fusiongtr Δημοσιευμένο 4 Ιουνίου 2015 Share Δημοσιευμένο 4 Ιουνίου 2015 Γεια σου Ντίνε! https://www.youtube.com/watch?v=KMM9ptb8fPY Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 4 Ιουνίου 2015 Share Δημοσιευμένο 4 Ιουνίου 2015 Ντίνο μην ξαναβάλεις Dylan..... ;D τον ψιλοβαριέμαι ::) ;D ;D ;D ;D ;D Έλα παλικάρι μου. 8) Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gvour Δημοσιευμένο 4 Ιουνίου 2015 Share Δημοσιευμένο 4 Ιουνίου 2015 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Dinosp Δημοσιευμένο 4 Ιουνίου 2015 Share Δημοσιευμένο 4 Ιουνίου 2015 Ντίνο μην ξαναβάλεις Dylan..... ;D τον ψιλοβαριέμαι ::) Καλησπέρα ;D Οκ Φώτη - δεν ξαναβαζω Dylan σημερα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 4 Ιουνίου 2015 Share Δημοσιευμένο 4 Ιουνίου 2015 Τι κομματάρα Γιώργαρε! :-* Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gvour Δημοσιευμένο 4 Ιουνίου 2015 Share Δημοσιευμένο 4 Ιουνίου 2015 Τι κομματάρα Γιώργαρε! :-* Τι στιχαρες! Τελικα οι καλυτεροι στιχοι ειναι απλοι και "πανουργοι",σε πιανουν απο το λαιμο και σε σκιζουν. Σα Ντυλαν κατι?Αφτο ινε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cigaret13 Δημοσιευμένο 4 Ιουνίου 2015 Share Δημοσιευμένο 4 Ιουνίου 2015 Οκ Φώτη - δεν ξαναβαζω Dylan σημερα Άν είναι να βάλεις, βάλε απ'το Desire, αυτό τρώγεται, ή έστω κάτι με Bloomfield... ;) ή στο τέλος τέλος με Knopfler...https://www.youtube.com/watch?v=XN3ni0UygYI Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gvour Δημοσιευμένο 4 Ιουνίου 2015 Share Δημοσιευμένο 4 Ιουνίου 2015 Θελω να μαθω να παιζω και να "λεω" ετσι ρε πουστη μου!! @Φωτης Απο τα αγαπημενα μου Ντυλαν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 4 Ιουνίου 2015 Share Δημοσιευμένο 4 Ιουνίου 2015 Θελω να μαθω να παιζω και να "λεω" ετσι ρε πουστη μου!! Ξέχνα το. Είσαι πολύ μαύρος! Το πολύ πολύ να παίζεις και να λες έτσι. Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cigaret13 Δημοσιευμένο 4 Ιουνίου 2015 Share Δημοσιευμένο 4 Ιουνίου 2015 Θελω να μαθω να παιζω και να "λεω" ετσι ρε πουστη μου!! :o :o :o Ήρεμαααααα.... πάντως, όπως είπα και στο jj, παραδίδω μαθήματα κιθάρας και κατ' οίκον.....Θα σου βγεί λίγο ακριβά βέβαια, αλλά αξίζει τον κόπο 8) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις