samy paraga Δημοσιευμένο 6 Ιουνίου 2015 Δημοσιευμένο 6 Ιουνίου 2015 έχουσιν γνώση οι φύλακες lemmy... Εμφανίστηκε ο Ο.Ο.Φ.Κ. (Ουλαμός Ορεινών Φρικοκαταιδρωμένων Καταδρομών) ;D ;D ;D Ημί-ανάς λαίμαι, προυσχή :D https://www.youtube.com/watch?v=D57RhqHK8Vg No one wants an alien
magna Δημοσιευμένο 6 Ιουνίου 2015 Δημοσιευμένο 6 Ιουνίου 2015 Εμφανίστηκε ο Ο.Ο.Φ.Κ. (Ουλαμός Ορεινών Φρικοκαταιδρωμένων Καταδρομών) ;D ;D ;D Ημί-ανάς λαίμαι, προυσχή :D Mάστα!Κι αύριο θα χτυπήσουμε τα 2250μ για προπονησούλα ;D Εσύ ξέρεις...κοάξ κοάξ ;D ;D ;D Ποιός σκότωσε τον Tesla?
Nestoras Δημοσιευμένο 6 Ιουνίου 2015 Δημοσιευμένο 6 Ιουνίου 2015 Ωραίο γκρουπ αυτοί, έχω 3 δίσκους τους. Αυτός βέβαια μ' αρέσει περισσότερο. ;) InfluenSir!
samy paraga Δημοσιευμένο 6 Ιουνίου 2015 Δημοσιευμένο 6 Ιουνίου 2015 Mάστα!Κι αύριο θα χτυπήσουμε τα 2250μ για προπονησούλα ;D Εσύ ξέρεις...κοάξ κοάξ ;D ;D ;D Μετά τα 1900 αρχίζει η αλπική ζώνη, τσουκνίδες κλπ κλπ. Κοίτα μη σκίσετε κανά καλσόν εσείς οι Γκραριμούριδες με τα κολάν λαίμαι, γιατί πως θα εμφανιστείτε στη σκηνή του βραδ? No one wants an alien
Επισκέπτης Δημοσιευμένο 6 Ιουνίου 2015 Δημοσιευμένο 6 Ιουνίου 2015 Το ειδα κι αυτο στη ζωη μου, o Samy να ποσταρει Mingus. Το τελευταιο οχυρο της Punk επεσε. ;D ;D
trolley Δημοσιευμένο 6 Ιουνίου 2015 Δημοσιευμένο 6 Ιουνίου 2015 Το ειδα κι αυτο στη ζωη μου, o Samy να ποσταρει Mingus. Το τελευταιο οχυρο της Punk επεσε. ;D ;D Είναι πνεύμα αντιλογίας. Αν αρχίσεις να ποστάρεις εσύ πανκ, θα το ρίξει στην ασιατική prog για σπάσιμο. Πάντως παιδιά, αν όντως ανεβαίνετε σε αυτά τα υψόμετρα τι να πω... χαλάλι σας η τρέλα σας.... :) :) :) Mea Culpa
samy paraga Δημοσιευμένο 6 Ιουνίου 2015 Δημοσιευμένο 6 Ιουνίου 2015 Πάντως παιδιά, αν όντως ανεβαίνετε σε αυτά τα υψόμετρα τι να πω... χαλάλι σας η τρέλα σας.... :) :) :) Δεν είναι ανάγκη να ανέβεις από τα 0 στα 2000. Απ την άλλη σε μια διαδρομή μπορεί με τα ανεβοκατεβάσματα να κάνεις συνολικά μεγαλύτερες αναβάσεις.....και το χειρότερο είναι οι καταβάσεις που καταπονούν τα γέρικα κορμιά σα της Μάνγκας ;D ;D ;D Το παν είναι να έχεις ρυθμό, εγώ κάνω πεζοπορία, δεν ανεβαίνω βράχια με σχοινιά κλπ Παρότι καπνιστής με τη χρήση του ρυθμού ξεγελάω τα πνευμόνια, νταξ θέλει και λίγο πόδια. Ο καθένας μπορεί να περπατήσει στο βουνό, αρκεί να ξέρει το τέμπο που πρέπει να ακολουθήσει για να μη χάσει την ανάσα του και του κοπούν τα πόδια. No one wants an alien
Επισκέπτης Δημοσιευμένο 6 Ιουνίου 2015 Δημοσιευμένο 6 Ιουνίου 2015 εγώ κάνω πεζοπορία....Γι αυτο σε βρηκαν την αλλη φορα μετα απο 3 μερες, δυο χιλιομετρα μετα τα Βουλγαρικα συνορα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις