magna Δημοσιευμένο 18 Μαΐου 2015 Share Δημοσιευμένο 18 Μαΐου 2015 Nα άλλη μία ωραία μπασογραμμή Ποιός σκότωσε τον Tesla? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
magna Δημοσιευμένο 18 Μαΐου 2015 Share Δημοσιευμένο 18 Μαΐου 2015 Και μιας κι έπιασα τις αγαπημένες μπασογραμμές,η λατρεμένη ;D Ποιός σκότωσε τον Tesla? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
samy paraga Δημοσιευμένο 18 Μαΐου 2015 Share Δημοσιευμένο 18 Μαΐου 2015 Μπασογραμμές και αηδείες, ταύτες ήταν μπασογραμμές λαίμαι ;D https://www.youtube.com/watch?v=H4BBQMjbX3c No one wants an alien Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
nasokosm Δημοσιευμένο 18 Μαΐου 2015 Share Δημοσιευμένο 18 Μαΐου 2015 [flash=200,200] Εξη χορδές και ειναι πολλές Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
magna Δημοσιευμένο 18 Μαΐου 2015 Share Δημοσιευμένο 18 Μαΐου 2015 Μονόχορδο,τι άλλο? ;D ;D ;D Ρε συ Σάμυ,τώρα που το θυμήθηκα μήπως θυμάσαι ένα κομμάτι από 80ς-90ς που ο στίχος πήγαινε... Απροσάρμοστο με λένε όλοι οι φίλοι κι οι γνωστοί τα κορίτσια οι γειτόνοι ως και οι περαστικοί, άκρη αγόρι μου δε θα'βρεις άκρη γιέ μου δε θα βρείς το κορόιδο αν κάνεις κάπου θα'μπεις να χωθείς. Πούν'το,πουν'το,πούν'το το παιδί είπ'ο μπαμπάς μου κι ο θείος πάντα,πάντα απροσάρμοστο παιδί λεν κι οι γειτόνοι ομοίως. Έχει άλλη μια στροφή.Αν σου λέει κάτι γράφω και τα υπόλοιπα.Δεν μπορώ να το βρω και δε θυμάμαι ποιοί το έλεγαν. Ποιός σκότωσε τον Tesla? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
samy paraga Δημοσιευμένο 18 Μαΐου 2015 Share Δημοσιευμένο 18 Μαΐου 2015 Ρε συ Σάμυ,τώρα που το θυμήθηκα μήπως θυμάσαι ένα κομμάτι από 80ς-90ς που ο στίχος πήγαινε... Είμανε αγέννητος τότενες που λες που να ξεύρω ο καψερός ;D ;D ;D No one wants an alien Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
magna Δημοσιευμένο 18 Μαΐου 2015 Share Δημοσιευμένο 18 Μαΐου 2015 [flash=200,200] Εντάξει,εδώ ανεβήκαμε μουσική κατηγορία.Εγώ κινήθηκα σε πιό "λαικά" ακούσματα. ;D Ποιός σκότωσε τον Tesla? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
magna Δημοσιευμένο 18 Μαΐου 2015 Share Δημοσιευμένο 18 Μαΐου 2015 Είμανε αγέννητος τότενες που λες που να ξεύρω ο καψερός ;D ;D ;D Αυτό δεν το σκέφτηκα... ::) ;D Ποιός σκότωσε τον Tesla? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
magna Δημοσιευμένο 18 Μαΐου 2015 Share Δημοσιευμένο 18 Μαΐου 2015 Το αυτό... ;D ;D ;D Καληνύχτες! Ποιός σκότωσε τον Tesla? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
nasokosm Δημοσιευμένο 18 Μαΐου 2015 Share Δημοσιευμένο 18 Μαΐου 2015 [flash=200,200] Εξη χορδές και ειναι πολλές Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις