Επισκέπτης Δημοσιευμένο 24 Μαΐου 2015 Share Δημοσιευμένο 24 Μαΐου 2015 Δεν παλευεσαι ρε Samy. Γραφεις οτι (εξωγηινο) γραφεις και καπακι ποσταρεις Μελινα Κανα. Αποχωρω λεμε, δεν μπορω αλλο. ;D Παω να βαλω καμια μπουκια στο στομα μου και να φτιαξω και κανα καφε. Πρεπει να εχω δυναμεις οταν θα αντικρισω τι αλλο εχεις ποσταρει στο διαστημα που ελειψα. ;D @Magna: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
magna Δημοσιευμένο 24 Μαΐου 2015 Share Δημοσιευμένο 24 Μαΐου 2015 Καημένε Μύτικα τι σου μελε να πάθεις. Αν είναι δυναμόν δλδ να περπατάει στο βουνό άνθρωπας με τέτοια αμφίεση και στυλ. Ημαρτόνε δλδ, που πας σε συναυλία? Με ελικόφτερο θα σας πάνε Μύτικα? Άσε δε το στυλιστικό μέρος της ιστορίας. Μα μπλουζάκι βαθύ μωβέ? Την έπόμενη βάλε του Β. Παπακωνσταντίνου λαίμαι ;D ;D ;D Καλά Χρηστούγεννα και Χρήστος ασβέστη λαίμαι. Πατήσαν τα φρικιά τις κορφές :'( ;D ;D ;D Όταν ανέβαινα εγώ στον Όλυμπο,ο Μύτικας ήταν ακόμα 2900μ,μπόι.Και ναι,σε συναυλία πάω πάντα!Δεν ήξερα να ντυθώ με φίρμες γκλαμουράτες,ούτε λες και πάω σε σαφάρι...Βαθύ μωβ παλιοζαγάρ',βαθύ μωβ φορ έβερ εντ έβερ lemmy ;D ;D ;D Πόσα θα αντέξει η deep purple χαρτ μου Waterfall,πόσα? :-[ ;D Ποιός σκότωσε τον Tesla? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru npap Δημοσιευμένο 24 Μαΐου 2015 Guru Share Δημοσιευμένο 24 Μαΐου 2015 το χουμε χάσει deep για deep εδώ μέσα... :P ;D ------------------------------------------------------------- and now Grace vs Grace δεν μιλάω αν δεν ξέρω... η σιωπή (μου) είναι χρυσός (στην τσέπη του άλλου)... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
samy paraga Δημοσιευμένο 24 Μαΐου 2015 Share Δημοσιευμένο 24 Μαΐου 2015 Όταν ανέβαινα εγώ στον Όλυμπο,ο Μύτικας ήταν ακόμα 2900μ,μπόι. Διαπίστωση, ο Όλυμπος ψήλωσε απ τις ακαθαρσίες των φρικιώνε λαίμαι ;D ;D ;D No one wants an alien Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
magna Δημοσιευμένο 24 Μαΐου 2015 Share Δημοσιευμένο 24 Μαΐου 2015 το χουμε χάσει deep για deep εδώ μέσα... :P ;D ------------------------------------------------------------- and now Grace vs Grace Αυτό έλειπε να είμαστε καλά...!!! ;D ;D ;D Η Grace No1 είναι ίδαλμά μου.Όταν είδα το πώς γέρασε έφαγα τέτοιο μα τέτοιο σοκ...Γιατί ρε Grace?Γιατί? :'( Ποιός σκότωσε τον Tesla? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
johnps Δημοσιευμένο 24 Μαΐου 2015 Share Δημοσιευμένο 24 Μαΐου 2015 www.youtube.com/watch?v=G3LvhdFEOqs Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
magna Δημοσιευμένο 24 Μαΐου 2015 Share Δημοσιευμένο 24 Μαΐου 2015 Διαπίστωση, ο Όλυμπος ψήλωσε απ τις ακαθαρσίες των φρικιώνε λαίμαι ;D ;D ;D Μάλιστα!Γιατί κι εκεί τα πάμε περίφημα ;D ;D ;D Τι εκτέλεση.... 8) https://www.youtube.com/watch?v=C4Z63xhsBOQ Ποιός σκότωσε τον Tesla? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
samy paraga Δημοσιευμένο 24 Μαΐου 2015 Share Δημοσιευμένο 24 Μαΐου 2015 Αυτό έλειπε να είμαστε καλά...!!! ;D ;D ;D Η Grace No1 είναι ίδαλμά μου.Όταν είδα το πώς γέρασε έφαγα τέτοιο μα τέτοιο σοκ...Γιατί ρε Grace?Γιατί? :'( Η γκρέις στο δεύτερο οβίνδεο-πουρό βέβαια- με φαίνεται να έχει ξανανιώσει απ όταν ήταν φρικιό στα νειάτα της στο πρώτο οβίνδεο ;D ;D ;D Μια χαρά ίνδαλμα τη γλιέπω με τα σορτσάκια της, τα μπουτάκια της κλπ κλπ. Νταξ νεοφρικιό , αλλά τι να κάμνομεν ;D ;D ;D No one wants an alien Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
magna Δημοσιευμένο 24 Μαΐου 2015 Share Δημοσιευμένο 24 Μαΐου 2015 Η γκρέις στο δεύτερο οβίνδεο-πουρό βέβαια- με φαίνεται να έχει ξανανιώσει απ όταν ήταν φρικιό στα νειάτα της στο πρώτο οβίνδεο ;D ;D ;D Μια χαρά ίνδαλμα τη γλιέπω με τα σορτσάκια της, τα μπουτάκια της κλπ κλπ. Νταξ νεοφρικιό , αλλά τι να κάμνομεν ;D ;D ;D χαχχαχαχα τι πίνεις?? 8) https://www.youtube.com/watch?v=isb_zZ1tEKE Ποιός σκότωσε τον Tesla? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
magna Δημοσιευμένο 24 Μαΐου 2015 Share Δημοσιευμένο 24 Μαΐου 2015 Κι αυτό θα το ακούσω στο sunrise στο Μύτικα! 8) Πλάκα πλάκα πρέπει να το βγάλω στην ακουστική,εύκολο είναι ;D https://www.youtube.com/watch?v=4Q39Om8sC4k Καληνύχτες!Waterfall έχεις την απέραντη συμπόνοια μου... ::) Ποιός σκότωσε τον Tesla? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις