Προς το περιεχόμενο

Τι μουσικη ακουτε τωρα? III

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντήσεις 2.8k
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Εικόνες

• Guru

Peace brothers... ;D 8)

υπέροχη παραγωγή... προσφέρεται για μαθήματα σωστού mix...

δεν μιλάω αν δεν ξέρω... η σιωπή (μου) είναι χρυσός (στην τσέπη του άλλου)...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Guru

εδώ πλέον κακή παραγωγή (με τον ντράμερ και τον μπασίστα τιμωρημένους τέρμα δεξιά ;D) αλλά κομματάρα...

https://youtu.be/ucH9sSB_H6k

δεν μιλάω αν δεν ξέρω... η σιωπή (μου) είναι χρυσός (στην τσέπη του άλλου)...

Προσεχε με τους ELP Jim, ή θα τους λατρεψεις ή θα τους μισησεις. Ετη φωτος μπροστα απο την εποχη τους, με ενα ρεπερτοριο απιστευτα δυσκολο να παιχτει. Με αφορμη το κομματι που ποσταρες επεσα πριν πανω σε ενα live απο μια tribute μπαντα. Χαρα στο κουραγιο τους... :P

Δυο ωρες επαιζαν με vintage οργανα, κυριως ο πληκτρας τους, και τους βγηκε η γλωσσα αναποδα. Αν και ο πληκτρας εκανε υπερπροσπαθεια να παιξει τον ρολο του Emerson και ηταν πραγματι πολυ καλος, η συγκριση με την original μπαντα εκανε την tribute μπαντα να φανταζει καρα-ερασιτεχνικη. Πραγματικα τρομερα δυσκολο να παιξεις ELP, πρεπει να εχεις μεγαλα...μέζεα ;D που θα ελεγε και ο Ζουραρις, ιδιαιτερα τα keys parts ειναι σκοτωμα.

Αν δεν το εχεις ακουσει ηδη, τσεκαρε ενα landmark/αριστουργηματικο κομματι τους παρακατω. image.gif

• Moderator

Μπράβο ΚΟΒΑ του βουνού, βλέπω ότι έκοψες τα πάνκικα και ακούς σοβαρές μπάντες  ;D

all this has happened before and will happen again

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου