Guru npap Δημοσιευμένο 24 Ιουνίου 2015 Guru Share Δημοσιευμένο 24 Ιουνίου 2015 δεν μιλάω αν δεν ξέρω... η σιωπή (μου) είναι χρυσός (στην τσέπη του άλλου)... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru npap Δημοσιευμένο 24 Ιουνίου 2015 Guru Share Δημοσιευμένο 24 Ιουνίου 2015 δεν μιλάω αν δεν ξέρω... η σιωπή (μου) είναι χρυσός (στην τσέπη του άλλου)... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cigaret13 Δημοσιευμένο 24 Ιουνίου 2015 Share Δημοσιευμένο 24 Ιουνίου 2015 Έτσι για να θυμόμαστε τις παλιές αγάπες (χωρίς παρεξήγηση...) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cigaret13 Δημοσιευμένο 24 Ιουνίου 2015 Share Δημοσιευμένο 24 Ιουνίου 2015 Έμαθα από έμπιστες πηγές ότι επίκειται λίαν συντόμως, συνεργασία των Paraga studios με διάσημο συνθέτη-πιανίστα Σαλονικιό...... Βρε λές; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
samy paraga Δημοσιευμένο 24 Ιουνίου 2015 Share Δημοσιευμένο 24 Ιουνίου 2015 Έμαθα από έμπιστες πηγές ότι επίκειται λίαν συντόμως, συνεργασία των Paraga studios με διάσημο συνθέτη-πιανίστα Σαλονικιό...... Ανώνυμη πηγή των North Paraga's Studios ανέφερε στο πρακτορείο Αλ Τζατζίκια, πως η συνάντηση διεξήχθη σε φιλικό κλίμα παρουσία τοπικού ταβερνιάρη που παίζει κρουστά. Η συνάντηση τελείωσε χωρίς ανακοινώσεις περί συμφωνίας , μιας και απ τη συνάντηση απουσίαζε ο Ιορδάνης, λόγω κωλύματος-πότιζε το χωράφι του- που παίζει το καλύτερο τζουρά στη περιοχή. Οι διαπραγματεύσεις θα συνεχιστούν εν ευθέτω χρόνο και πάντως μετά το μάζεμα του καπνού τον Αύγουστο, μέχρι να βρεθεί κοινός τόπος. No one wants an alien Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru npap Δημοσιευμένο 24 Ιουνίου 2015 Guru Share Δημοσιευμένο 24 Ιουνίου 2015 γιουπι αι εο... :) δεν μιλάω αν δεν ξέρω... η σιωπή (μου) είναι χρυσός (στην τσέπη του άλλου)... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 24 Ιουνίου 2015 Moderator Share Δημοσιευμένο 24 Ιουνίου 2015 all this has happened before and will happen again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Επισκέπτης Δημοσιευμένο 24 Ιουνίου 2015 Share Δημοσιευμένο 24 Ιουνίου 2015 γιουπι αι εο... :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 24 Ιουνίου 2015 Moderator Share Δημοσιευμένο 24 Ιουνίου 2015 all this has happened before and will happen again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 24 Ιουνίου 2015 Moderator Share Δημοσιευμένο 24 Ιουνίου 2015 Ξέρετε τώρα πως είναι οι μεγάλες αγάπες, έζι; ;D all this has happened before and will happen again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις