Dinosp Δημοσιευμένο 8 Απριλίου 2015 Share Δημοσιευμένο 8 Απριλίου 2015 Ο λογαριασμός μου, για κάποιον λόγο επανήλθε, thanks boss Λοιπόν απο τω έργω Ιούδα έχουμε και σε λευκό Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
samy paraga Δημοσιευμένο 8 Απριλίου 2015 Share Δημοσιευμένο 8 Απριλίου 2015 No one wants an alien Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
magna Δημοσιευμένο 8 Απριλίου 2015 Share Δημοσιευμένο 8 Απριλίου 2015 https://www.youtube.com/watch?v=6yNM_k_6pbY καθείς με τον πόνο του...με την καληνύχτα μου Ποιός σκότωσε τον Tesla? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
pericles Δημοσιευμένο 8 Απριλίου 2015 Share Δημοσιευμένο 8 Απριλίου 2015 https://www.youtube.com/watch?v=gdya-VDdBiA Aντε μπρε παρτε και λιγο Τζιμακο σολο στο machine gun @ Fillmore east !! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru npap Δημοσιευμένο 8 Απριλίου 2015 Guru Share Δημοσιευμένο 8 Απριλίου 2015 δεν μιλάω αν δεν ξέρω... η σιωπή (μου) είναι χρυσός (στην τσέπη του άλλου)... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
samy paraga Δημοσιευμένο 8 Απριλίου 2015 Share Δημοσιευμένο 8 Απριλίου 2015 Να ΜπάωΚ κι εγώ γιατί αύριο έχω Πεντάλοφο στο πρόγραμμα πορνό-πορνό με την αυγούλα, με ένα άσθμα που ταιριάζει με το περιρρέων οινόπνευμα των ημερώνε λαίμαι No one wants an alien Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
magna Δημοσιευμένο 8 Απριλίου 2015 Share Δημοσιευμένο 8 Απριλίου 2015 Tον είδα περσι σε μπαράκι στα εξάρχεια,20 άτομα ήμασταν δεν ήμασταν.Βγήκε μόνος του με μια ακουστική κιθάρα, αφού η μπάντα έχει πλέον διαλυθεί και έπαιξε τόσο όμορφα για 2 ώρες που παραλίγο να μας πάρουν τα κλάματα και τα 20 άτομα.Περσόνα ο Edgar! Ποιός σκότωσε τον Tesla? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
pericles Δημοσιευμένο 8 Απριλίου 2015 Share Δημοσιευμένο 8 Απριλίου 2015 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru npap Δημοσιευμένο 8 Απριλίου 2015 Guru Share Δημοσιευμένο 8 Απριλίου 2015 Tον είδα περσι σε μπαράκι στα εξάρχεια,20 άτομα ήμασταν δεν ήμασταν.Βγήκε μόνος του με μια ακουστική κιθάρα, αφού η μπάντα έχει πλέον διαλυθεί και έπαιξε τόσο όμορφα για 2 ώρες που παραλίγο να μας πάρουν τα κλάματα και τα 20 άτομα.Περσόνα ο Edgar! τώρα με στενοχώρησες... χαμπάρι δεν πήρα... κρίμα... ελπίζω να ξανάρθει και να μη μου ξεφύει αυτή την φορά... δεν μιλάω αν δεν ξέρω... η σιωπή (μου) είναι χρυσός (στην τσέπη του άλλου)... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
pericles Δημοσιευμένο 8 Απριλίου 2015 Share Δημοσιευμένο 8 Απριλίου 2015 Ενα απο τα αγαπημενα μου κομματια της δεκαετιας του 70 (τελη 70'ς) με φοβερα φωνητικα και ατμοσφαιρα!!10CC i am not in love!!Σε σχετικα προσφατη συναυλια τους!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις