gvour Δημοσιευμένο 3 Ιουνίου 2015 Share Δημοσιευμένο 3 Ιουνίου 2015 Τους εχω και σε πακετο,Πιστολιζει ;D: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
samy paraga Δημοσιευμένο 3 Ιουνίου 2015 Share Δημοσιευμένο 3 Ιουνίου 2015 Τους εχω και σε πακετο,Πιστολιζει ;D: Εγώ φίλοους για το καλό σου το λέω πως δεν πρέπει να πίνεις όλη μέρα μπάφους σε χαλάνε. Μπορεί να είσαι φρικιό, αλλά λυπάμαι να σε γλιέπω νέο άνθρωπα να μας εύχεσαι καλά χριστούγεννα μες το κατακαλόκαιρο. Απολύεσαι ;D ;D ;D Άντε και Χρήστος ασβέστη παλιόφρικα ;D No one wants an alien Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
magna Δημοσιευμένο 3 Ιουνίου 2015 Share Δημοσιευμένο 3 Ιουνίου 2015 1. δε φτάνει που είσαι γραία σα της Σαμοθράκης τα πανιά, τις βάθρες, τα κατσίκια. 2. δε φτάνει που είσαι γεροντοφρικουλίτσα και το παραδέχεσαι. Έρχεσαι να μας διαδώσεις και ανυπόστατες φήμες, πως κάποτε τάχα ήξερες κάποιον πανκ κλπ κλπ. Ιστορίες γι αγρίους με μπάφους δλδ καλή μου γεροντοφρικουλίτσα, αλλά φευ, ο καλός ο πανκ σέβεται τις γραίες και τους γέροντες. Ο θεός της αγάπης να σας έχει καλά μανδάμ φρικου-Λίτσα και σας και τους συνομηλίκους σας λαίμαι ;D ;D ;D 1.Μάλιστα!Του παρελθόντος αιώνος όπως έχω ματαδηλώσει δημοσίως! 2.Ουδέποτε δήλωσα ότι είχα γνωριμίες τοιούτες...... 3.Ανταποδίδουμε τις ευχές και ελπίζουμε ο θεός της αγάπης να φροντίσει και τα αθώα ερίφια από κάθε νοσηρή και ειδεχθή επιθυμία!Amen! ;D ;D ;D μπεεεεεε Ποιός σκότωσε τον Tesla? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gvour Δημοσιευμένο 3 Ιουνίου 2015 Share Δημοσιευμένο 3 Ιουνίου 2015 να μας εύχεσαι καλά χριστούγεννα μες το κατακαλόκαιρο. Απολύεσαι ;D ;D ;D Πεεερρρααασαν τα Χριστουγεννννναααααα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
magna Δημοσιευμένο 3 Ιουνίου 2015 Share Δημοσιευμένο 3 Ιουνίου 2015 Ποιός σκότωσε τον Tesla? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
samy paraga Δημοσιευμένο 3 Ιουνίου 2015 Share Δημοσιευμένο 3 Ιουνίου 2015 Που θα πάει θα τα εξαφανίσομεν όλα τα φρικιά κάποια μέρα, μέχρι τότενες και μέχρι να φτάσω Λήμνο κι αν δε βουλιάξει το παπόρο τα λαίμαι λαίμαι No one wants an alien Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Επισκέπτης Δημοσιευμένο 3 Ιουνίου 2015 Share Δημοσιευμένο 3 Ιουνίου 2015 Μαθε μπαλιτσα λεμε, και ακου τον αγεραστο Costa Cordali... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gvour Δημοσιευμένο 3 Ιουνίου 2015 Share Δημοσιευμένο 3 Ιουνίου 2015 @ magna Kλασσικο των Gun και με φοβερη ριφφαρα. To αυτο και το αποκατω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Επισκέπτης Δημοσιευμένο 3 Ιουνίου 2015 Share Δημοσιευμένο 3 Ιουνίου 2015 Εξαιρετικη συνθεση, ευφανταστη ενορχηστρωση, καταπληκτικη σκηνοθεσια με γρηγορες εναλλαγες εικονων, μα πανω απ'ολα, η αστειρευτη ενεργεια και η δυναμικη σκηνικη παρουσια που μονο ενας Ricky King εχει. Για να ελεγξω τις αντοχες σας.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gvour Δημοσιευμένο 3 Ιουνίου 2015 Share Δημοσιευμένο 3 Ιουνίου 2015 Ricky King Mπορει να λενε για BB,Albert,Freddie αλλα ο πραγματικος King ειναι ενας. O Ricky. ;D ;D ;D ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις