Προς το περιεχόμενο

Τι μουσικη ακουτε τωρα? III

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Guru

Α ρε Τέζλα!Σ'έφαγαν λάχανο!Του αξίζει το κομμάτι,με τα σαξοφωνάκια του,τα βιολάκια του...α ρε Τέζλα... ;D

edit:Η κασσέτα δε γυρίζει σήμερα npap...διατί? ;D

αυτούνος ο Τεζλας έφυε (ή τον φύανε) νωρίς... ξερ'ς όπως λέν κι εκεί ψηλά στου πάνκη τα μέρη, άμα ζούσε τώρα και έπαιζε τις "κασέτες" του σε νεοελληνικό κασετόφωνο, αν μη τι άλλο θα του της "μάσαγε".. οπότε τι απορείς με την ταπεινή δική μου που σταμάτησε...  ;D

αλλά μην ανησυχείς... παρόλον τούτο, ως 30οαετής "συνισταμένη" αναλογικών συνιστωσών, ανθίσταμαι ψηφιακώς Feeling Good όπως πάντα ... ;D

δεν μιλάω αν δεν ξέρω... η σιωπή (μου) είναι χρυσός (στην τσέπη του άλλου)...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντήσεις 2.8k
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Εικόνες

αυτούνος ο Τεζλας έφυε (ή τον φύανε) νωρίς... ξερ'ς όπως λέν κι εκεί ψηλά στου πάνκη τα μέρη, άμα ζούσε τώρα και έπαιζε τις "κασέτες" του σε νεοελληνικό κασετόφωνο, αν μη τι άλλο θα του της "μάσαγε".. οπότε τι απορείς με την ταπεινή δική μου που σταμάτησε...  ;D

αλλά μην ανησυχείς... παρόλον τούτο, ως 30οαετής "συνισταμένη" αναλογικών συνιστωσών, ανθίσταμαι ψηφιακώς Feeling Good όπως πάντα ... ;D

Την έσιαξες την κασσέτα  ;D ;D ;D.Μπα!Απόμειναν κομμάτια του Πέτερ στο τιούμπι?Τα κατέβασαν όλα οι άμουσοι!Πήγα να ανεβάσω το δίσκο then play on και έφαγα παγκόσμια πόρτα.Και κάποιος με καμπαρτίνα πηγαινοέρχεται μπροστά απ'το σπίτι μου από εκείνη τη στιγμή... :o ;D

Ποιός σκότωσε τον Tesla?

Λέω να πάω τη καθιερωμένη βολτούλα  8)

Καλή Κυριακή παλιόφρικα  ;D

Τα ψηλά βουνά θα τα πάρουν κάποιοι άλλοι.Οι μπάνκηδες να πάνε για κανένα βατράχι lemmy ;D ;D ;D

Καλά να περάσεις Σάμυ! ;)

DSC01654.JPG.31b5328bbb2a6381b3381428133c3f09.JPG

Ποιός σκότωσε τον Tesla?

• Guru

...Και κάποιος με καμπαρτίνα πηγαινοέρχεται μπροστά απ'το σπίτι μου από εκείνη τη στιγμή... :o ;D

μην ανησυχείς βρε... κανένας άνεργος γνωστός-άγνωστος που κάνει στροφή καριέρας και ψάχνει απασχόληση ως επιδειξίας θα είναι... απλά μην τον κοιτάς και θα εξαϋλωθεί... ;D

δεν μιλάω αν δεν ξέρω... η σιωπή (μου) είναι χρυσός (στην τσέπη του άλλου)...

@WFK

Τι κομματαρα των Lizzy!

Eνα που μου αρεσει πολυ και δεν ειναι απο τα κλασσικα τους ειναι το αποκατω(και τι ωραια μπασογραμμη):

@WFK

Τι κομματαρα των Lizzy!

Eνα που μου αρεσει πολυ και δεν ειναι απο τα κλασσικα τους ειναι το αποκατω(και τι ωραια μπασογραμμη)

Ωραιο. 8)

Για ακου αυτο τωρα image.gif

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου