έχω ηχητικά ντοκουμέντια ;D No one wants an alien Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Επισκέπτης Δημοσιευμένο 2 Μαΐου 2015 Share Δημοσιευμένο 2 Μαΐου 2015 Έφυγε για βατράχια ο Σάμυ...Δεν ηξερα οτι ησουν ΟΥΚας ρε Samy... :o Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
magna Δημοσιευμένο 2 Μαΐου 2015 Share Δημοσιευμένο 2 Μαΐου 2015 τσκ τσκ...γατάκια... ;D μία ήταν η φράση... "Με την πρώτη ευκαιρία θα σου πάρω λαμπατέρ... Για να μην κλαις που 'χουν οι φίλες σου κι εσύ δεν έχεις..." ΥΓ. ελπίζω να βρω που έχω καταχωνιασμένη την πρώτη τους (και ΑΝΕΠΑΝΑΛΗΠΤΗ αν την θυμάται κανείς) παράνομη κασέτα, για να την ψηφιοποιήσω και να την ανεβάσω (αν δεν με κράξει ο Τζίμης)... Όλο το κομμάτι και sτιχουργικά και μουσικά είναι αριστούργημα!Το άτομο έκανε πολιτική.Δεν είναι τυχαίο που τους κυνήγησε το "σοσιαλιστικό" πασοκ αφού στην ουσία περιέγαφε το american-greek dream που ακολούθησε μετά. Ποιός σκότωσε τον Tesla? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις