Επισκέπτης Δημοσιευμένο 28 Απριλίου 2015 Share Δημοσιευμένο 28 Απριλίου 2015 Τι παίζει ρε παιδιά ο άνθρωπας; :oΠανεμορφο σολο. Απο ποιο κομματι/αλμπουμ ειναι αυτο Bill? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator BillTrantos Δημοσιευμένο 28 Απριλίου 2015 Moderator Share Δημοσιευμένο 28 Απριλίου 2015 Ορίστε Κώστα! https://www.youtube.com/watch?v=zX8IpT8u46w More is more. Yngwie Malmsteen Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Επισκέπτης Δημοσιευμένο 28 Απριλίου 2015 Share Δημοσιευμένο 28 Απριλίου 2015 Thanks Bill. ;) Καλα πηρε το ματι μου στην αρχη τον Wilson. Δεν το εχω ακουσει ακομα το νεο του αλμπουμ "Hand. Cannot. Erase.", ειχα μεινει στο προτελευταιο του "The Raven That Refused to Sing (And Other Stories)" του 2013. Θα το κατεβασω ASAP. 8) Και μια ειδηση που μολις εμαθα. 2 μερες πριν πεθανε ο πληκτρας των Camel (2000-2015) Guy LeBlanc, στα 54 του απο καρκινο. :( Το 2002, ο Peter Bardens, συνιδρυτης και πληκτρας των Camel, ειχε πεθανει κι αυτος απο την ιδια κωλοαρρωστια στα 57 του. ::) Τι εγινε ρε διαολε.... Να δουμε λοιπον ενα βιντεο με τον Guy LeBlanc απο την τελευταια του tour με τους Camel το 2013. Η μπαντα ειχε και εναν tour keyboardist, ο LeBlanc ειναι ο πληκτρας στα δεξια ο οποιος κανει και ενα πολυ ωραιο σολο. RIP. https://youtu.be/Lw-diMAuI8M Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator BillTrantos Δημοσιευμένο 28 Απριλίου 2015 Moderator Share Δημοσιευμένο 28 Απριλίου 2015 Εξαιρετικός δίσκος και το "Raven". Άλλο ένα κομμάτι από τον τελευταίο δίσκο: https://www.youtube.com/watch?v=Ytxl3LKccdw More is more. Yngwie Malmsteen Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru npap Δημοσιευμένο 28 Απριλίου 2015 Guru Share Δημοσιευμένο 28 Απριλίου 2015 δεν μιλάω αν δεν ξέρω... η σιωπή (μου) είναι χρυσός (στην τσέπη του άλλου)... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru npap Δημοσιευμένο 28 Απριλίου 2015 Guru Share Δημοσιευμένο 28 Απριλίου 2015 δεν μιλάω αν δεν ξέρω... η σιωπή (μου) είναι χρυσός (στην τσέπη του άλλου)... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Johnny.T Δημοσιευμένο 29 Απριλίου 2015 Share Δημοσιευμένο 29 Απριλίου 2015 If I don't doit somebody else will Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Johnny.T Δημοσιευμένο 29 Απριλίου 2015 Share Δημοσιευμένο 29 Απριλίου 2015 Αυτο το κλιπ ηθελα απο το κομματι αλλα δεν το εβρισκα If I don't doit somebody else will Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gutter Δημοσιευμένο 29 Απριλίου 2015 Share Δημοσιευμένο 29 Απριλίου 2015 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις