Dinosp Δημοσιευμένο 17 Απριλίου 2015 Share Δημοσιευμένο 17 Απριλίου 2015 Για αυτούς που γράφουν στίχους... Για κάποιους Atreu.. Kάποιους Φαζιους... Κάποιους Τζιμπουριους... Κάποιους Παραγκες... For those "who know too much to argue or to judge" Για το μωρό μου... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gvour Δημοσιευμένο 17 Απριλίου 2015 Share Δημοσιευμένο 17 Απριλίου 2015 Καλησπερουδια! Παντα με ρωταει ο Φουζιος"ρε μ...κα παλι για γυναικες θα φτιαξουμε στιχακια?" και τον λεω"βεβαιως,τι ειναι η ζωη εξαλλου?": εδιτ Δεν ειναι δυνατον ρε Ντινο!!! Εγραφα για στιχακια κι εγραφες ταυτοχρονα τα ιδια?? ;D ;D ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Thanoszin Δημοσιευμένο 17 Απριλίου 2015 Share Δημοσιευμένο 17 Απριλίου 2015 Καλησπερα... ;) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cigaret13 Δημοσιευμένο 17 Απριλίου 2015 Share Δημοσιευμένο 17 Απριλίου 2015 Μετά από ένα ποστ (όχι τοστ) που ξεθάφτηκε, κάθομαι και ακούω-βλέπω στο youtube βιντεάκια από αυτόν..... Μου φαίνεται θα το "γυρίσω" στο chicken picking....εύκολο φαίνεται.... ::) :P Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gvour Δημοσιευμένο 17 Απριλίου 2015 Share Δημοσιευμένο 17 Απριλίου 2015 Καλησπερουδια σε ολους!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Dinosp Δημοσιευμένο 17 Απριλίου 2015 Share Δημοσιευμένο 17 Απριλίου 2015 George, πες στον Φαζιο οτι οι στίχοι ειναι για το "ασθενες" φύλο, και μόνον. Τι άλλον να υμνησωμεν άλλωστε... Το σταμναγκαθι? Θάνος πολυ ωραίους.... Φώτη, ο Greg... Χμ... μου φαίνεται Ότι τα κανει ολα για το μαγαζί... Το ξερω οτι αρεσει και στον ez, αλλα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cigaret13 Δημοσιευμένο 17 Απριλίου 2015 Share Δημοσιευμένο 17 Απριλίου 2015 Φώτη, ο Greg... Χμ... μου φαίνεται Ότι τα κανει ολα για το μαγαζί... Ναι βρε Ντίνο, αλλά και έτσι νά'ναι, ο τύπος είναι απολαυστικός... ;D και παιχταράς... :o Άντε και ένα αφιερωμένο από μένα για σένα.... ;) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Dinosp Δημοσιευμένο 17 Απριλίου 2015 Share Δημοσιευμένο 17 Απριλίου 2015 ... Άντε και ένα αφιερωμένο από μένα για σένα Ευχαριστω και.... ανταποδίδω... Αλεξανδρινε Φώτιε... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cigaret13 Δημοσιευμένο 17 Απριλίου 2015 Share Δημοσιευμένο 17 Απριλίου 2015 Τώρα μου τα χάλασες... ;D αυτό το άσμα του μεγάλου δεν το πειράζουνε..... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Dinosp Δημοσιευμένο 17 Απριλίου 2015 Share Δημοσιευμένο 17 Απριλίου 2015 Τώρα μου τα χάλασες... ;D αυτό το άσμα του μεγάλου δεν το πειράζουνε..... ;D ;D ;D Σωστός... Άντε και ενα ακομα αριστούργημα, πριν το τελευταίο ποτό της ημέρας Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις