cigaret13 Δημοσιευμένο 14 Ιουνίου 2015 Share Δημοσιευμένο 14 Ιουνίου 2015 Θεά..... Κανόνισε Ντίνο να μπείς και να ποστάρεις Dylan, θα μάθω που μένεις.... >:( ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Dinosp Δημοσιευμένο 14 Ιουνίου 2015 Share Δημοσιευμένο 14 Ιουνίου 2015 Καλησπέρα σας δικτυακές ταυτότητες... What's the use of worrying? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cigaret13 Δημοσιευμένο 14 Ιουνίου 2015 Share Δημοσιευμένο 14 Ιουνίου 2015 Πάλι καλά... :D Ωραίος ο Christopher Lee, Ντίνο.... ;) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Dinosp Δημοσιευμένο 14 Ιουνίου 2015 Share Δημοσιευμένο 14 Ιουνίου 2015 Και ο Μπρους Λι καλός ήταν Φώτη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cigaret13 Δημοσιευμένο 14 Ιουνίου 2015 Share Δημοσιευμένο 14 Ιουνίου 2015 Και ο Μπρους Λι καλός ήταν Φώτη Βρε συ το λέω γιατί φωτογραφήθηκε στο εξώφυλλο του band on the run.... https://www.youtube.com/watch?v=EEEzbFxEbB8 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Dinosp Δημοσιευμένο 14 Ιουνίου 2015 Share Δημοσιευμένο 14 Ιουνίου 2015 Ναι, ε? Ποιος ειναι, ρε συ? Αυτός με τα μαυρα? Φώτη, δεν το θυμόμουνα... Τα λαιμαι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gvour Δημοσιευμένο 14 Ιουνίου 2015 Share Δημοσιευμένο 14 Ιουνίου 2015 https://www.youtube.com/watch?v=PrK1DayUFP0#t=35 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
magna Δημοσιευμένο 15 Ιουνίου 2015 Share Δημοσιευμένο 15 Ιουνίου 2015 ευχαριστώ ταμάλα magna m' ... είναι ένα διαχρονικό κομμάτι (ταμάμ σε ότι και τώρα βιώνουμε με τις ανάλογες αναγωγές)... ;) :) σου ανταποδίδω, με ένα επίσης σπάνιο lp της ίδιας εποχής... To'ξερα πως θα με καταλάβεις... ;) Το δίσκο που λες παραλίγο να τον έχω στα χέρια μου.Τον πουλούσε ένας τύπος μαζί με άλλους 299 heavy metal δίσκους. :o Χρυσό τον έκανα να μου τον πουλήσει μεμονωμένα...θα χάλαγε,λέει, τη συλλογή... ??? Ποιός σκότωσε τον Tesla? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
samy paraga Δημοσιευμένο 15 Ιουνίου 2015 Share Δημοσιευμένο 15 Ιουνίου 2015 To'ξερα πως θα με καταλάβεις... ;) Το δίσκο που λες παραλίγο να τον έχω στα χέρια μου.Τον πουλούσε ένας τύπος μαζί με άλλους 299 heavy metal δίσκους. :o Χρυσό τον έκανα να μου τον πουλήσει μεμονωμένα...θα χάλαγε,λέει, τη συλλογή... ??? Δεν πραζ, γλίτωσες πλύσιμο 300 άχρηστων δίσκωνε σερβιρίσματος, σπουδαία δγλειά λαίμαι ;D ;D ;D No one wants an alien Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 15 Ιουνίου 2015 Moderator Share Δημοσιευμένο 15 Ιουνίου 2015 Metal λαίμαι 8) ΥΓ: Πιάσε το μαχόγκανι ωρέ ;D all this has happened before and will happen again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις