mustafank Δημοσιευμένο 16 Απριλίου 2015 Share Δημοσιευμένο 16 Απριλίου 2015 Τελικά, εγώ, που έχω ένα Squier Affinity p-bass, να κάνω αναβάθμιση σε μαγνήτη - ηλεκτρικά ή θα δώσω τζάμπα λεφτά; Έχω βρει οικονομικό μαγνήτη από αμερικανικό p-bass. Αν τον περάσω, θα ακούγομαι και εγω, μετά, "Αμερικανός", έστω και κατά ένα 60%; https://morphinesocialclub.bandcamp.com/releases https://www.facebook.com/churchofmangr/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Satanas Δημοσιευμένο 16 Απριλίου 2015 Share Δημοσιευμένο 16 Απριλίου 2015 Τι εννοείς απομακρυσμένων;...Στην Αθήνα μένω. Οργανώστε το... Ki εγώ μέσα είμαι....οργανώστε το ;) Ασχετο με τα το κατα τα αλλα πολυ ενδιαφερον θρεντ αλλα Σατανας ,εχεις την πιο γ*** υπογραφη.Ετσι Luthiers παντού,αχαχχαχααχαχχαχααχαχαχαχαχα να σαι καλά φίλε... ευχαριστώ!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gdevelek Δημοσιευμένο 16 Απριλίου 2015 Share Δημοσιευμένο 16 Απριλίου 2015 Τι εννοείς απομακρυσμένων;...Στην Αθήνα μένω. Οργανώστε το... Τώρα εγώ γιατί νομίζω πως ανάμεσα σε όσους μπορούν (δηλαδή έχουν τα μέσα αλλά και το κίνητρο) να το οργανώσουν συγκαταλέγεσαι κι εσύ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
longshadow Δημοσιευμένο 16 Απριλίου 2015 Share Δημοσιευμένο 16 Απριλίου 2015 Τώρα εγώ γιατί νομίζω πως ανάμεσα σε όσους μπορούν (δηλαδή έχουν τα μέσα αλλά και το κίνητρο) να το οργανώσουν συγκαταλέγεσαι κι εσύ; Και τι ακριβώς σε κάνει να το νομίζεις αυτό; :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nikoubis Δημοσιευμένο 16 Απριλίου 2015 Share Δημοσιευμένο 16 Απριλίου 2015 Τελικά, εγώ, που έχω ένα Squier Affinity p-bass, να κάνω αναβάθμιση σε μαγνήτη - ηλεκτρικά ή θα δώσω τζάμπα λεφτά; Έχω βρει οικονομικό μαγνήτη από αμερικανικό p-bass. Αν τον περάσω, θα ακούγομαι και εγω, μετά, "Αμερικανός", έστω και κατά ένα 60%; Εγώ άλλαξα τον μαγνήτη στο affinity μου. Πριν ακουγόταν σαν p-bass. Πλέον ακούγεται σαν p-bass. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gdevelek Δημοσιευμένο 16 Απριλίου 2015 Share Δημοσιευμένο 16 Απριλίου 2015 Και τι ακριβώς σε κάνει να το νομίζεις αυτό; :) 1. Έχεις την εκτίμηση πάρα πολλών΄ως εξαιρετικός κιθαρίστας, αν αποδείξεις πως ακούς σωστά διαφορες ξύλων σε τυφλό τεστ, θα "ανέβεις" ακόμη περισσότερο, αρα έχεις το κίνητρο. 2. Ψιλιάζομαι (μιας και δεν είσαι χθεσινός και ασχολείσαι και πολύ) πως έχεις ψιλο-μεγάλη συλλογή κιθαρών, οπότε έχεις και τα μέσα. Σε κάθε περίπτωση, το "οργανώσΤΕ το" μου φανηκε "κάπως"... ;) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru Πνοή και Νύξη Δημοσιευμένο 16 Απριλίου 2015 Guru Share Δημοσιευμένο 16 Απριλίου 2015 Και τι ακριβώς θα συμπεράνουμε-ή μάλλον που αποσκοπεί-το blind test ρε παιδιά, για να αρχίσω να καταλαβαίνω κι εγώ...γιατί έχω χάσει επεισόδια... Hλιθιούθιερ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Satanas Δημοσιευμένο 16 Απριλίου 2015 Share Δημοσιευμένο 16 Απριλίου 2015 Και τι ακριβώς θα συμπεράνουμε-ή μάλλον που αποσκοπεί-το blind test ρε παιδιά, για να αρχίσω να καταλαβαίνω κι εγώ...γιατί έχω χάσει επεισόδια... να δούμε αν αναγνωρίζεις το maple απ το rosewood στην ταστιέρα ή το basswood απ το μαόνι στον ΤΕΛΙΚΟ ΗΧΟ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
JohnGam Δημοσιευμένο 16 Απριλίου 2015 Share Δημοσιευμένο 16 Απριλίου 2015 Και τι ακριβώς θα συμπεράνουμε-ή μάλλον που αποσκοπεί-το blind test ρε παιδιά, για να αρχίσω να καταλαβαίνω κι εγώ...γιατί έχω χάσει επεισόδια... Στο να υπάρχουν φρέσκα επιχειρήματα και από τις δύο πλευρές για να γινεται κουβέντα στο επόμενο θρεντ ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
TamTam Δημοσιευμένο 16 Απριλίου 2015 Share Δημοσιευμένο 16 Απριλίου 2015 να δούμε αν αναγνωρίζεις το maple απ το rosewood στην ταστιέρα ή το basswood απ το μαόνι στον ΤΕΛΙΚΟ ΗΧΟ... Μετά θα σου βγάλουν και τα νύχια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση