samy paraga Δημοσιευμένο 7 Ιουνίου 2015 Share Δημοσιευμένο 7 Ιουνίου 2015 Αν δε κάνω λάθος laid back το λένε αυτό το χαζούστερο παίξιμο ε? Ζπέσιαλ, δεν υπάρχει λαίμαι Ότι πρέπει για να κόβεις με το κονσερβοκούτι λαιμουριές No one wants an alien Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gvour Δημοσιευμένο 7 Ιουνίου 2015 Share Δημοσιευμένο 7 Ιουνίου 2015 Παλιοχαρακτηρες και αλητες οι τυποι lemmy. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
magna Δημοσιευμένο 7 Ιουνίου 2015 Share Δημοσιευμένο 7 Ιουνίου 2015 Λιώμα με κάνανε ο πανκης κι η φαρμακοτριφτρα... το Παρθένο μου μέσα... Δασοφυλαξ!! Πιάσε δυο ντεπονακια... ...κι άλλα 2 για μένα!Με μάτιασε η μαύρη γάτα χχχ χχχ χχχ, κσ κσ κσ,φτου φτου φτου! Με σακάτεψε το γόνατο στην κατάβαση και μου λιποθύμησε ένας δύο φορές στα 2.000μ......κσσσσ κσσσσσ κσσσσσ, φτου φτου φτου +++ Ποιός σκότωσε τον Tesla? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
samy paraga Δημοσιευμένο 7 Ιουνίου 2015 Share Δημοσιευμένο 7 Ιουνίου 2015 ...κι άλλα 2 για μένα!Με μάτιασε η μαύρη γάτα χχχ χχχ χχχ, κσ κσ κσ,φτου φτου φτου! Με σακάτεψε το γόνατο στην κατάβαση και μου λιποθύμησε ένας δύο φορές στα 2.000μ......κσσσσ κσσσσσ κσσσσσ, φτου φτου φτου +++ Μπεε ρε τραχανοπλαγίδιον, άκου σε ματιάσανε, σιγά τη Σβετλάνα ρε ;D ;D ;D ;D No one wants an alien Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru npap Δημοσιευμένο 7 Ιουνίου 2015 Guru Share Δημοσιευμένο 7 Ιουνίου 2015 δεν μιλάω αν δεν ξέρω... η σιωπή (μου) είναι χρυσός (στην τσέπη του άλλου)... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
magna Δημοσιευμένο 7 Ιουνίου 2015 Share Δημοσιευμένο 7 Ιουνίου 2015 κσσσσ κσσσσσσ ++++++++++ Ποιός σκότωσε τον Tesla? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru npap Δημοσιευμένο 7 Ιουνίου 2015 Guru Share Δημοσιευμένο 7 Ιουνίου 2015 δεν μιλάω αν δεν ξέρω... η σιωπή (μου) είναι χρυσός (στην τσέπη του άλλου)... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
magna Δημοσιευμένο 7 Ιουνίου 2015 Share Δημοσιευμένο 7 Ιουνίου 2015 ;D ;D ;D Ποιός σκότωσε τον Tesla? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
magna Δημοσιευμένο 7 Ιουνίου 2015 Share Δημοσιευμένο 7 Ιουνίου 2015 ωραίος δίσκος... ;) Ποιός σκότωσε τον Tesla? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις