Επισκέπτης Δημοσιευμένο 6 Απριλίου 2015 Share Δημοσιευμένο 6 Απριλίου 2015 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
magna Δημοσιευμένο 6 Απριλίου 2015 Share Δημοσιευμένο 6 Απριλίου 2015 άιντα τα βλάχικα!με την καληνύχτα μου Ποιός σκότωσε τον Tesla? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Επισκέπτης Δημοσιευμένο 6 Απριλίου 2015 Share Δημοσιευμένο 6 Απριλίου 2015 Κι ενα "μπασακι"... https://youtu.be/eY9zhFIx2p4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
samy paraga Δημοσιευμένο 6 Απριλίου 2015 Share Δημοσιευμένο 6 Απριλίου 2015 Κι ενα "μπασακι".. Κοίτα, έχεις καμιά ώρα, μετά σύρε άλλαξε τα νερά και στρώσου στον Χατζηνικολάου, μπας και ησυχάσουμε λίγο απ τα ρυπογόνα άσθματα που μας βάνεις λαίμαι ;D ;D ;D Αυτό είναι καλύτερο απ όλα όσα έχεις βάνει απόψενες λαίμαι ;D ;D ;D No one wants an alien Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru ez Δημοσιευμένο 6 Απριλίου 2015 Guru Share Δημοσιευμένο 6 Απριλίου 2015 Peace brothers... ;D 8) The music you listen to, becomes the soundtrack of your life Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Επισκέπτης Δημοσιευμένο 6 Απριλίου 2015 Share Δημοσιευμένο 6 Απριλίου 2015 Για σενα τα ποσταρω Samy, να τα ακουσεις οσο εγω θα βλεπω τον Νικολακη με τον Καμμενο τρωγοντας νηστισιμες πιτες με γυρο (δηλ. χωρις ντοματα, κρεμμυδι και πατατες... ;D) https://youtu.be/1WkzYukbgoQ Hello Ηλια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
samy paraga Δημοσιευμένο 6 Απριλίου 2015 Share Δημοσιευμένο 6 Απριλίου 2015 Hello Ηλια Σταμάτα ρε να παρακαλάς, ο Λιάκος δεν θέλει μουγκ στη μπάντα ;D ;D ;D Αυτό ήταν θα σε τσιμεντώσω στον Εύρριπο λαίμαι να ησυχάσω αλήτη ;D ;D No one wants an alien Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Επισκέπτης Δημοσιευμένο 6 Απριλίου 2015 Share Δημοσιευμένο 6 Απριλίου 2015 Σταμάτα ρε να παρακαλάς, ο Λιάκος δεν θέλει μουγκ στη μπάντα ;D ;D ;D Και καλα κανει. Ποιος λογικος θελει ενα Moog στην μπαντα του? ??? Ενα Hammond και ειναι Οκ. Για σενα εχω το παρακατω, για να δες τι φιλος ειμαι. Φρεσκο λεμε. Μονο απο το 2013. Ως γνωστον, τα ευλογημενα φαγητα δεν χαλανε ποτε (τουλαχιστον αυτο μου ελεγε για τα κοκκινα αυγα η ψεκασμενη μανα μιας πρωην μου... ;D ;D) Να το τρως οταν ποσταρεις τα γνωστα cheesy κομματια σου. ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 6 Απριλίου 2015 Moderator Share Δημοσιευμένο 6 Απριλίου 2015 Κι ενα "μπασακι"... ;D all this has happened before and will happen again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Επισκέπτης Δημοσιευμένο 6 Απριλίου 2015 Share Δημοσιευμένο 6 Απριλίου 2015 Οριστε, ο Terry μπηκε κατευθειαν στο κλιμα.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις