samy paraga Δημοσιευμένο 16 Ιουνίου 2015 Share Δημοσιευμένο 16 Ιουνίου 2015 Ωραία φάση βρε fusion!Nα οδηγάς βράδυ,να χαζεύεις το δρόμο και να ακούς τέτοια... No one wants an alien Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru npap Δημοσιευμένο 16 Ιουνίου 2015 Guru Share Δημοσιευμένο 16 Ιουνίου 2015 δεν μιλάω αν δεν ξέρω... η σιωπή (μου) είναι χρυσός (στην τσέπη του άλλου)... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
magna Δημοσιευμένο 16 Ιουνίου 2015 Share Δημοσιευμένο 16 Ιουνίου 2015 Μου έσκισες την ψυχή τώρα (κι ας μην ξέρεις γιατί)! Tι λες τώρα?Τρεις αγάπες μαζί(μουσική-αυτοκίνητο-ταξίδι) ;) Κι άσε τον άλλον να ανεβάζει αγελάδες.... ??? @npap αυτό το έγραψα σε μεγάλα κέφια..... ;D Και σ'αυτό προστίθεται μια τέταρτη αγάπη...ο Clint! ::) Καληνύχτες! :) https://www.youtube.com/watch?v=JZmbO6BQhWU Ποιός σκότωσε τον Tesla? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Επισκέπτης Δημοσιευμένο 16 Ιουνίου 2015 Share Δημοσιευμένο 16 Ιουνίου 2015 Και σ'αυτό προστίθεται μια τέταρτη αγάπη...ο Clint! ::) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
samy paraga Δημοσιευμένο 16 Ιουνίου 2015 Share Δημοσιευμένο 16 Ιουνίου 2015 Κορόιδα της τράπουλας φρικιά 8) No one wants an alien Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
magna Δημοσιευμένο 16 Ιουνίου 2015 Share Δημοσιευμένο 16 Ιουνίου 2015 χαχαχαχαχα punk! Ποιός σκότωσε τον Tesla? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru npap Δημοσιευμένο 16 Ιουνίου 2015 Guru Share Δημοσιευμένο 16 Ιουνίου 2015 @npap αυτό το έγραψα σε μεγάλα κέφια..... ;D κι αυτό πριν την φρουτόκρεμα ή μετά?... ;D https://youtu.be/BlilW6S77Pc δεν μιλάω αν δεν ξέρω... η σιωπή (μου) είναι χρυσός (στην τσέπη του άλλου)... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
samy paraga Δημοσιευμένο 16 Ιουνίου 2015 Share Δημοσιευμένο 16 Ιουνίου 2015 χαχαχαχαχα punk! Πριν γίνει μπατσούλης και προδώσει το κίνημα είχε φροντίσει να απαλλάξει το κόσμο από κάτι φρικιά σα και του λόγου σας, για την ακρίβεια 4 . Κάτταρακτ-ΝΠΑΠ-Μανγκα-Φούζιον ;D ;D ;D No one wants an alien Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gutter Δημοσιευμένο 17 Ιουνίου 2015 Share Δημοσιευμένο 17 Ιουνίου 2015 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
samy paraga Δημοσιευμένο 17 Ιουνίου 2015 Share Δημοσιευμένο 17 Ιουνίου 2015 and i won't forget to put roses on your grave πωπόφρικα λαίμαι ;D ;D ;D No one wants an alien Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις