samy paraga Δημοσιευμένο 2 Μαΐου 2015 Share Δημοσιευμένο 2 Μαΐου 2015 Περιττο να πω τι επαθα μολις τον ειδα να παιζει, και κυριως πως παιζει. No one wants an alien Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Dinosp Δημοσιευμένο 2 Μαΐου 2015 Share Δημοσιευμένο 2 Μαΐου 2015 να ζητήσω συγνώμη απο όλους για τη χθεσινή απαράδεκτη συμπεριφορά μου και να σας αποχαιρετήσω... Καλό ήταν όσο κράτησε - να περνάτε καλά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
magna Δημοσιευμένο 2 Μαΐου 2015 Share Δημοσιευμένο 2 Μαΐου 2015 να ζητήσω συγνώμη απο όλους για τη χθεσινή απαράδεκτη συμπεριφορά μου και να σας αποχαιρετήσω... Καλό ήταν όσο κράτησε - να περνάτε καλά Όπου πάω γίνονται επεισόδια.Τι θα γίνει μ'αυτό το χάλι??Τι έγινε ρε Dinosp?Αφού δε θες καλάβρυτα πάμε στη γμν τη Βουλιαγμένη ;D Ποιός σκότωσε τον Tesla? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
samy paraga Δημοσιευμένο 2 Μαΐου 2015 Share Δημοσιευμένο 2 Μαΐου 2015 να ζητήσω συγνώμη απο όλους για τη χθεσινή απαράδεκτη συμπεριφορά μου και να σας αποχαιρετήσω... Καλό ήταν όσο κράτησε - να περνάτε καλά ??? ήντα έγινε ωρέ ? Εγώ πάντως σε σχωρνάω λαίμαι κι ας μη ξσέρω τι κακό μας έκανες ;D ;D No one wants an alien Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru npap Δημοσιευμένο 2 Μαΐου 2015 Guru Share Δημοσιευμένο 2 Μαΐου 2015 άσε την Brenda να απολογηθεί για σένα και μείνε, αφού πρώτα όμως μας πεις τι έγινε... magna gate?... :) δεν μιλάω αν δεν ξέρω... η σιωπή (μου) είναι χρυσός (στην τσέπη του άλλου)... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
foxxx Δημοσιευμένο 2 Μαΐου 2015 Share Δημοσιευμένο 2 Μαΐου 2015 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
magna Δημοσιευμένο 2 Μαΐου 2015 Share Δημοσιευμένο 2 Μαΐου 2015 άσε την Brenda να απολογηθεί για σένα και μείνε, αφού πρώτα όμως μας πεις τι έγινε... magna gate?... :) Να μου κάνετε τη χάρη!Ο ένας λέει ότι είμαι ο μουστάκιας,ο άλλος ότι προκαλώ επεισόδια.Δεν ξέρω τίποτα!Έφυγε για βατράχια ο Σάμυ,εγώ άκουσα Macoute και καληνύχτισα,είπε ο Dinosp να πάμε seaside,εγώ αντιπρότεινα για καλάβρυτα κι εκεί έληξε το θέμα.Ο καθένας πήγε αλλού. ;D ;D https://www.youtube.com/watch?v=dDk1alpXQZI Ποιός σκότωσε τον Tesla? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Επισκέπτης Δημοσιευμένο 2 Μαΐου 2015 Share Δημοσιευμένο 2 Μαΐου 2015 Exactly! 8) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
geodimitri Δημοσιευμένο 2 Μαΐου 2015 Share Δημοσιευμένο 2 Μαΐου 2015 https://www.youtube.com/watch?v=qZuzIYdLSQc Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Επισκέπτης Δημοσιευμένο 2 Μαΐου 2015 Share Δημοσιευμένο 2 Μαΐου 2015 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις