Προς το περιεχόμενο

Τι μουσικη ακουτε τωρα? III

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντήσεις 2.8k
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Εικόνες

Κάτσε πριν γυρίσει ο τομέας αλλαγής των υδάτων και μας πήξει στο Παπακωνσταντίνου-Γκίλαν να βάλουμε κανά ασθματάκι λαίμαι  ;D ;D ;D

Στάκη, όχι στα βαθειά παιδί μου, αν δω καπνό απ τη σαμπρέλα σου θα φουνάξω τη ναυαγοσωστρα του μπέιγοτς

No one wants an alien

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Άχχχχχχχ καλοκαιράκι. Κι αυτό το καλοκαίρι, όχι σκουπίδια σε θάλασσες και ακτές λαίμαι.

Κι εσύ Στάκη μάθε αγόρι μου κολύμπι και άσε τη σαμπρέλα γιατί ρυπαίνεις λαίμαι  ;D

Νταξ, ο Φρανκ είναι Ρεμάλι, το ξέρω τι αλήτης είναι

No one wants an alien

Άχχχχχχχ καλοκαιράκι. Κι αυτό το καλοκαίρι, όχι σκουπίδια σε θάλασσες και ακτές λαίμαι.

Κι εσύ Στάκη μάθε αγόρι μου κολύμπι και άσε τη σαμπρέλα γιατί ρυπαίνεις λαίμαι  ;D

Νταξ, ο Φρανκ είναι Ρεμάλι, το ξέρω τι αλήτης είναι

Oρίστε,μέχρι κι εσύ έχεις μπάντα!Μόνο εγώ δεν έχω!Και ξέρεις γιατί?Γιατί τον άλλο τον κιθαρίστα τον ΑΠΕΛΥΣΑ  ;D ;D ;D

Ποιός σκότωσε τον Tesla?

Oρίστε,μέχρι κι εσύ έχεις μπάντα!Μόνο εγώ δεν έχω!Και ξέρεις γιατί?Γιατί τον άλλο τον κιθαρίστα τον ΑΠΕΛΥΣΑ  ;D ;D ;D

Επαέ παίζω μόνος μου και μπάσο. Τ' ακούς Τέρυ Παρτέρι?

Μοναχός σου χόρευε κι όποιον θέλεις βίδα, στριφώνι, σιφώνι. Άσχετο αλλά μ' αρέσει σαν ρητό και το επισυνάπτω

No one wants an alien

Μοναχός σου χόρευε κι όποιον θέλεις βίδα, στριφώνι, σιφώνι. Άσχετο αλλά μ' αρέσει σαν ρητό και το επισυνάπτω

Έτσι είναι αλλά μια μπάντα τη θες  ;)

Ποιός σκότωσε τον Tesla?

Έτσι είναι αλλά μια μπάντα τη θες  ;)

Σκέψουτο αλλιώς. Πόσοι ξέρουν τον Μπουόνα-μάσσα πχ? Κανείς αν εξαιρέσεις κάποιους πειραγμένους με τη βιρτουοβιζιτέ στη κιθάρα.

Βάλε τώρα πόσοι ξέρουν το Βάουι-για να μη πω την αφεντιά μου- μιλιούνια.

Οι Μπουόνα-μάσες παρακαλάνε να παίξουν μαζί με Βάουιδες και Παράγκες, μπας και τους μάθει το ευρύ κοινό και βγάλουν και κανά φράγκο, γιατί αν πήγαιναν από μόνοι τους............σα το Στάκο θάταν που θα παίξει Δου Που με ακροατήριο τη Μάνγκα και το Σιγαρέτονα λαίμαι  ;D ;D ;D

No one wants an alien

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου