Επισκέπτης Δημοσιευμένο 14 Μαΐου 2015 Share Δημοσιευμένο 14 Μαΐου 2015 https://youtu.be/ocK2ztYb9tM Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
RayDTutto Δημοσιευμένο 14 Μαΐου 2015 Share Δημοσιευμένο 14 Μαΐου 2015 Οι Journey στα καλύτερα και όχι τόσο φλώρικά τους When you will get good you will know. There is no guitar. There never was. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 14 Μαΐου 2015 Moderator Share Δημοσιευμένο 14 Μαΐου 2015 Οι Journey στα καλύτερα και όχι τόσο φλώρικά τους Ήταν μεγάλη δισκάρα... all this has happened before and will happen again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
magna Δημοσιευμένο 14 Μαΐου 2015 Share Δημοσιευμένο 14 Μαΐου 2015 Οι Journey στα καλύτερα και όχι τόσο φλώρικά τους Kι ακόμα πιο παλιά στην προ Steve Perry εποχή :) Ποιός σκότωσε τον Tesla? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru npap Δημοσιευμένο 14 Μαΐου 2015 Guru Share Δημοσιευμένο 14 Μαΐου 2015 Πάλι chicago γίνεται στο άλλο θρεντ...τι το'θελα το blog για αρχάριους? :-X ;D χο χο... πως αισθάνεσαι ως "πίτουρο"? :P ;D δεν μιλάω αν δεν ξέρω... η σιωπή (μου) είναι χρυσός (στην τσέπη του άλλου)... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
magna Δημοσιευμένο 14 Μαΐου 2015 Share Δημοσιευμένο 14 Μαΐου 2015 χο χο... πως αισθάνεσαι ως "πίτουρο"? :P ;D Δε με χαλάει κιόλας...αφορμή ζήταγαν ;) Ποιός σκότωσε τον Tesla? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru npap Δημοσιευμένο 14 Μαΐου 2015 Guru Share Δημοσιευμένο 14 Μαΐου 2015 Δε με χαλάει κιόλας...αφορμή ζήταγαν ;) έτσι μπράβο... ;) δεν μιλάω αν δεν ξέρω... η σιωπή (μου) είναι χρυσός (στην τσέπη του άλλου)... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
magna Δημοσιευμένο 14 Μαΐου 2015 Share Δημοσιευμένο 14 Μαΐου 2015 Ωραία ιδέα,να ακούσουμε καμιά πσυχιδέλλλεια ;D Ποιός σκότωσε τον Tesla? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru npap Δημοσιευμένο 14 Μαΐου 2015 Guru Share Δημοσιευμένο 14 Μαΐου 2015 ναι ναι.. να προλάβουμε πριν σκάσει μύτη ο πανκ νεανίας... ;D δεν μιλάω αν δεν ξέρω... η σιωπή (μου) είναι χρυσός (στην τσέπη του άλλου)... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cigaret13 Δημοσιευμένο 14 Μαΐου 2015 Share Δημοσιευμένο 14 Μαΐου 2015 https://www.youtube.com/watch?v=TmetWRixyUM ::) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις