Moderator BillTrantos Δημοσιευμένο 28 Μαΐου 2015 Moderator Share Δημοσιευμένο 28 Μαΐου 2015 Η τραγουδάρα που λήστεψε ο Ozzy! ;D ;D More is more. Yngwie Malmsteen Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru npap Δημοσιευμένο 29 Μαΐου 2015 Guru Share Δημοσιευμένο 29 Μαΐου 2015 Το χω σε βινύλιο. :) εκτός της μουσικής σου, θαυμάζω και την επιμέλειά σου πλέον... μακάρι να είχα το μυαλό να κρατήσω και γω διάφορα τέτοια "κομμάτια" που πέρασαν κάποτε από τα χέρια μου... ::) δεν μιλάω αν δεν ξέρω... η σιωπή (μου) είναι χρυσός (στην τσέπη του άλλου)... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru npap Δημοσιευμένο 29 Μαΐου 2015 Guru Share Δημοσιευμένο 29 Μαΐου 2015 Τωρα κατάληξε αιμοσταγής εργοδότης... Αν σου πω πόσους έχει απολύσει θα φρίξεις!! να μου τα λες αυτά κι ας φρίξω... να φτιάξω ροζ φάκελο με τις πομπές του να τον κρατάω... ;D δεν μιλάω αν δεν ξέρω... η σιωπή (μου) είναι χρυσός (στην τσέπη του άλλου)... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru npap Δημοσιευμένο 29 Μαΐου 2015 Guru Share Δημοσιευμένο 29 Μαΐου 2015 όταν έχεις το χάρισμα να μετατρέπεις χωρίς "απώλειες" τον λυγμό σε νότα ακούγεσαι κάπως έτσι... :) δεν μιλάω αν δεν ξέρω... η σιωπή (μου) είναι χρυσός (στην τσέπη του άλλου)... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Τρώμε κάτι και συνεχίζουμε Δημοσιευμένο 29 Μαΐου 2015 Share Δημοσιευμένο 29 Μαΐου 2015 ...ήχος και παραγωγή. https://www.youtube.com/watch?v=jI5rbMDrL3I www.sonicspace.gr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
johnps Δημοσιευμένο 29 Μαΐου 2015 Share Δημοσιευμένο 29 Μαΐου 2015 www.youtube.com/watch?v=_PLq0_7k1jk Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Επισκέπτης Δημοσιευμένο 29 Μαΐου 2015 Share Δημοσιευμένο 29 Μαΐου 2015 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Επισκέπτης Δημοσιευμένο 29 Μαΐου 2015 Share Δημοσιευμένο 29 Μαΐου 2015 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cigaret13 Δημοσιευμένο 29 Μαΐου 2015 Share Δημοσιευμένο 29 Μαΐου 2015 Είμαι σε κάποιο "περίεργο" mood...... :D είναι και νωρίς ρε γαμώτο....::) :-X Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Επισκέπτης Δημοσιευμένο 29 Μαΐου 2015 Share Δημοσιευμένο 29 Μαΐου 2015 Είμαι σε κάποιο "περίεργο" mood...... :D Κι εγω. Mood βαρεμαρας. Ετσι μου'ρχεται να βαλω να ακουσω Punk, μπας και νευριασω και ξυπνησω... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις