Guru npap Δημοσιευμένο 23 Μαΐου 2015 Guru Share Δημοσιευμένο 23 Μαΐου 2015 Α ρε Τέζλα!Σ'έφαγαν λάχανο!Του αξίζει το κομμάτι,με τα σαξοφωνάκια του,τα βιολάκια του...α ρε Τέζλα... ;D edit:Η κασσέτα δε γυρίζει σήμερα npap...διατί? ;D αυτούνος ο Τεζλας έφυε (ή τον φύανε) νωρίς... ξερ'ς όπως λέν κι εκεί ψηλά στου πάνκη τα μέρη, άμα ζούσε τώρα και έπαιζε τις "κασέτες" του σε νεοελληνικό κασετόφωνο, αν μη τι άλλο θα του της "μάσαγε".. οπότε τι απορείς με την ταπεινή δική μου που σταμάτησε... ;D αλλά μην ανησυχείς... παρόλον τούτο, ως 30οαετής "συνισταμένη" αναλογικών συνιστωσών, ανθίσταμαι ψηφιακώς Feeling Good όπως πάντα ... ;D δεν μιλάω αν δεν ξέρω... η σιωπή (μου) είναι χρυσός (στην τσέπη του άλλου)... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
panorios Δημοσιευμένο 23 Μαΐου 2015 Share Δημοσιευμένο 23 Μαΐου 2015 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
magna Δημοσιευμένο 24 Μαΐου 2015 Share Δημοσιευμένο 24 Μαΐου 2015 αυτούνος ο Τεζλας έφυε (ή τον φύανε) νωρίς... ξερ'ς όπως λέν κι εκεί ψηλά στου πάνκη τα μέρη, άμα ζούσε τώρα και έπαιζε τις "κασέτες" του σε νεοελληνικό κασετόφωνο, αν μη τι άλλο θα του της "μάσαγε".. οπότε τι απορείς με την ταπεινή δική μου που σταμάτησε... ;D αλλά μην ανησυχείς... παρόλον τούτο, ως 30οαετής "συνισταμένη" αναλογικών συνιστωσών, ανθίσταμαι ψηφιακώς Feeling Good όπως πάντα ... ;D Την έσιαξες την κασσέτα ;D ;D ;D.Μπα!Απόμειναν κομμάτια του Πέτερ στο τιούμπι?Τα κατέβασαν όλα οι άμουσοι!Πήγα να ανεβάσω το δίσκο then play on και έφαγα παγκόσμια πόρτα.Και κάποιος με καμπαρτίνα πηγαινοέρχεται μπροστά απ'το σπίτι μου από εκείνη τη στιγμή... :o ;D Ποιός σκότωσε τον Tesla? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
samy paraga Δημοσιευμένο 24 Μαΐου 2015 Share Δημοσιευμένο 24 Μαΐου 2015 Λέω να πάω τη καθιερωμένη βολτούλα 8) Καλή Κυριακή παλιόφρικα ;D No one wants an alien Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
magna Δημοσιευμένο 24 Μαΐου 2015 Share Δημοσιευμένο 24 Μαΐου 2015 Λέω να πάω τη καθιερωμένη βολτούλα 8) Καλή Κυριακή παλιόφρικα ;D Τα ψηλά βουνά θα τα πάρουν κάποιοι άλλοι.Οι μπάνκηδες να πάνε για κανένα βατράχι lemmy ;D ;D ;D Καλά να περάσεις Σάμυ! ;) Ποιός σκότωσε τον Tesla? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Επισκέπτης Δημοσιευμένο 24 Μαΐου 2015 Share Δημοσιευμένο 24 Μαΐου 2015 Εξοχη μπλουζα Magna. Αδιαμφισβητητα ξερεις να ντυνεσαι με φινετσα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru npap Δημοσιευμένο 24 Μαΐου 2015 Guru Share Δημοσιευμένο 24 Μαΐου 2015 ...Και κάποιος με καμπαρτίνα πηγαινοέρχεται μπροστά απ'το σπίτι μου από εκείνη τη στιγμή... :o ;D μην ανησυχείς βρε... κανένας άνεργος γνωστός-άγνωστος που κάνει στροφή καριέρας και ψάχνει απασχόληση ως επιδειξίας θα είναι... απλά μην τον κοιτάς και θα εξαϋλωθεί... ;D δεν μιλάω αν δεν ξέρω... η σιωπή (μου) είναι χρυσός (στην τσέπη του άλλου)... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Επισκέπτης Δημοσιευμένο 24 Μαΐου 2015 Share Δημοσιευμένο 24 Μαΐου 2015 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gvour Δημοσιευμένο 24 Μαΐου 2015 Share Δημοσιευμένο 24 Μαΐου 2015 @WFK Τι κομματαρα των Lizzy! Eνα που μου αρεσει πολυ και δεν ειναι απο τα κλασσικα τους ειναι το αποκατω(και τι ωραια μπασογραμμη): Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Επισκέπτης Δημοσιευμένο 24 Μαΐου 2015 Share Δημοσιευμένο 24 Μαΐου 2015 @WFK Τι κομματαρα των Lizzy! Eνα που μου αρεσει πολυ και δεν ειναι απο τα κλασσικα τους ειναι το αποκατω(και τι ωραια μπασογραμμη) Ωραιο. 8) Για ακου αυτο τωρα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις