Επισκέπτης Δημοσιευμένο 19 Ιουνίου 2015 Share Δημοσιευμένο 19 Ιουνίου 2015 Με εβαλε σε μπλουζομουντ.Mα, σ'αυτο το mood εισαι απο τοτε που γεννηθηκες. ;D Ξανα καληνυχτα λοιπον. 8) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 19 Ιουνίου 2015 Moderator Share Δημοσιευμένο 19 Ιουνίου 2015 Βρε WFK άνοιξαν οι ουρανοί λαίμαι ;D G δεν θα κοιμηθούμε ποτέ λαίμαι ;D Αγόρια, δικό σας 8) all this has happened before and will happen again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Επισκέπτης Δημοσιευμένο 19 Ιουνίου 2015 Share Δημοσιευμένο 19 Ιουνίου 2015 Βρε WFK άνοιξαν οι ουρανοί λαίμαι ;DΤο μεσημερι κατα τις 2 παρα να δεις τι εριχνε, εκανα τη βλακεια να κατεβω χωρις ομπρελα να προλαβω την τραπεζα και γυρισα παπι, λες και μου ειχαν ριξει μπουγελο. ;D Τεσπα, δροσισε εδω και αρχισαν να μυριζουν τα πευκα. Τελειο. Μου ανοιξε η ορεξη. Παω να φτιαξω 2-3 τοστ με γαλοπουλα. ;D ξαναμανα-Good Night Terry. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gvour Δημοσιευμένο 19 Ιουνίου 2015 Share Δημοσιευμένο 19 Ιουνίου 2015 Βρε WFK άνοιξαν οι ουρανοί λαίμαι ;D G δεν θα κοιμηθούμε ποτέ λαίμαι ;D Αγόρια, δικό σας 8) Σ'ωραιος αδερφε!! Αυτη η studio εκτελεση-παλαιοτερα υπηρχε μονο σε ΕP,μετα το εβαλαν ως μπονους σε αλμπουμ-ειναι η καλυτερη μακραν. Λοιπον,για τα δικα μου γουστα παντα,Snake ηταν οι παλιοι που επαιζαν τα μπλουζια. Μετα που την ειδε ο Dale γκομενος και χτυπησε Αμερικες και τετοια,εχασε αυτο το κατι. Τελεσιδικα καλο βραδυ W&Τ!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 19 Ιουνίου 2015 Moderator Share Δημοσιευμένο 19 Ιουνίου 2015 Το μεσημερι κατα τις 2 παρα να δεις τι εριχνε, εκανα τη βλακεια να κατεβω χωρις ομπρελα να προλαβω την τραπεζα και γυρισα παπι, λες και μου ειχαν ριξει μπουγελο. ;D Τεσπα, δροσισε εδω και αρχισαν να μυριζουν τα πευκα. Τελειο. Μου ανοιξε η ορεξη. Παω να φτιαξω 2-3 τοστ με γαλοπουλα. ;D ξαναμανα-Good Night Terry. ;D Καληνύχτα φίλος, τα λαίμαι αύριο. Καληνύχτα G και άντε ένα ακόμη για το δρόμο ;D https://www.youtube.com/watch?v=BcL---4xQYA all this has happened before and will happen again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gvour Δημοσιευμένο 19 Ιουνίου 2015 Share Δημοσιευμένο 19 Ιουνίου 2015 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nestoras Δημοσιευμένο 19 Ιουνίου 2015 Share Δημοσιευμένο 19 Ιουνίου 2015 ... να προλαβω την τραπεζα και γυρισα παπι, Μπρούκλης. InfluenSir! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Επισκέπτης Δημοσιευμένο 19 Ιουνίου 2015 Share Δημοσιευμένο 19 Ιουνίου 2015 Μπρούκλης.Μη συζητας... ;D "Να προλαβω την τραπεζα" σημαινει "να προλαβω την τραπεζα πριν κλεισει για να πληρωσω". Οταν ειναι (σε σπανιες πλεον περιπτωσεις :P) να παρω λεφτα, υπαρχουν και τα ΑΤΜ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nestoras Δημοσιευμένο 19 Ιουνίου 2015 Share Δημοσιευμένο 19 Ιουνίου 2015 Μη συζητας... ;D "Να προλαβω την τραπεζα" σημαινει "να προλαβω την τραπεζα πριν κλεισει για να πληρωσω". Δηλ. έχεις. Άρα μπρούκλης! ;) InfluenSir! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gutter Δημοσιευμένο 19 Ιουνίου 2015 Share Δημοσιευμένο 19 Ιουνίου 2015 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις