Επισκέπτης Δημοσιευμένο 10 Ιουνίου 2015 Share Δημοσιευμένο 10 Ιουνίου 2015 Σημαντικότερη στιγμή της συναυλίας ήταν η διασκευή του Πουλικάκου στο "Υπάρχω" του Στέλιου Καζαντζίδη.Με 200 μουσικους στη σκηνη, και η σημαντικοτερη στιγμη του live ηταν η διασκευη του "Υπαρχω" του Καζατζιδη? Φαντασου τι επαιξαν στο υπολοιπo live.... ;D ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
samy paraga Δημοσιευμένο 10 Ιουνίου 2015 Share Δημοσιευμένο 10 Ιουνίου 2015 Με 200 μουσικους στη σκηνη, και η σημαντικοτερη στιγμη του live ηταν η διασκευη του "Υπαρχω" του Καζατζιδη? Φαντασου τι επαιξαν στο υπολοιπo live.... ;D ;D Λυπάμαι δεν έπαιξαν dp κανένας δεν παίζει πλην Παπακωσταντίνου και τπτ βοθρέ μεταλλόπουλωνε :D Η πλάκα είναι πως είσαι και μπούνια σκυλάς , δυστυχώς όμως ο Στέλιος δεν ήταν.........ξέχασα, για το Ρόκκο λες :D No one wants an alien Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru pipityri Δημοσιευμένο 10 Ιουνίου 2015 Guru Share Δημοσιευμένο 10 Ιουνίου 2015 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
odis13 Δημοσιευμένο 10 Ιουνίου 2015 Share Δημοσιευμένο 10 Ιουνίου 2015 Δεν ξερω πως ακριβως προεκυψε, αλλα αποψε ακουω Παλαιολόγου/Μαργαρίτη live in London το '86. :P :P Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Επισκέπτης Δημοσιευμένο 10 Ιουνίου 2015 Share Δημοσιευμένο 10 Ιουνίου 2015 Λυπάμαι δεν έπαιξαν dp...E καλα, φυσικο ηταν. Ποιος να παιξει DP? Ο...Σιδηροπουλος? ;D Ελα, παρε μια "ροκια" παρακατω και απολαυσε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Επισκέπτης Δημοσιευμένο 10 Ιουνίου 2015 Share Δημοσιευμένο 10 Ιουνίου 2015 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru npap Δημοσιευμένο 10 Ιουνίου 2015 Guru Share Δημοσιευμένο 10 Ιουνίου 2015 δεν μιλάω αν δεν ξέρω... η σιωπή (μου) είναι χρυσός (στην τσέπη του άλλου)... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gvour Δημοσιευμένο 11 Ιουνίου 2015 Share Δημοσιευμένο 11 Ιουνίου 2015 G, έχω ringtone στο τηλέφωνό μου το Born to love you (από εκτέλεση Robillard όμως). ;) Ο Δουκας παει παρεα με τον Σερ. ;D Η αληθεια ειναι οτι προτιμω λιγο περισσοτερο την εκτελεση των Tbirds,ισως λογω του οτι ειναι πιο γκρουβυ και τα τυμπανα....σκοτωνουν. Eτσι η αλλιως ειναι το αγαπημενο μου κομματι του Robillard. Ολος ο δισκος σκοτωνει(Walk that walk,talk that talk) και παιζει και ο Kid Bangham o οποιος γαζωνει επισης. https://www.youtube.com/watch?v=kU6kkV61YGc Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gutter Δημοσιευμένο 11 Ιουνίου 2015 Share Δημοσιευμένο 11 Ιουνίου 2015 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru npap Δημοσιευμένο 11 Ιουνίου 2015 Guru Share Δημοσιευμένο 11 Ιουνίου 2015 δεν μιλάω αν δεν ξέρω... η σιωπή (μου) είναι χρυσός (στην τσέπη του άλλου)... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις