Guru npap Δημοσιευμένο 2 Ιουνίου 2015 Guru Share Δημοσιευμένο 2 Ιουνίου 2015 "Αν ήμουν ο θεούλης και ήσουν ο Χριστός Θα ήμουνα πατέρας κι εσύ θα ήσουν γιος! Άμα και άμα και θα και άμα Και να το θάμα" ...που όσο και να πεις πολλές φορές είναι ένα και το αυτό δεν μιλάω αν δεν ξέρω... η σιωπή (μου) είναι χρυσός (στην τσέπη του άλλου)... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gvour Δημοσιευμένο 2 Ιουνίου 2015 Share Δημοσιευμένο 2 Ιουνίου 2015 Καλησπερουδια. Ελπιζω να μη σου τη σπαω npap που αλλαζω εντελως το υφος σε Τεξανο,καθιστο σουφλε ;D,που με αρεζει πολυ: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru npap Δημοσιευμένο 2 Ιουνίου 2015 Guru Share Δημοσιευμένο 2 Ιουνίου 2015 ελευθερα... πεινάω κιόλας και το σουφλέ είναι αγαπημένο πιάτο ;D δεν μιλάω αν δεν ξέρω... η σιωπή (μου) είναι χρυσός (στην τσέπη του άλλου)... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gvour Δημοσιευμένο 2 Ιουνίου 2015 Share Δημοσιευμένο 2 Ιουνίου 2015 ελευθερα...:) Μερσω! :) Ωραιος συνθετης και τι ωραια φωνη: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
RayDTutto Δημοσιευμένο 2 Ιουνίου 2015 Share Δημοσιευμένο 2 Ιουνίου 2015 Nice! When you will get good you will know. There is no guitar. There never was. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru npap Δημοσιευμένο 2 Ιουνίου 2015 Guru Share Δημοσιευμένο 2 Ιουνίου 2015 δεν μιλάω αν δεν ξέρω... η σιωπή (μου) είναι χρυσός (στην τσέπη του άλλου)... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru npap Δημοσιευμένο 2 Ιουνίου 2015 Guru Share Δημοσιευμένο 2 Ιουνίου 2015 https://youtu.be/XUsgS9WIVAw δεν μιλάω αν δεν ξέρω... η σιωπή (μου) είναι χρυσός (στην τσέπη του άλλου)... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gvour Δημοσιευμένο 2 Ιουνίου 2015 Share Δημοσιευμένο 2 Ιουνίου 2015 @ npap Ωραια πραματα,μας εφτιασες! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
samy paraga Δημοσιευμένο 2 Ιουνίου 2015 Share Δημοσιευμένο 2 Ιουνίου 2015 Τα φρικιά ως γνωστόν, δεν ημπορούν να σιάξουν τπτ, ακόμα κι αν πάρουν Βιάγκρα που πιστεύει ο φίλος ο Τρόλεις. Άντε νταξ, ίσα με κανά τσιγαριλίκι, είναι ικανά στελέχη, μεγαλώνοντας, γίνονται τραπεζίτες. Και? Απλά μας τα ζαλίζουν με τα οικονομικά της φούντας No one wants an alien Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
sotiroubas Δημοσιευμένο 2 Ιουνίου 2015 Share Δημοσιευμένο 2 Ιουνίου 2015 https://www.youtube.com/channel/UCadoO2nmanT5ozuL8bWeDoQ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις