Επισκέπτης Δημοσιευμένο 8 Απριλίου 2015 Share Δημοσιευμένο 8 Απριλίου 2015 Μόνο ο Κάταρρακτ καταλαβαίνει από έπη λαίμαι Οχι αλλο "Καμπάνες Του Edelweiss", ελεος!!! Πιο cheesy πεθαινεις! :-X Που'σαι ρε Φωσκολε να το κανεις ταινια... Αυτον τον καημενο τον ορο Rock Opera τον εχουμε ξεφτιλισει εντελως στην Ελλαδα. Παμε να ακουσουμε λοιπον λιγο συγχρονη Rock/Prog Οπερα απο τον μαιτρ του ειδους, υπερ-ταλαντουχου/multi-instrumentalist Arjen Lucassen με δυο δειγματα απο το Ayreon project που "τρεχει" απο τα μεσα των 90s. Το πρωτο κομματι προερχεται απο το κλασσικο πλεον στο ειδος The Human Equation του 2004, ενω το δευτερο κομματι ειναι απο το 01011001 του 2008. Διπλα concept albums και τα δυο, με πληθος διαφορετικων τραγουδιστων-στριων/μουσικων και φοβερες παραγωγες με εξαιρετικες συνθεσεις/ενορχηστρωσεις και θεματολογια. Στο Loser ο μεγαλος Ken Hensley στο Hammond σολο. https://youtu.be/icO4gps51Oc Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 8 Απριλίου 2015 Moderator Share Δημοσιευμένο 8 Απριλίου 2015 all this has happened before and will happen again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 9 Απριλίου 2015 Share Δημοσιευμένο 9 Απριλίου 2015 Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
samy paraga Δημοσιευμένο 9 Απριλίου 2015 Share Δημοσιευμένο 9 Απριλίου 2015 Α ρε καλλιτέχνη, μάλλον δεν κατάλαβες που το πήγες το άσθμα ..............Φούζιε ;D ;D ;D No one wants an alien Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 9 Απριλίου 2015 Share Δημοσιευμένο 9 Απριλίου 2015 Α ρε καλλιτέχνη, μάλλον δεν κατάλαβες που το πήγες το άσθμα ..............Φούζιε ;D ;D ;D Δεν φταίω εγώ, οι άλλοι δύο με βάλανε με το στανιό. ;D ;D ;D ;D Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru npap Δημοσιευμένο 9 Απριλίου 2015 Guru Share Δημοσιευμένο 9 Απριλίου 2015 https://youtu.be/6rIPcbJ7jBw δεν μιλάω αν δεν ξέρω... η σιωπή (μου) είναι χρυσός (στην τσέπη του άλλου)... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru npap Δημοσιευμένο 9 Απριλίου 2015 Guru Share Δημοσιευμένο 9 Απριλίου 2015 δεν μιλάω αν δεν ξέρω... η σιωπή (μου) είναι χρυσός (στην τσέπη του άλλου)... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru npap Δημοσιευμένο 9 Απριλίου 2015 Guru Share Δημοσιευμένο 9 Απριλίου 2015 δεν μιλάω αν δεν ξέρω... η σιωπή (μου) είναι χρυσός (στην τσέπη του άλλου)... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cigaret13 Δημοσιευμένο 9 Απριλίου 2015 Share Δημοσιευμένο 9 Απριλίου 2015 Οι παλιές αγάπες δεν ξεχνιούνται....το συγκεκριμένο τραγούδι απ'τα αγαπημένα μου του Boss Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις