Επισκέπτης Δημοσιευμένο 30 Μαρτίου 2015 Δημοσιευμένο 30 Μαρτίου 2015 Το Stormbringer δεν το ακουσα ακομα.Μολις το ακουσα. Καλη* εκτελεση, αλλα: Φωνη αγνωριστη και μαυρα χαλια, το κομματι παρα-metal-ιζει, πολυ ποζερια (στα 63 εφτασες ωρε Coverdale...), καθολου keys. Κατα τα αλλα, η εκτελεση αυτη δεν πιανει μια μπροστα στην original ή οποιαδηποτε live εκτελεση των DP. To γιατι το ακουμε παρακατω. Ας ελπισουμε οτι τα υπολοιπα κομματια του αλμπουμ ετυχαν καλυτερης μεταχειρισης. * (για κοινο 15-18 χρονων... :P)
Guru npap Δημοσιευμένο 31 Μαρτίου 2015 Guru Δημοσιευμένο 31 Μαρτίου 2015 Οι τύποι μου ψιλό θύμισαν Rush στις πάρααα πολύ αρχές τους. Ε, είναι και τρίο και ο τύπος θυμίζει λίγο Geddy ;D το αστείο είναι ότι προηγούνται ιστορικά των Rush... αλλά εντάξει παρότι υπάρχουν εμφανείς ομοιότητες ο θεός Geddy δεν είχε να ανησυχεί για ενδεχόμενες συγκρίσεις... :) δεν μιλάω αν δεν ξέρω... η σιωπή (μου) είναι χρυσός (στην τσέπη του άλλου)...
AntonisNik Δημοσιευμένο 31 Μαρτίου 2015 Δημοσιευμένο 31 Μαρτίου 2015 Paul Gilbert - Technical Difficulties [flash=200,200]
samy paraga Δημοσιευμένο 31 Μαρτίου 2015 Δημοσιευμένο 31 Μαρτίου 2015 Gong? Μα σοβαρά τώρα GONG ? Ημαρτόνε δλδ, αυτοί βγάζαν άσθματα για τύπους σα το Μπόμπη ;D ;D ;D Η απελπισία οδήγησε και τον Μιχαλάκη το Τέιλορ φεύγοντας απ τους Στόουνς να παίξει σε ένα τραγούδι τους. Μόνο η απελπισία μπορεί να δικαιολογήσει τη συμμετοχή, ή την ακρόαση τέτοιων ασθμάτωνε No one wants an alien
samy paraga Δημοσιευμένο 1 Απριλίου 2015 Δημοσιευμένο 1 Απριλίου 2015 Ημείς οι πανκς τις Στραβοκάστερ του Βλακμουρ τις έχουμε να θερίζουμε καλαμπόκια λαίμαι No one wants an alien
Επισκέπτης Δημοσιευμένο 1 Απριλίου 2015 Δημοσιευμένο 1 Απριλίου 2015 Ειμαι σιγουρος οτι το παραπανω αριστουργημα τους πηρε κανα 6μηνο να το συνθεσουν... Μια απορια μονο: ο manager τους τους ξερει?
Προτεινόμενες αναρτήσεις