Επισκέπτης Δημοσιευμένο 25 Μαρτίου 2015 Share Δημοσιευμένο 25 Μαρτίου 2015 www.youtube.com/watch?v=3R-T4NBXmzA&feature=youtu.be&t=2m57s Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru npap Δημοσιευμένο 26 Μαρτίου 2015 Guru Share Δημοσιευμένο 26 Μαρτίου 2015 επιτρέψτε μου μία αποτοξίνωση από φούστες κλαρωτές και επουράνια σπρέι burnt brains... την κατανόηση σας εκ των προτέρων... ευχαριστώ... ;) δεν μιλάω αν δεν ξέρω... η σιωπή (μου) είναι χρυσός (στην τσέπη του άλλου)... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru npap Δημοσιευμένο 26 Μαρτίου 2015 Guru Share Δημοσιευμένο 26 Μαρτίου 2015 ...In a land that's known as freedom How can such a thing be fair? Won't you please come to Chicago For the help that we can bring? We can change the world Rearrange the world It's dying to get better Politicians, sit yourselves down There's nothing for you here... δεν μιλάω αν δεν ξέρω... η σιωπή (μου) είναι χρυσός (στην τσέπη του άλλου)... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru npap Δημοσιευμένο 26 Μαρτίου 2015 Guru Share Δημοσιευμένο 26 Μαρτίου 2015 δεν μιλάω αν δεν ξέρω... η σιωπή (μου) είναι χρυσός (στην τσέπη του άλλου)... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru npap Δημοσιευμένο 26 Μαρτίου 2015 Guru Share Δημοσιευμένο 26 Μαρτίου 2015 You only call to see me when I'm out, A guilty conscience nags you I have no doubt, You bribed the postman not to call anymore, It's happened before, it'll happen again, It's happened before, it happened again. ο θεός ότι μπορούσε έκανε το πρωί πάντως βρέχοντας, αλλά το είχε πει ο Albert... ok. πάπαλα...thanx... 8) δεν μιλάω αν δεν ξέρω... η σιωπή (μου) είναι χρυσός (στην τσέπη του άλλου)... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
panorios Δημοσιευμένο 26 Μαρτίου 2015 Share Δημοσιευμένο 26 Μαρτίου 2015 Με νοσταλγική διάθεση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gutter Δημοσιευμένο 26 Μαρτίου 2015 Share Δημοσιευμένο 26 Μαρτίου 2015 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
magna Δημοσιευμένο 26 Μαρτίου 2015 Share Δημοσιευμένο 26 Μαρτίου 2015 Ποιός σκότωσε τον Tesla? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
magna Δημοσιευμένο 26 Μαρτίου 2015 Share Δημοσιευμένο 26 Μαρτίου 2015 αυτό το'γραψα προχτές που μου ήρθε μια όρεξη ;D Ποιός σκότωσε τον Tesla? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Επισκέπτης Δημοσιευμένο 26 Μαρτίου 2015 Share Δημοσιευμένο 26 Μαρτίου 2015 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις