cigaret13 Δημοσιευμένο 29 Μαΐου 2015 Share Δημοσιευμένο 29 Μαΐου 2015 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Dinosp Δημοσιευμένο 29 Μαΐου 2015 Share Δημοσιευμένο 29 Μαΐου 2015 Άσε ρε Ντίνο, οχτώ+ (8+...) Ευρώ την μέρα θέλω μόνο για τα τσιγάρα μου ο Μ@λ@κ@ς..... >:( Έχει κατι φτηνά και εξαίσια καπνά ο ληστοσυμμοριτης... τουλάχιστον αυτο μου λέει ο digisilence... Αν δε βαριέσαι να στρίβεις ειναι καλη άκρη... (Εγω σιχαίνομαι το στρίβειν... Ειδικά οταν οδηγώ) - α, ναι... Επίσης απαγορευεται το παράνομο download... Με αρέσουν πολυ τα νήματα στα οποία συμμετέχει ο kwstas79... Εχω διαβάσει ΟΛΑ του τα ποστ, και εχω ξεπατώθει στο γέλιο με πολλα εξ αυτών... Εχει πέσει ο τύπος στη μαρμίτα του απόλυτου χιουμορ, μικρος, λαιμαι - καλησπέρα Κωστα Καλησπέρα waterfall (με Κ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
samy paraga Δημοσιευμένο 29 Μαΐου 2015 Share Δημοσιευμένο 29 Μαΐου 2015 Επειδή κάποιοι επαέ ομιλούν περί στυγνής εργοδοσίας..............Τη Δευτέρα στη περιοχή που κινούμε όλα τα κατεστήματα αργούν λόγω εορτής. Παρότι δγλεύω αρκετά Σάββατα το χρόνο χωρίς να είμαι υποχρεωμένος και χωρίς να αμείβομαι, θεώρησα πως λογικά το ότι τη Δευτέρα δεν θα εργαστώ για λόγους που δεν φέρω ευθύνη- όπως πχ όταν το αμάξι είναι για σέρβις- θα πληρωθώ κανονικά. Φευ με ζήτησαν να αιτηθώ άδεια ;D ;D ;D Γι αυτό σας πεθαίνω στη δγλειά κοπρόσκυλα και σας απολύω κάθε λίγο και λιγάκι παλιοκιουρατάδες λαίμαι, για να συνηθίζει η μούρη σας στη χώμα ρε ;D ;D ;D No one wants an alien Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru ez Δημοσιευμένο 29 Μαΐου 2015 Guru Share Δημοσιευμένο 29 Μαΐου 2015 https://www.youtube.com/watch?v=bT7bbgsyzKc The music you listen to, becomes the soundtrack of your life Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Επισκέπτης Δημοσιευμένο 29 Μαΐου 2015 Share Δημοσιευμένο 29 Μαΐου 2015 οχτώ+ (8+...) Ευρώ την μέρα θέλω μόνο για τα τσιγάρα μου ο Μ@λ@κ@ς..... >:( Δυο πακετα τη μερα δηλαδη. Μια χαρα εισαι! Εγω οταν το εκοψα το 2007 καπνιζα 4 πακετα 25ρια (100 τσιγαρα) τη μερα. Τεσπα... Hello Dinosp/Cigaret13/Samy/Mr Zaiko. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
samy paraga Δημοσιευμένο 29 Μαΐου 2015 Share Δημοσιευμένο 29 Μαΐου 2015 Καλησπέρα waterfall (με Κ) Το Κ είναι από το Στά(Κ)ης No one wants an alien Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Επισκέπτης Δημοσιευμένο 29 Μαΐου 2015 Share Δημοσιευμένο 29 Μαΐου 2015 Το Κ είναι από το Στά(Κ)ης Το Κ ειναι απο το "I hate PunK" ;D For you Samy https://youtu.be/Z0i9hKyhuNw Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru npap Δημοσιευμένο 29 Μαΐου 2015 Guru Share Δημοσιευμένο 29 Μαΐου 2015 δεν μιλάω αν δεν ξέρω... η σιωπή (μου) είναι χρυσός (στην τσέπη του άλλου)... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
samy paraga Δημοσιευμένο 29 Μαΐου 2015 Share Δημοσιευμένο 29 Μαΐου 2015 No one wants an alien Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Dinosp Δημοσιευμένο 30 Μαΐου 2015 Share Δημοσιευμένο 30 Μαΐου 2015 Άσε ρε Ντίνο, οχτώ+ (8+...) Ευρώ την μέρα θέλω μόνο για τα τσιγάρα μου Λοιπόν Φωτη, Μιας και έθιξες το θεμα των χρημάτων... Να υπένθυμισω οτι κάθε χρονο καπνίζεις: α) 2 American standard stratocaster (μια με rosewood και μια με maple μανίκι), ή β) 2 fender deluxe reverb RI, ή γ) 1.4 Rickenbacker 4003, ή δ) 4.8 Strymon timeline, ή ε) 5 nights in White satin... Οπως θα είδες a) δεν κανω αναφορές σε tele και gibson, γιατι δεν τις πολυπαω (προς το παρον) β) αποκρύπτω επιμελώς τα περι των δικών μου καπνών και πνευμάτων... ;D Τα λέμε αργότερα... (Η Ρώμη άκυρη... η Ροδόπη επίσης... Home, sweet home) Enjoy Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις