gvour Δημοσιευμένο 19 Μαΐου 2015 Share Δημοσιευμένο 19 Μαΐου 2015 Γεια σου Φωταρε,γεια σου κι εσενα Magna. Mια και ειστε σε μπλουζ μουντ(καπου εκει "παιζω" και του λογου μου) oυτε 6 λεπτακια στη σουμα αλλα........ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
magna Δημοσιευμένο 19 Μαΐου 2015 Share Δημοσιευμένο 19 Μαΐου 2015 Γεια σου Φωταρε,γεια σου κι εσενα Magna. Mια και ειστε σε μπλουζ μουντ(καπου εκει "παιζω" και του λογου μου) oυτε 6 λεπτακια στη σουμα αλλα....... Τον B.B. τον κόβω σε λεσβιακό tone,τον πληκτρά του δε σε τρανσέξουαλ tone ;D ;D ;D Bob Brunning (bass) Mick Fleetwood (drums) Bob Hall (keyboards) Dave Kelly (vocals) Jo Ann Kelly (vocals) Danny Kirwan (guitar) Dave Brooks (saxophone) Ian Morton (percussion) Ποιός σκότωσε τον Tesla? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cigaret13 Δημοσιευμένο 19 Μαΐου 2015 Share Δημοσιευμένο 19 Μαΐου 2015 Φαντάζομαι ησυχία σπίτι Γιώργο for the examines.... Προσωπικά βαρέθηκα να παίζω με ακουστικά.... ::) Ά ρε να γράφαμε κι εμείς τώρα..... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
magna Δημοσιευμένο 19 Μαΐου 2015 Share Δημοσιευμένο 19 Μαΐου 2015 Ποιός σκότωσε τον Tesla? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gvour Δημοσιευμένο 19 Μαΐου 2015 Share Δημοσιευμένο 19 Μαΐου 2015 Τον B.B. τον κόβω σε λεσβιακό tone,τον πληκτρά του δε σε τρανσέξουαλ tone ;D ;D ;D Πα,πα,πα. Ντροπης βρε! ;D ;D ;D Φαντάζομαι ησυχία σπίτι Γιώργο for the examines.... Προσωπικά βαρέθηκα να παίζω με ακουστικά.... ::) Ά ρε να γράφαμε κι εμείς τώρα.... Με εστειλες! :-X Ειμαι με ακουστικα για ησυχια και ακουω αυτα που βαζετε. Αν και η μικρα,φετος το εριξε εξω και εχει αλλα στο μυαλο. :-\ :-\ Δε βαριεσαι! Σαμπως και του λογου μου που διαβαζα τι εκανα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cigaret13 Δημοσιευμένο 19 Μαΐου 2015 Share Δημοσιευμένο 19 Μαΐου 2015 Σαμπως και του λογου μου που διαβαζα τι εκανα? Θα σου χρειαστούν οι γνώσεις για να ελέγχεις τον μανατζέρ σας (εσένα και του Fusiou) στα οικονομικά....(παγκοσμίως αναγνωρισμένο ντουέτο ντέ....) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cigaret13 Δημοσιευμένο 19 Μαΐου 2015 Share Δημοσιευμένο 19 Μαΐου 2015 Περίπου 24 ώρες χωρίς Καταρράκτη και Παράγκα.....Τι έγινε ρε παιδιά; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
magna Δημοσιευμένο 19 Μαΐου 2015 Share Δημοσιευμένο 19 Μαΐου 2015 Τα φοιτητικά χρόνια τα έχω νοσταλγήσει,τα μαθητικά ποτέ,ποτέ,ποτέ! ;D Bed time blues...καληνύχτες! :) https://www.youtube.com/watch?v=p9ks37D_1Kg Ποιός σκότωσε τον Tesla? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gvour Δημοσιευμένο 19 Μαΐου 2015 Share Δημοσιευμένο 19 Μαΐου 2015 Θα σου χρειαστούν οι γνώσεις για να ελέγχεις τον μανατζέρ σας (εσένα και του Fusiou) στα οικονομικά....(παγκοσμίως αναγνωρισμένο ντουέτο ντέ....) Εκεινος(φουζιος)ειναι μουσικαρα του λογου μου μπααααα. Καμια σχεση λοιπον. Αλλα με παιζει στη μουσικη,γιατι ειναι γαμω τα παιδια,αδαμας λαιμαι. καληνύχτες! :) Kαλο βραδυ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nestoras Δημοσιευμένο 19 Μαΐου 2015 Share Δημοσιευμένο 19 Μαΐου 2015 www.youtube.com/watch?v=ZJtEmifaclQ InfluenSir! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις