droneblack Δημοσιευμένο 18 Μαρτίου 2015 Share Δημοσιευμένο 18 Μαρτίου 2015 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
samy paraga Δημοσιευμένο 18 Μαρτίου 2015 Share Δημοσιευμένο 18 Μαρτίου 2015 No one wants an alien Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru npap Δημοσιευμένο 19 Μαρτίου 2015 Guru Share Δημοσιευμένο 19 Μαρτίου 2015 μιλάτε ρε ότι αλλάξατε δωμάτιο...:P δεν μιλάω αν δεν ξέρω... η σιωπή (μου) είναι χρυσός (στην τσέπη του άλλου)... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gvour Δημοσιευμένο 19 Μαρτίου 2015 Share Δημοσιευμένο 19 Μαρτίου 2015 μιλάτε ρε ότι αλλάξατε δωμάτιο...:P Aμ πως? ;D Μια και μας εβαλες στο κλιμα φιλτατε npap και καλα εκαμες: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru npap Δημοσιευμένο 19 Μαρτίου 2015 Guru Share Δημοσιευμένο 19 Μαρτίου 2015 αμ νομίζατε ότι δεν θα σας βρω ε? δεν προσέξατε όμως... έπεφταν από την τσέπη του Samyροβυθούλη ιδρωμένες πένες του Keith και τις ακολούθησα.... ;D https://youtu.be/WBBQQU2aKd4 δεν μιλάω αν δεν ξέρω... η σιωπή (μου) είναι χρυσός (στην τσέπη του άλλου)... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 19 Μαρτίου 2015 Share Δημοσιευμένο 19 Μαρτίου 2015 Έχω όρεξη για αφιερώσεις. :D Αφιερώνω αυτό στον gvour και στον Terry (άκουσε σόλο μπάσο :o) γιατί είναι "αντρικό"! ;D Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
samy paraga Δημοσιευμένο 19 Μαρτίου 2015 Share Δημοσιευμένο 19 Μαρτίου 2015 γιατί είναι "αντρικό"! Άσχετα αν το οβίνδεον είναι για τη πανήγυρι του Άι Γιώργη του τροπαιοφόρου λαίμαι ;D No one wants an alien Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 19 Μαρτίου 2015 Moderator Share Δημοσιευμένο 19 Μαρτίου 2015 Έχω όρεξη για αφιερώσεις. :D Αφιερώνω αυτό στον gvour και στον Terry (άκουσε σόλο μπάσο :o) γιατί είναι "αντρικό"! ;D Φιλαράκι, μας αρρώστησες πάλι νυχτιάτικα με τους... δολοφόνους 8) Μπρρρ... Ας πάμε σε λίγο πιο βατά παιξίματα- στα κυβικά μας ;D ;D ΥΓ: Έχουμε... αγώνα την Τρίτη (και θα δοκιμάσουμε και κάτι νέο να δούμε πως γράφει) ;) all this has happened before and will happen again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru npap Δημοσιευμένο 19 Μαρτίου 2015 Guru Share Δημοσιευμένο 19 Μαρτίου 2015 πολύ τεστοστερόνη... άντε κι ένα γυναικείο μέσω του απόλυτου "συναισθήματος"... δεν μιλάω αν δεν ξέρω... η σιωπή (μου) είναι χρυσός (στην τσέπη του άλλου)... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 19 Μαρτίου 2015 Moderator Share Δημοσιευμένο 19 Μαρτίου 2015 πολύ τεστοστερόνη... άντε κι ένα γυναικείο μέσω του απόλυτου "συναισθήματος"... ;D ΥΓ: Ναι, ξέρω ότι δεν φημίζομαι για την... ανεκτικότητα μου στα blues, αλλά αυτό είναι λατρεία 8) all this has happened before and will happen again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις